Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι υβριστές της Χρυσής Αυγής στην λίστα μισθοδοσίας του Σόρος!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι υβριστές της Χρυσής Αυγής στην λίστα μισθοδοσίας του Σόρος!

by _
0 comment 233 views

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 – 12:48

-απο το σάιτ xryshaygh.com

Μπορεί κάποιος να κυριολεκτήσει λέγοντας ότι η έρευνα στα αρχεία και τα έγγραφα του ιδρύματος Σόρος θυμίζει μια περιήγηση σε έναν ανθελληνικό βόθρο έμμισθων υποκείμενων, που μοναδικό στόχο της ζωής τους έχουν την λασπολόγηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών…

Τα παραπάνω αποδεικνύονται περίτρανα κοιτώντας μόνο την λίστα των μισθοδοτούμενων οργάνων του Σόρος και ενθυμούμενος ποιές ΜΚΟ έχουν κατά καιρούς αναλάβει την εργολαβία της συκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Στην παρακάτω εικόνα, λοιπόν, βλέπουμε ότι η «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» πήρε από τον Σόρος μονάχα για ένα τρίμηνο το ποσό των 19.200€. Κοινώς στην συγκεκριμένη ΜΚΟ λαμβάνουν μονάχα από τα κεντρικά του Σόρος το ποσό των 76.800€ το χρόνο. Χώρια τα εξτραδάκια που έρχονται από τις μπίζνες με τους λαθρομετανάστες ή πιθανές άλλες εισφορές από άλλα μαγαζάκια του Σόρος.

Η εν λόγω οργάνωση πέρα από τα φράγκα που παίρνει από τον Σόρος, έχει ιδρύσει και άλλες παρά – ΜΚΟ και απαιτεί και τον οβολό του μέσου «αντιρατσιστή», προφανώς για να κάνουν «αντιρατσιστικές» διακοπές σε κάποιο θέρετρο της… πολυπολιτισμικής Καραϊβικής.

Όπως διαπιστώνουμε, λοιπόν, απλά κοιτώντας την λίστα, η επικοινωνία για την χρηματοδότηση της εν λόγω οργάνωσης γίνεται μέσω κάποιας Ελένης Τάκου. Και εδώ είναι που αρχίζουν οι πρώτες… συμπτώσεις.

Screen Shot 2016-08-16 at 2.52.12 PM

Το ίδιο άτομο, η Τάκου, είναι υπεύθυνη για το «Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας», που πρόκειται ουσιαστικά για μία ένωση ΜΚΟ που σκοπό της έχει να ακούει την κάθε ψεύτικη καταγγελία που κάνει ο κάθε λαθρομετανάστης για να επωφεληθεί από τις διατάξεις του νόμου που έφτιαξε η Νέα Δημοκρατία, ώστε να παραμείνει ες αεί στην Ελλάδα. Και όχι μόνο ακούνε τις καταγγελίες, αλλά φτάνουν και στο σημείο φαιδρότητας (μάλλον κατ’ εντολή του αφέντη Σόρος) να προσπαθούν να φορτώσουν αυτά τα περιστατικά στη Χρυσή Αυγή. Και όταν αποδεικνύεται ότι τελικά το έγκλημα το έκανε λαθρομετανάστης και όχι χρυσαυγίτης να προσπαθούν να αποσιωπήσουν την κατάληξη της είδησης, πάλι κατ’ εντολή του αφέντη.

Εντός των 33 ΜΚΟ που συντονίζει η έμμισθη του Σόρος είναι και οι ΜΚΟ: Άρσις, Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα Προσφύγων και Μεταναστών και PRAKSIS που πρώτη φορά γνωρίσαμε από το φυλλάδιο με τους συνεργάτες τους που μοίραζαν οι τούρκοι δουλέμποροι στα θύματά τους. Ακολούθως οι ίδιες ΜΚΟ εμφανίστηκαν στην λίστα με τις οργανώσεις που χρηματοδοτεί ο Σύριζα, μέσω του κράτους. Πολλά τα λεφτά και από πολλές μεριές, δηλαδή, για τον «αντιρατσισμό».

Πού αλλού την έχουμε δει την εν λόγω έμμισθη του Σόρος; Μα, φυσικά, από το βιβλίο σχετικά με την λαθρομετανάστευση που κυκλοφόρησε μέσω του ιδρύματος του Σύριζα και, όπως όλα τα άλλα, το χρηματοδότησε η Μέρκελ και το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών. Τότε το βιβλίο της, μεταξύ άλλων, είχε προλογίσει και ο συριζαίος Ξυδάκης.

Screen Shot 2016-08-16 at 2.54.29 PM

 

Μην βιάζεστε «σύντροφοι»! Έχει και άλλη ξεφτίλα!

Πηγή: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-oi-ubristes-ths-chrushs-aughs-sthn-lista-misthodosias-tou-soros#ixzz4HXCuuEj5

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr