Home Greek News ”Οπλο των Εβραίων ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ”

”Οπλο των Εβραίων ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ”

by _
0 comment 162 views

ΑΚΟΥ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΕΚ ΧΕΙΛΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟ-ΜΑΡΞ!!! Ο ΚοΜΟΥΝΙσμός είναι για τους βδέλυρους που έχουν ξεπουλήσει τη ψυχή τους εις τον Πατέρα, τον….ΔΙΑΒΟΛΟ. ΞΕΦΟΡΤΟΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…!!!….

-απο το κανάλι ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ

Ένα άκρως αποκαλυπτικότατο απόσπασμα σπάνιου ντοκυμαντέρ από κοφυφαίους ιστορικούς και πολιτικούς αναλυτές που απεθύνεται στα νέα παιδιά της πατρίδας μας και φυσικά σε όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας όπου τυχαίνει να έχουν πέσει θύματα της ασχρής και αηδιαστικής Κομμουνιστικής ανθελληνικής προπαγάνδας. Φυσικά και όλοι οι σώφρονες Έλληνες γνωρίζουμε τον Εβραίο ιδρυτή του Κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδας Αβραάμ Μπερναρόγια ο οποίος παράλληλα τυχαίνει να είναι και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, το βίντεο αυτό λοιπόν μας αποκαλύπτει πολλά περισσότερα, όπως την ζωή όλων των ιδρυτών του Κομμουνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο και την σχέση τους με τους εβραίους και την μασονία.

https://www.youtube.com/watch?v=WnxCDQ-hPW0

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr