Home Greek News Αποκαλύπτουμε… Η είδηση μιλάει από μόνη της! Η απεραντοσύνη της τουρκικής υποκρισίας!

Αποκαλύπτουμε… Η είδηση μιλάει από μόνη της! Η απεραντοσύνη της τουρκικής υποκρισίας!

by _
0 comment 230 views

Μόλις πριν λίγους μήνες, ύστερα από απόφαση του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, απαγορεύτηκε η προβολή της ρωσικής ιστοσελίδας Sputnik, με τους παρατρεχάμενους του να κατακεραυνώνουν την θεματολογία του μέσου, και να ακολουθεί ένας πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Μετά την «αποκατάσταση», ωστόσο, των σχέσεων και την στροφή 180 μοιρών του Ερντογάν, ειδικότερα δε μετά το πραξικόπημα, φαίνεται πως η εμπιστοσύνη αποκαταστάθηκε και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που το Sputnik φιλοξενεί σήμερα αποκλειστική συνέντευξη του Τούρκου ΥΠΕΞ, Μελβούτ Τσαβούσογου…

Αίφνης οι πράκτορες των Ρώσων, που είχαν σκοπό να βλάψουν την Τουρκία, όπως ανέφεραν κύκλοι του Ερντογάν, έγιναν αξιόπιστοι συνεργάτες και φίλοι…

Επιγραμματικά και για την ιστορία, ο Τούρκος ΥΠΕΞ στη συνέντευξή του αναφέρεται στις αναπτυσσόμενες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, ενώ με απολογητικό ύφος ζητάει για άλλη μια φορά «συγνώμη» για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού: «Ήμασταν στενοχωρημένοι και σοκαρισμένοι από το τραγικό γεγονός που συνέβη με το ρωσικό αεροπλάνο στις 24 Νοεμβρίου του περασμένου έτους. Από τότε έχουμε λάβει μια σειρά από μέτρα για να ρίξουμε τους φράχτες, αλλά η Ρωσία, όπως είναι φυσικό, ανταποκρίθηκε περισσότερο με το συναίσθημα για την κατάρριψη του αεροπλάνου, και έτσι οι σχέσεις σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών είχαν τις ανάλογες συνέπειες», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Εμείς δεν θέλαμε να συμβεί αυτό. Δύο φίλιες χώρες, δύο γείτονες δεν μπορούν να συμφωνούν σε όλα, ωστόσο κανείς μας δεν ωφελήθηκε από τη κρίση των σχέσεών μας».

Κι επίσης για την ιστορία ας θυμηθούμε τις δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους…

Ταγίπ Ερντογάν: «Η Τουρκία έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εναέριο χώρο της. Χειρότερα περιστατικά δεν έχουν λάβει χώρα στο παρελθόν λόγω της συγκράτησης της Τουρκίας. Οι ενέργειες της Τουρκίας ήταν σε πλήρη συμφωνία με τους νέους κανόνες εμπλοκής που εγκρίθηκαν μετά από τότε που η Συρία κατέρριψε ένα τουρκικό τζετ το 2012».

Αχμέτ Νταβούτογλου (πρώην Τούρκος Πρωθυπουργός): «Η Τουρκία έχει το δικαίωμα να αμυνθεί έναντι παραβιάσεων των συνόρων, αλλά τούτο δεν ισοδυναμεί με επίθεση εναντίον κάποιου από ξένο έδαφος και χώρας…»

Το μόνο κρέντιτο για την «κυβέρνηση Ερντογάν», ήταν η μαζεμένη στάση του Τσαβούσογλου, καθώς ήταν ο μόνος ήταν πιο ουδέτερος (εκφράζοντας μάλιστα και τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων), αφήνοντας ασυμπλήρωτο το παζλ της απόλυτης τουρκικής υποκρισίας…

Πηγή:

https://hellasforce.com/2016/08/18/αποκαλύπτουμε-η-είδηση-μιλάει-από-μόν/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr