Home Greek News Πόσοι από τους φίλους σας στο Facebook είναι μυστικοί πράκτορες του… FBI;;;

Πόσοι από τους φίλους σας στο Facebook είναι μυστικοί πράκτορες του… FBI;;;

by _
0 comment 121 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 17 Αυγ. 2016, 08.36

Οι Ομοσπονδιακοί λειτουργούν πλέον στο Facebook… ???….

-απο το anonews.co

Τα όργανα επιβολής του νόμου των ΗΠΑ ακολουθούν τον υπόλοιπο κόσμο του Ίντερνετ σε δημοφιλείς υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, ως μυστικοί με ψευδή διαδίκτυα προφίλ για να επικοινωνούν με τους υπόπτους και να συγκεντρώνουν προσωπικές πληροφορίες, σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο του υπουργείου Δικαιοσύνης που προσφέρει μια δελεαστική γεύση από τα θέματα που σχετίζονται με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της καταπολέμησης εγκλημάτων.

Νομίζετε ότι ξέρετε ποιος είναι πίσω από αυτή την αίτηση «φιλίας»; Ξανασκεφτείτε το. Ο νέος σας “φίλος” θα μπορούσε να είναι απο το…FBI!

Το έγγραφο, το οποίο λαμβάνεται σε μια μήνυση σχετικά με το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας, καθιστά σαφές ότι οι πράκτορες των ΗΠΑ έχουν ήδη συνδεθεί κρυφά για να ανταλλάσσουν μηνύματα με υπόπτους, να εντοπίζουν τους φίλους ή τους συγγενείς ενός στόχου και να περιηγούνται σε ιδιωτικές πληροφορίες όπως αναρτήσεις, προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο κλιπ.

https://www.youtube.com/watch?v=evZBN_QJJno

Πηγή:

http://www.anonews.co/facebook-friends-undercover-federal-agents/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr