Home Greek News Έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω τον ΕΒΡΑΙΟ…. ΜΩΑΜΕΘ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ???….

Έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω τον ΕΒΡΑΙΟ…. ΜΩΑΜΕΘ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ???….

by _
0 comment 508 views

Η μητέρα του προφήτη Μωάμεθ ήταν Aminah, η οποία ισχυριζόταν ότι καταγόταν από τον Αβραάμ και η οποία φέρεται να ήταν…ΕΒΡΑΙΑ…

Η αληθινή έννοια της Τζιχάντ (Jihad). Κάντε μια έρευνα για τις ρίζες και του πλαισίου της Τζιχάντ ως «Υ-Η εχάντ» (“Y-H Echad”), όπως σχετίζονται με τον Αγιασμό του Ονόματος, ή Κιντούς Χασέμ (Kiddush Hashem)

– Joseph E. Katz

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 16 Αυγ. 2016, 13.34 | JohnKountouris.com

~~~

Λοιπόν, έχουμε ξανακούσει πολλές φορές για τους λεγόμενους….«ΚΡΥΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ».  «Εβραίος» αυτός…«Εβραίος» κι εκείνος…αυτός το παίζει «Χριστιανός», αλλά είναι ΕΒΡΑΙΟΣ…οι Τούρκοι Ντομέδες ήταν όλοι κρυπτο-Εβραίοι, όπως οι Καρντινάλοι της Καθολικής εκκλησίας μαζί με τον Πάπα…ο Μάρξ ήταν Εβραίος, όπως ο Λένιν κι ο Τρότσκυ, αλλά αυτό το έκρυβαν χρόνια απο το κοινόν, κτλ. κλτ.  ΚΑΛΑ ΟΛ’ ΑΥΤΑ και ΣΩΣΤΑ.

Αλλά ΠΟΙΟΣ θα μπορούσε να φανταστεί ακριβώς το ίδιο πράγμα και στην περίπρωση του «αγαπημένου» μας…Μωάμεθ?!  Όχι δεν εννοώ τον Πακιστανό καταστηματάρχη στην Ομόνοια, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ! Εννοώ τον…ΜΩ-Α-ΜΕΘ, αυτός που δημιούργησε το μεγαλύτερο και το σφοδρότατο θρησκευτικό καθεστώς που έχει γνωρίσει ποτέ ο άνθρωπος…ΑΥΤΟΣ!

Δεν σας κάνω πλάκα!  Ακούστε το έγραψε -ή μάλλον, ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ- ένας γνωστός ΕΒΡΑΙΟΣ Πολιτικός Αναλύτής της πολιτικής και θρησκευτικής ιστορίας της Μέσης Ανατολής, κ Joseph E. Katz, για αυτό το θέμα. Εδώ σας παρέχω μερικά κρίσιμα αποσπάσματα του άρθρου του με τίτλο «Ο Προφήτης Μωάμεθ, ένας Εβραίος ψευδομεσσίας»…

~~~

Ο Προφήτης Μωάμεθ, ένας Εβραίος ψευδομεσσίας

μετάφρασις/επιμέλεια του Ιωάν. Κουντούρη 

Για να εκτιμήσουμε πλήρως τα γεγονότα του σήμερα, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τα γεγονότα γύρω από την ίδρυση του Ισλάμ και το έργο του Προφήτη. Παρά το γεγονός ότι το Ισλάμ δημιουργήθηκε με υψηλούς πνευματικούς στόχους, και έχει μεγαλώσει και είναι η πηγή έμπνευσης των εκατομμυρίων πιστών σε όλο τον κόσμο, πρέπει κανείς να θυμάται ότι είχε αρχικά σχηματιστεί στο πλαίσιο της άμεσης μάχης κατά της «Δύσης», με τη μορφή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Αυτό έγινε επίσης, όπως καταγράφηκε με μεγάλη λεπτομέρεια στο Κοράνι, στο πλαίσιο της καταστροφής του σε μεγάλο βαθμό εβραϊκού βασίλειου της Αραβίας. Το βασίλειο των Χιμιαρίτων αντικατέστησε το προηγούμενο βασίλειο της Sabea ή «Sheba», όπως αναφέρεται στη Βίβλο. Υπήρξε για εκατοντάδες χρόνια και περιελάμβανε ένα μεγάλο μέρος του τι είναι σήμερα η Σαουδική Αραβία και η Υεμένη. Αποτελείτο από πρόσφυγες από τη ρωμαϊκή κατάκτηση του Ισραήλ κατά τη διάρκεια του 1ου και 2ου αιώνα μΧ. και απογόνους προσηλύτων.

Screen Shot 2016-08-15 at 7.01.52 PM

Το πλαίσιο του σχηματισμού του Ισλάμ είναι σημαντικό να κατανοήσουμε, γιατί καθιστά πιθανό για τους υποστηρικτές του να ερμηνεύσουν σήμερα το Ισλάμ, είτε ως «ένα πόλεμο εναντίον της απληστίας, της ανηθικότητας και ειδωλολατρίας• μια μάχη μεταξύ του καλού και του κακού» – ή ως «ένα πόλεμο ενάντια στους Εβραίους και τους χριστιανούς, και μια μάχη ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση» – ανάλογα με το ποια ιστορικά γεγονότα που θα επιλέξετε να τονίσετε. Σε κάθε περίπτωση, η έννοια μιας κυριολεκτικής, φυσικής μάχης υπάρχει παντού.

Ο Προφήτης Μωάμεθ, ένας από τους πλέον σημαίνοντες θρησκευτικούς και στρατιωτικούς ηγέτες στην ιστορία, γεννήθηκε στη Μέκκα περίπου 570 μΧ.. Ο πατέρας του πέθανε πριν γεννηθεί, και ο Μωάμεθ τέθηκε κάτω από την φροντίδα του παππού του, του άρχοντος της αριστοκρατικής της φυλής Χασίμ. Η μητέρα του πέθανε όταν ήταν έξι, και ο παππούς του όταν ήταν οκτώ, αφήνοντας τον με τη φροντίδα του θείου του Αμπού Talib, του νέου επικεφαλής της φυλής. Όταν ήταν 25, ο Μωάμεθ παντρεύτηκε μια πλούσια χήρα 15 χρόνια μεγαλύτερή του. Έζησε τα επόμενα 15 χρόνια ως έμπορος, και ήρθε σε επαφή με πολλούς Εβραίους εμπόρους και κτηματίες. Ο Προφήτης και η σύζυγός του γέννησαν έξι παιδιά: δύο γιους, οι οποίοι πέθαναν στην παιδική ηλικία, και τέσσερις κόρες.

allah-666-greek-666-2

Από καιρό σε καιρό, ο Μωάμεθ δαπάνησε χρόνο σε μια σπηλιά στο όρος Hira βόρεια της Μέκκας. Περίπου 610 μΧ., είχε ένα όραμα στο οποίο άκουσε τη φωνή ενος μαγευτικού όντος, που αργότερα ταυτίστηκε με τον άγγελο Γαβριήλ, να λεέι στον ίδιο, «Εσύ είσαι ο αγγελιοφόρος του Θεού.» Έτσι ξεκίνησε μια διάρκεια ζωής θρησκευτικών αποκαλύψεων, που ο ίδιος και άλλοι συνελέγησαν ως το Κοράνι (Qur’an, or Koran). Ο Μωάμεθ εθεωρείτο ως ο τελευταίος προφήτης της ιουδαϊκής και χριστιανικής παράδοσης. Υιοθέτησε πτυχές της θεολογίας αυτών των παλαιότερων θρησκειών, ενώ εισάγει νέα δόγματα, αν και ο Ιουδαϊσμός και ο Χριστιανισμός που ήξερε διέφεραν από τις θρησκείες που γνωρίζουμε σήμερα.

Το εβραϊκό Βασίλειο της Αραβίας πιάστηκε στη μέση μεταξύ Ρώμης και της Περσίας κατά τη διάρκεια των συχνών πολέμων τους. Η ηγεσία του Himyar τάχθηκε παραδοσιακά με την Περσία, αλλά προσπάθησε κι η Ρώμη να «φλερτάρει» με το εβραϊκό Βασίλειο. Στο 438 μ.Χ., η ρωμαϊκή αυτοκράτειρα Ευδοκία ήρε την απαγόρευση των Εβραίων να προσεύχεται στο χώρο του ναού, και οι επικεφαλής της Εβραϊκής Κοινότητας στη Γαλιλαία εξέδωσαν πρόσκληση “προς τους μεγάλους και δυνατούς ανθρώπους των Εβραίων », η οποία ξεκίνησε: «Να ξέρετε ότι το τέλος της εξορίας του λαού μας ήλθε!» Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιουλιανός, ως μέρος της αποστασίας του και μια προσπάθεια να επηρεάσει το Εβραϊκό Βασίλειο της Αραβίας μακριά από την Περσία, το 464 μ.Χ. ανακοίνωσε την πρόθεσή του για την ανοικοδόμηση του Ναού. Όλα αυτά αναζωπύρωσαν τον εβραϊκό εθνικισμό, αλλά το «φλέρτ» ήταν βραχύβιο, και ακολούθησαν οι θρησκευτικές αντιδράσεις και οι διώξεις.

Screen Shot 2016-08-15 at 6.59.09 PM

H Ρώμη άρχισε να παίρνει το πάνω χέρι κατά της Περσίας, εν μέρει λόγω της αίσθησης της ενότητας που προκαλείται από τον Χριστιανισμό να δηλωθεί και να επιβληθεί ως η επίσημη θρησκεία. H Περσία ακολούθησε το παράδειγμα της Ρώμης, και oi Mazdakites (Μαζντακίτες) προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια καθολική πίστη για την περσική αυτοκρατορία. Οι Εβραίοι δεν ήταν πλέον ασφαλείς ούτε στη ρωμαϊκή ούτε στη Περσική αυτοκρατορία. Έχοντας στερηθεί την ευκαιρία της αυτοάμυνας, ο Εβραίος Exilarch (Εξίλαρχος) Mar Zutra κήρυξε εβραϊκό κράτος στη Βαβυλώνα (στο Ιράκ). Το εβραϊκό βασίλεο των Χιμιαριτών στην Αραβία, υπό την Rabbinite (της περιοχής του ελέγχου δηλ.) του βασιλιά Dhu Nuwas, προσπάθησε επίσης να δημιουργήσει μια εβραϊκή Βασιλεία από τον Ευφράτη προς την Ερυθρά Θάλασσα. Είχαν συνθλιβεί αυτές οι βραχύβιες εξεγέρσεις. Οι διωγμοί αυξήθηκαν και τα όνειρα μιας εβραϊκής αποκατάστασης άρχισε να παίρνει μια μεσσιανική θέρμη.

Όταν ο σφετεριστής Φωκάς δολοφόνησε τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Μαυρίκιο το 608 μ.Χ., η Ρώμη ήταν σε σύγχυση. Η Αίγυπτος υπό Ηράκλειο επαναστάτησε εναντίον της Ρώμης. Η Περσία είδε αυτό ως μια ευκαιρία για να κατακτήσει την Αίγυπτο. Για να βοηθήσουν στα όνειρά τους της κατάκτησης οι Πέρσες έκαναν μια συμμαχία με τους Εβραίους. Το 614 μ.Χ., ένας Εβραίος Exilarch (Εξίλαρχος) Νεεμίας Ben Hushiel έγινε κυβερνήτης της Ιερουσαλήμ. Μέσα σε λίγους μήνες σκοτώθηκε από έναν όχλο και οι Χριστιανοί επαναστάτησαν εναντίον της περσικής κυριαρχίας. Οι Εβραίοι και οι Πέρσες πολέμησαν δίπλα-δίπλα και επι δεκαεννέα ημέρες λεηλάτησαν την πόλη. Ενώ δεν ήταν η πρόθεσίς του να φτάσουν τα πράγματα σε τέτοιο σημείο, ο Πέρσης βασιλιάς Khosrau διέταξε τους Εβραίους να φύγουν από την πόλη, και όρισε έναν χριστιανό διοικητή για να κατευνάσει τους Ρωμαίους. Οι Πέρσες κατάφεραν να κατακτήσουν την Αίγυπτο, αλλά ο πόλεμος άρχισε να στρέφεται εναντίον τους.

Έχοντας εγκαταλειφθεί από τους Πέρσες, το 619 Κ.Χ., έως και 20.000 απροστάτευτα εβραϊκά στρατεύματα σφαγιάστηκαν εκτός της Golden Gate (Χρυσής Πύλης). Στην Αραβία αυτό ονομάστηκε «το έτος της θλίψης”. Αμέσως μετά από αυτό ο Προφήτης ταξίδεψε στην Ταΐφ να καλέσει τους ανθρώπους εκεί για να ακούσουν το μήνυμά του. Αφού απορρίφτηκε έλαβε ένα όραμα απο μια εβραϊκή Χίνα ή Jinn (πνεύματα), αναφερόμενο ίσως στις ψυχές των σφαγμένων εβραϊκών στρατευμάτων, ο οποίος αποδέχθηκε πρόθυμα το μήνυμά της. Το 622 μ.Χ., ο Προφήτης κλήθηκε στην πόλιν Yathrib από τους Εβραίους. Την άφιξη του Προφήτη την ανακοίνωσε από τις στέγες των σπιτιών ένας Εβραίος.

Screen Shot 2016-08-15 at 7.01.30 PM

Με το θάνατο του Νεεμία ben Hushiel, το ιουδαϊκό έθνος προσπάθησε να καταπιαστεί με την έννοια αυτών των γεγονότων από την άποψη της λογοτεχνικής κληρονομιάς τους. Σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, ο Μεσσίας του Ιωσήφ θα πεθάνει. Έτσι ο Νεεμίας πρέπει να ήταν ο Μεσσίας του Ιωσήφ. Αυτό σήμαινε ότι ο Μεσσίας βασιλιάς θα ακολουθήσει σίγουρα. Ωστόσο, πριν να εμφανιστεί ο Μεσσίας Βασιλιάς, θα πρέπει να του προηγηθεί ο Προφήτης Ηλίας. Οι ηγέτες τους είπε «Ένας Προφήτης είναι έτοιμος να προκύψει• εγγίζει η ώρα του. Θα τον ακολουθήσουμε• και στη συνέχεια θα σκοτώσουμε τους [εχθρούς μας] με [θεία] σφαγής…» Καθώς οι κοινοί άνθρωποι έλαβε γνώση του Προφήτη,« μιλούσαν το ένα στο άλλο -. σίγουρα γνωρίζουν ότι είναι το ίδιο προφήτη τους οποίους οι Εβραίοι μας προειδοποιούν για “

Η σύγχρονη έρευνα δείχνει ότι ο Μωάμεθ έλαβε αρχικά για τον εαυτό του πολλές πτυχές του Ιουδαϊσμού, όπως ο Dhu Nuwas πριν από αυτόν. Είναι γνωστό πως ο Μωάμεθ απαιτούσε απο του ακολούθους του να κρατούν τα έθιμα των kosher φαητών (δηλ., των αγνών κατά τον μωσαϊκόν νόμο) και τη νηστεία του Γιομ Κιπούρ, να περιτέμνονται και να προσεύχονται αντικρύζοντας την Ιερουσαλήμ. Η μαχητική μονοθεϊστική θρησκεία του Μωάμεθ ονομαζόταν Ισλάμ, που σημαίνει “η παράδοση [στον Θεό],” και οι οπαδοί του ήταν μουσουλμάνοι, που σημαίνει «αυτοί που παραδίνονται.» Η Εμπνευσμένη διδασκαλία του θα φέρει την ενότητα στην αραβική χερσόνησο, ένα γεγονός που είχε σαρωτικές συνέπειες για τον υπόλοιπο κόσμο. Στο Κοράνι έχει καταγραφεί ότι οι γηγενείς Εβραίοι Ιερείς απέρριψαν την αξίωσή του, και ο Μωάμεθ με τη σειρά του, τους αποκήρυξε για το γεγονός που τον εγκαταλέλειψαν. Αργότερα πολλοί εβραϊκοί νόμοι άλλαξαν, και ο Μωάμεθ ζήτησε από τους οπαδούς του να προσεύχονται προς τη Μέκκα, και μια νέα θρησκεία δημιουργήθηκε…

Πηγή: http://www.eretzyisroel.org/~jkatz/theprophet.html

~~~

Λοιπόν, ΔΕΝ έχουμε τελειώσει, διότι αυτά που πρόκειται να σας δείξω δεν πρέπει καθόλου να μας εκπλήξουν…

Η Συνδιάσκεψη Mουσουλμάνων και Εβραίων

Λίνκ του σάιτ τους: http://www.mjconference.org

Screen Shot 2016-08-16 at 2.08.53 PM

 

ΔΕΙΤΕ το ακόλουθο βίντεο όπου Μουσουμάνοι και Εβραίοι συζητάνε μεταξύ τους το γεγονός ότι κι οι δύο ομάδες έχουν…ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕΣΙΑΧ!…τον…ΜΑΧΝΤΙ (MAHDI)!!!….

Τι πρέπει να συμπεραίνουμε πάνω σε αυτό το σοκαριστικό, ιδιαίτερα για το γεγονός ότι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΙ και ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, είναι…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.  Διαβάστε το άρθρο μου «Η μεγάλη «αγάπη» που έχουν οι ΕΒΡΑΙΟΙ για την Ενδεκάτη Σεπτεμβρίου του 2001» και θα καταλάβετε.  Επίσης, η δημιουργία του ISIS απο τους…ΕΒΡΑΙΟΥΣ του ΙΣΡΑΗΛ είναι κάτι που ΔΕΝ μπορεί να αμφισβητηθεί απο ΚΑΝΕΝΑΝ.

Λοιπόν, εν όψει των ανωτέρω, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛ’ ΑΥΤΑ…

Έχω ένα…ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ…

Screen Shot 2016-08-15 at 6.59.22 PM

Screen Shot 2016-08-16 at 2.28.30 PM

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr