Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ! Πέθανε ο Έντουαρντ Σνόουντεν σε ηλικία 33 ετών???

ΕΚΤΑΚΤΟ! Πέθανε ο Έντουαρντ Σνόουντεν σε ηλικία 33 ετών???

by _
0 comment 230 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες JohnKountouris.com

Μήπως έχει πεθάνει ο… ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ?? Γιατί το λέω αυτό?? Υπάρχουν μερικές σοβαρές ενδείξεις ότι είναι νεκρός ο γενναίος χάκερ που αποφάσιδε να τα βάλει το με το σύστημα, το…ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που μας τυρρανεί ΌΛΟΥΣ καταστέλνοντας τα δικαιώματά μας σε όλους τους τομείς.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να μας υποδηλώσουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τον κ. Σνόουντεν, όπως:

  1. Έστείλε τις προάλλες ο Σνόουντεν ένα τουίτ σχετικά με έναν «διακόπτη ενος πεθαμένου ανθρώπου» (a Dead Man’s Switch) όπως το λένε. Και τι σημαίνει εν προκαιμένω αυτό?? Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος θα είχε στείλει σε φίλους δημοσιογράφους έναν ειδικό κωδικό, έτσι ώστε αυτοί να είναι σε θέση να λάβουν ένα σωρό από κρυπτογραφημένα αρχεία από αυτόν και να είναι σε θέση για να αποκαλύψουν αυτές τις πληροφορίες εκ μέρους του, στην περίπτωση που θα έχει….ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ή ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΖΩΗ ΤΟΥ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ.

  2. Το τελευταίο του τουίτ πριν απο αυτό έγραφε «Είναι καιρός.»

  3. Επίσης, υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες torrent που χρησιμοποιούντει για τη διανομή μεγάλου μεγέθους αρχεία εγγράφων, κτλ. που έχουν….ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

  4. Η ηλικία του Σνόουντεν είναι…33 ετών….33???  Και ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που χρησιμοποιούν κατά κόρον αυτόν τον αριθμόν??….μα…ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Δείτε επίσης το σχετικό βίντεο…

https://www.youtube.com/watch?v=CCGR1IstS0g

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr