Home Greek News ΒΟΜΒΑ! ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ και…ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! – ΜΕΡΟΣ 1ο

ΒΟΜΒΑ! ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ και…ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! – ΜΕΡΟΣ 1ο

by _
0 comment 198 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες, 16.21, 18 Αυγ. 2016 | JohnKountouris.com

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζαμε ήδη αυτό, αλλά τώρα εδώ είναι οι απόδειξεις. Μήπως έχασες τις δημοκρατικές εκλογές ο Μπέρνι επειδή αγωνιζόταν για τις πολιτικές πεποιθήσεις του, σαν ένας πραγματικός υποψήφιος για την προεδρία; Ήταν καθόλου ειλικρινής με τους υποστηρικτές του μέχρι το σημείο που έχασε στην Χίλαρι; ΌΧΙ. Κρατούσε αυτός το στόμα του κλειστό και επέμενε πιστός στο…ΚΕΙΜΕΝΟ για τη Χίλαρι –που ο καθένας ξέρει ότι θα ήταν η χείριστου είδους δικτάτορας- λέγοντας, «Είμαι περήφανος που είμαι στο πλευρό της».

Για όσους από εμάς δεν το γνωρίζουν αυτό, ο Μπέρνι ήταν σαν ένα μαγικό μονόκερο νεράιδα. Οι άνθρωποι ήθελαν τόσο πολύ να πιστέψουν ότι ήταν ένας πραγματικός υποφήφιος … αλλά απλώς δεν ήταν … ποτέ δεν ήταν.  Τώρα…νιώστε το…ΜΠΕΡΝ (burn, έγκαυμα δηλ., οπώς λέμε εδώ στην Αμερική «Feel the BURN!»)

ΌΛΟΙ μα…ΟΛΟΙ –που έχουν βάλει εδώ ΜΥΑΛΟ– υποψιαζόνταν ότι αυτές οι εκλογές είναι εντελώς…ΦΤΙΑΧΤΕΣ. Είδαμε τις αναφορές των ΜΜΕ για τις διαρροές της ομάδας χάκερ WikiLeaks.  ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Screen Shot 2016-08-18 at 5.06.11 PM

Screen Shot 2016-08-18 at 4.30.51 PM

Οι προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών ήταν…ΦΤΙΑΧΤΕΣ–τελεία και παύλα.  Όταν όλα τα μεγάλα ΜΜΑ μιλούσαν για τις διαρροές WikiLeaks για αυτό το θέμα, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ???  Τα εμαιλ απο το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών τα είπαν ΟΛΑ. Μιλούσαν επίσης για την εκτεταμένη συμπαιγνία των μέσων ενημέρωσης σε αυτήν την…ΑΠΑΤΗΝ!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ!…

Λοιπόν, στις 25 Ιουλίου φέτος, οπότε ο κ Σάντερς μιλούσε στους υποστηρικτές του σε μια πολιτικη συγκέντρωση λέγοντας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους ότι είχε «τελειώσει» η δική του εκστρατεία κι ότι θα έπρεπε όλοι να πάνε να υποστηρίξουν την Χίλαρι, ξαφνικά, στα καλά καθούμενα, η σύζηγός του κ Σάντερς, η κα Jane (Τζέιν) Σάντερς, πλησιάζει τον άνδρα της ενώ όλοι τον αποδοκίμαζαν και αρχίζει να ψυθιρίζει στο ένα αυτί του τα εξής… ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μην ξέροντας ότι το μικρόφωνο ήταν ακόμη….ΑΝΟΙΚΤΟ…

«ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΗΔΗ ΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.»

Screen Shot 2016-08-18 at 4.25.38 PM

Και τι σημαίνει αυτό??? ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΌΤΙ Ο ΜΠΕΡΝΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΟΙ…ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ!  ΚΑΙ ΠΟΙ ΕΙΝ’ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΙ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ?? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ! ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΑΣ ΤΗΝ ΈΧΕΙ ΗΔΗ ΔΟΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΕΡΝΙ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΙ ΠΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ:

«ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.»

Λοιπόν, συνεχίζουμε με το ρεπορτάζ μας…

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΕΡΝΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η…«ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΗ», Ή Η «ΠΙΘΑΝΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΧΙΛΑΡΙ!  ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ!  Και ξαφνικά, ΣΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ, βλεπουμε στις αρχές Αυγούστου την Χϊλαρι και τον ΜΠΕΡNΙ να συμμετέχουν σε… επαναληπτικές εκλογές για την υποψηφιότητα των Δημοκρατικών για τη προεδρία!!!

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ…ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ….ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!  ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ…ΧΙΛΑΡΙ ΕΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!  ΤΙ ΠΟΝΗΡΕΜΑΤΑ ΕΙΝ’ ΑΥΤΑ ΡΕ??!!  ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ ΧΕΙΡΑΓΩΦΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!! ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ…

Ο ΜΠΕΡΝΙ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΟΥ ΌΤΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ…ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!  ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ….ΧΙΛΑΡΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ???  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΜΠΕΡΝΙ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ??  ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΉΤΑΝ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ «ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΟ» Ή «ΠΙΘΑΝΟ»….«ΗΤΤΗΜΕΝΟ»???

Και τέλος, αυτήν την πληροφορία περι της συνέχισης της υποψηφιότητάς του, την ανέφερε καθόλου ο Μπέρνι στους ακολούθους του??? Ασφαλώς και…ΟΧΙ και τους ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΛΟΥΣ.

Τώρα, τι θα γίνει και με τους εκλογές μεξαξύ Χίλαρι και ΤΡΑΜΠ???….ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο απο τη πηγή μας, το κανάλι TRUTHstreammedia  

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr