Home Greek News From Russia with love …με ένα πλαστικό ομοίωμα ΑΚ-47!

From Russia with love …με ένα πλαστικό ομοίωμα ΑΚ-47!

by _
0 comment 146 views

Μάλλον σοφή εμπορικά και επικοινωνιακά είναι η πρωτοβουλία της γνωστής εταιρία φορητού εξοπλισμού της Ρωσίας, της Kalashnikov, κατασκευάστρια του θρυλικού AK-47, να ανοίξει κατάστημα στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, το μεγαλύτερο πολιτικό αεροδρόμιο της Μόσχας και ολόκληρης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Το κατάστημα άνοιξε για να πουλάει αναμνηστικά στα οποία περιλαμβάνονται και πλαστικά μοντέλα των φορητών όπλων της! Την είδηση έκανε γνωστή στέλεχος της εταιρίας, ενώ όπως μεταδίδουν διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, στο κατάστημα της Kalashnikov μπορεί κανείς να βρει από πένες, ομπρέλες, τσάντες και καπέλα, ως εξοπλισμό καμουφλάζ και μπλουζάκια με την επιγραφή «I love AK»!

Με τον τρόπο αυτό η εταιρία προσπαθεί να αξιοποιήσει εμπορικά το πανίσχυρο brand name που διαθέτει και να ενισχύσει την επικοινωνιακή εικόνα που θέλει την εταιρία και τη Ρωσία να είναι σχεδόν ταυτόσημες έννοιες!

Πηγή:

http://www.defence-point.gr/news/?p=158764

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr