Home Greek News ΣΟΚ! Βρέθηκε ΝΕΚΡΟΣ ο δικηγόρος του…Μπέρνι Σάντερς!

ΣΟΚ! Βρέθηκε ΝΕΚΡΟΣ ο δικηγόρος του…Μπέρνι Σάντερς!

by _
0 comment 662 views

Βρέθηκε ΝΕΚΡΟΣ ο δικηγόρος του Μπέρνι Σάντερς ο οποίος μύνυε το Εθνικό Συμβούλιο των Δημοκρατικών για τη κλοπή εκλογών απο πλευρας της…Χίλαρι!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 22.54, 20 Αυγ. 2016 | JohnKountouris.com

Λοιπόν, τους «θερίζει» ΟΛΟΥΣ τελευταίως η Χίλαρι–αυτό είναι σίγουρο. ΌΛΟΙ μιλάνε τώρα για το γεγονός ότι έχουν πέσει νεκροί αρκετά άτομα που σχετίζονται με τις διαρροές της ομάδας χάκερ WikiLeaks χρησιμοποιώντας αυτές για να ρίξουν την πολιτική εκστρατεία της Χϊλαρι Κλίντον. Όμως, το έχουν κάνει αυτό με ένα μεγάλο τίμημα, δυστυχώς.  Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ απο WikiLeaks – Είναι πλέον ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ οι πρώην 67 συνεργάτες…ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ!» (εδώ) να πάρετε μια γεύση του τι εννοώ. Κι εδώ μιλάμε όχι μόνο για τους 7 νεκρούς που έχουν πεθάνει ΚΑΘΌΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ, αλλά και για τους 67…ναι…67!…πρώην συνεργάτες των…ΚΛΙΝΤΩΝ!

Είναι πλεόν ΓΕΓΟΝΟΣ ότι τις προκριματικές εκλογές τις ΕΚΛΕΨΕ η Χϊλαρι, σε συνεργασία…προσέξτε τώρα…με τον ίδιο τον κ… ΜΠΕΡΝΙ ΣΑΝΤΕΡΣ!  Να το διαβάσατε σωστά. Είναι μεσ’ στο κόλπο κι ο ΜΠΕΡΝΙ, ο «αγαπημένος» μας «υπέρμαχος» των δικαιωμάτων του μέσου φουκαριά. Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμη το άρθρο βόμβα μου με τίτλο «ΒΟΜΒΑ! ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ και…ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! – ΜΕΡΟΣ 1ο» (εδώ), διαβάστε κι αυτό γιατί θα ρίξει άπλετο το φως σε αυτό το τερέστιο και άνευ προηγουμένου σκάνδαλον των Δημοκρατικών.

Αυτό που ακολουθεί είναι η δική μου μετάφραση ενος άρθρου για αυτό το θέμα απο το σάιτ viralliberty.com

~~~

Ένας δικηγόρος ο οποίος υποστήριξε τον γερουσιαστή Bernie Sanders απο τη πολιτεία Βερμόντ ονόματι Sean Lucas κατέθεσε έγγραφα στην ανώνυμη εταιρεία DNC Services Corp., που ανήκει δηλ. στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, εις βάρος της τότε προέδρου της Debbie Wasserman Schultz στα κεντρικά γραφεία του Εθνικού Συνέδριου των Δημοκρατικών στο Ουάσινγκτον.

Η αγωγή αφορούσε μια συλλογική αγωγή απάτης εις βάρος του Δημοκρατικού Κόμματος για το πώς αντιμετώπισαν τους υποστηρικτές του κ Μπέρνι Σάντερς.

Όπως έχουμε μάθει από τα εμαιλ της ομάδας χάκερ Wikileaks, όλα όσα έχουν πει οι υποστηρικτές του κ Σάντερς για το Εθνικό Συμβούλιο (ότι είναι εντελώς διεφθαρμένο) είναι αλήθεια, και του Σάντερς του έκλεψαν την εκλογή (το χρίσμα) ώστε να γίνει αυτός ο υποψήφιος των Δημκοκρατικών για τη προεδρία.

Ένας Νiko D. House που σχετίζεται με την πολιτική εκστρατεία του κ Σάντερς σχόλιαε το θάνατο του κ Lucas:

Απλά για να ξέρετα όλοι, όλοι όσοι σχετίζονται με την αγωγή απάτης που είχε κατατεθεί εις βάρος του Εθνικού Συνέδριου των Δημοκρατικών σε δικαστήριο στη Φλόριδα ότι παρακολουθούμε εμείς το θάνατο του Sean. Δεν λέμε τίποτε μέχρι να είμαστε σίγουροι για το τι ακριβώς έγινε. Θα το σχολιάσουμε μετά μόλις μάθουμε πόσο ακριβώς συνδεδεμένη μπορεί να ήταν ή να μην ήταν η συμμετοχή του στην υπόθεση, μόλις μαζέψουμε αρκετές πληροφορόες.

Το μεγάλο σάιτ Snopes αναφέρει ότι βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα του μπάνιου:

Ήρθαμε σε επαφή με τον εργοδότη του Lucas στις 4 Αυγούστου 2016 για να ρωτήσουμε αν υπάρχει κάποια αλήθεια στην φήμη. Σύμφωνα με ένα άτομο με το οποίο μιλήσαμε σε αυτή την εταιρεία, ο κ Shawn Lucas πέθανε στις 2 Αυγούστου 2016. Ο ευδιάκριτα και δικαιολογημένα κλονιζόμενος υπάλληλος δήλωσε ότι το ενδιαφέρον για τις συνθήκες του θανάτου του Lucas είχει προκαλέσει μια σειρά από τηλεφωνήματα και άλλα ερωτήματα, αλλά η εταιρεία δεν είχε ακόμη εξακριβώσει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με την αιτία του θανάτου του Lucas και δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν τίποτα περισσότερο εκτός από το γεγονός ότι πέθανε.

Μια ανεπιβεβαίωτη αναφορά υποστηρίζει ότι ο Lucas βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα του μπάνιου δίπλα στη φίλη του, όταν επέστρεψε στο σπίτι το βράδυ της 2ας Αυγούστου 2016. Το παραϊατρικό που ανταποκρίθηκε στην κλήση της στο 100 (εδώ το λέμε 911) δεν βρήκε ίχνη ζωής.

Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα.  Ας προσευχηθούμε για την οικογένεια του Lucas κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τον κ. Sean Lucas να επιδίδει έγγραφα στην υπόθεση εναντίον του Εθνικού Συμβούλιο των Δημοκρατικών….

Πηγή:

http://viralliberty.com/8484848484884-0/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr