Home Greek News ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ: Ανακαλύφθηκαν ερείπια συναγωγής στο Ισραήλ που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ την ύπαρξη του…ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ: Ανακαλύφθηκαν ερείπια συναγωγής στο Ισραήλ που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ την ύπαρξη του…ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

by _
0 comment 365 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12.45, 19 Αυγ. 2016 | JohnKountouris.com

To ακόλουθο άρθρο είναι η δική μου μετάφρασις ενος άρθρου βόμβας για το γεγονός ότι ακόμη κι οι …ΕΒΡΑΙΟΙ παραδέχονται πλέον την ύπαρξη του Σωτήρος ημών Ισού Χριστού!

~~~

-Από τον Sean MARTIN | ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 06:30, Πέμ, 18, Αυγούστου του 2016 | Eνημερώθηκε: 17:27, Πέμ 18 Αύγ 2016

Νέα ευρήματα από τα ερείπια μιας πρώτου αιώνα συναγωγής στο Ισραήλ υποτίθεται ότι επιβεβαιώνουν τμήματα της Καινής Διαθήκης, και με αυτό και την ιστορική εξιστόρηση της ζωής του Ιησού.

Η εντυπωσιακή ανακάλυψη έγινε σε μια τοποθεσία που ονομάζεται Τελ Rechesh, κοντά στο όρος Θαβώρ στον βιότοπο Nahal Tavor στη κάτω Γαλιλαία, σε μια συναγωγή που χρονολογείται από το 79 μ.Χ. – το έτος, όταν οι Ρωμαίοι επιτέθηκαν στην Ιερουσαλήμ.

Τα ευρήματα επιβεβαιώνουν ότι ο Ιησούς κήρυξε κάποτε κηρύγματα στη συναγωγή, σύμφωνα με τον Motti Aviam, έναν ανώτερο ερευνητή στο Ινστιτούτο Κιννερέτ για την Αρχαιολογία των Γαλιλαίων στο κολλέγιο Κιννερέτ στη θάλασσα της Γαλιλαίας.

Είπε:

«Αυτή είναι η πρώτη συναγωγή που ανακαλύφθηκε στην αγροτική περιοχή της Γαλιλαίας και επιβεβαιώνει ιστορικές πληροφορίες που έχουμε σχετικά με την Καινή Διαθήκη, η οποία λέει ότι ο Ιησούς κήρυττε στις συναγωγές στα χωριά της Γαλιλαίας.»

Επιγραφές που βρέθηκαν στη συναγωγή δείχνουν ότι συναγωγές στην περιοχή χρησιμοποιήθηκαν για τη μελέτη της Τορά και συναντήσεις, αντί να έναν τόπο λατρείας, καθιστώντας την ιδανική πλατφόρμα για τον Ιησού να κηρύττει τις απόψεις του για τον Ιουδαϊσμό και τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι θα πρέπει να ενεργούν.

Screen Shot 2016-08-19 at 12.35.24 PM

Ο κ Aviam είπε σε μια συνέντευξη με το Ynet News ότι η ανακάλυψη θα είναι «πολύ σημαντική για τους Χριστιανούς.»

Και πρόσθεσε:

«Η Καινή Διαθήκη περιγράφει πώς ο Ιησούς έδιδε κηρύγματα σε μια συναγωγή στην Καπερναούμ και άλλες συναγωγές στη Γαλιλαία.

Screen Shot 2016-08-19 at 1.18.29 PM

»Κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου ο Ιησούς ήταν ακόμα ένας Εβραίος που τηρούσε εβραϊκά τελετουργικά και απαιτήσεις και όπως πολλοί ραβίνοι, εκφωνούσε κηρύγματα στις συναγωγές.

«Ο Χριστιανισμός, που αναπτύχθηκε μετά από αυτό έδωσε έμφαση στα κηρύγματά του σε συναγωγές στη Γαλιλαία».

Ο κ Aviam πρόσθεσε ότι πιστεύει:

«…ότι όταν το έργο θα έχει ολοκληρωθεί ο τόπος θα αποτελέσει ένα τουριστικό αξιοθέατο για τους Εβραίους και τους Χριστιανούς.”

Δείτε επίσης!

https://www.youtube.com/watch?v=z6Z69Znb-iw

Πηγή:

http://www.express.co.uk/news/science/701146/Synagogue-ruins-Israel-CONFIRM-Jesus-story-New-Testament

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr