Home Greek News ΒΟΜΒΑ! Χρησιμοποιήθηκε greenscreen για το ΨΕΥΤΙΚΟ ρεπορτάζ του NBC για το «χτύπημα» στο Ορλάντο!

ΒΟΜΒΑ! Χρησιμοποιήθηκε greenscreen για το ΨΕΥΤΙΚΟ ρεπορτάζ του NBC για το «χτύπημα» στο Ορλάντο!

by _
0 comment 268 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 10.07, 19 Αυγ. 2016 | JohnKountouris.com

Σας έχω κάνει κατά κόρον τόσα πολλά ρεπορτάζ για το εντελώς ΨΕΥΤΙΚΟ «χτύπημα» στο π**στικο μπάρ στο Ορλάντο –καθώς και για όλα τα άλλα ψεύτικα «τρομοκρστικά χτυπήματα απο την 9η Σεπτ. μέχρι σήμερα– αφήνοντας έτσι ένα ανεξίτιλο χάραγμα στη συνείδησή σας ώστε να ξυπνήσετε τελικά και να ΜΗΝ παρεκτραπείτε ΠΟΤΕ απο την οδό της…ΑΛΗΘΕΙΑΣ περι όλων αυτών των στημένων «γεγονότων».

Δείτε παρακάτω μερικά απο τα άρθρα μου για αυτό το θέμα.

Η αλήθεια σας μιλάει βαθιά στην καρδία σας και λέγεται το…ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ που δεν μας προδίδει ποτέ μα…ΠΟΤΕ!  Έτσι μας μιλάει ο Θεός–μέσω του ένστικτου.  ΔΕΝ μας μιλάει μέσα απο τα μεγάλια κανάλια–ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!  Και το ένστικό μας ΠΑΝΤΑ θα μας οδηγεί στην ΑΛΗΘΕΙΑ, στα ύπαρκτα γεγονότα ενος πραγματικού γεγονότος, κτλ.  Μην στεναχωρίεστε παιδια, απλά κάντε χρήση αυτού του παρα πολύ χρήσιμου και…ΕΜΦΥΤΟΥ εργαλείου που εναπόθεσε στις καρδιές μας ο Θεός απο καταβολής του κόσμου.

Τότε, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΑ…ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΑ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ???  ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ???  ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΈΝΑ ΤΡΟΠΟ….ΕΞΥΠΝΟ, ΕΦΥΕΣ ΚΑΙ…ΛΟΓΙΚΟ???  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ «ΛΟΓΙΚΟ», ΕΝΝΟΩ….ΛΟΓΙΚΟ!…ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ….ΛΟΓΙΚΑ, ΈΧΟΝΤΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ….ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!  ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Ο ΟΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΑΤΑΞΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ…ΑΘΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΚΕΤΕΣ ΘΕΪΚΕΣ….ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

Τώρα, για μια ακομή φορά σας λέγω…ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ΜΑΘΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΤΗΛΕΟΡΑΣΙΣ» ΠΟΥ ΗΤΑΝ -ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ…ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Τώρα ας δούμε το σχετικό βίντεο που έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτά που βλέπουμε στις τηλεοράσεις είναι…ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ, ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.  Και εδώ έχουμε ένα παρα πολύ «ωραίο» αντιπροσωπευτικό παράδειγμα απο το ρεπορτάζ που έκανε το μεγάλο κανάλι NBC, για το γελείο «χτύπημα» που «έγινε» στο γκέι μπαρ στο Ορλάντο, χρησιμοποιώντας ένα… GREENSCREEN, όπερ σημαίνει…ΣΤΗΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για ένα…ΣΤΗΜΕΝΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ»!…

-απο το κανάλι Russianvids

https://www.youtube.com/watch?v=_hVpQO3Pstg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!!

ΒΟΜΒΑ! Tον τρομοκράτη του γκέι μπάρ στο Ορλάντο τον είχαν συστήσει σε «Πληροφοριοδότες» του…FBI !!!

ΒΟΜΒΑ! Tον τρομοκράτη του γκέι μπάρ στο Ορλάντο τον είχαν συστήσει σε «Πληροφοριοδότες» του…FBI !!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr