Home Greek News ΒΟΜΒΑ! Χειραγωγούν τις εκλογές στην Ευρώπη οι ΜΚΟ του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

ΒΟΜΒΑ! Χειραγωγούν τις εκλογές στην Ευρώπη οι ΜΚΟ του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

by _
0 comment 351 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | 16 Αυγ., 09.11μπ | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

Εδώ έχουμε μια ΠΛΗΡΗ λίστα των ΜΚΟ του κ Τζόρτζ Σόρος που..ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ-ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ!  Έχουν και πάλιν την ομάδα χάκερ Wikileaks να ευχαριστήσουμε για αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ εύρημα! Απ΄ό,τι φαίνεται, έχει κάνει συνεργασία η WikiLeaks με μια άλλη ομάδα χάκερ που λέγεται DCLeaks, όπως θα δούμε λίγο παρακάτω…

Για ακόμη μια φορά ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ οι υπόνοιες μας για αυτόν τον παληάνθρωπον που σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο σε χώρες σε όλο τον κόσμο χρηματοδοτώντας λαϊκές εξεργέρσεις, αναταραχές κ.τλ. σε χώρες ανα την υφήλιον, όπως η Ουκρανία και οι ΗΠΑ, ιδιαίτερα στη πόλη του Φέργκιουσον του Μιζούρι όπου είδαμε εκεί τις μεγάλες αναταραχές το Αυγουστο του 2014. Τότε είχε δόσει $33 εκατ. ο Σόρος για τη χρηματοδότηση όλου αυτού το χάους χρηματοδοτώντας ομάδες νέων να κάνουν τις ζημιές που έκαναν εκεί.

Ο Σόρος στέλνει τα λεφτά του στις ΜΚΟ,  όπως η «Ανοικτή Κοινωνία» (The Open Society), για να κάνουν τις βρωμοδουλιές του μάστορά τους. Το ίδιο έχει κάνει ο Σόρος και στην περίπτωση του…ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ στην ΕΛΛΑΔΑ!  Αυτό το είχα αποκαλύψει το περασμένο Σεπτ. του 2015 στο άρθρο μου με τίτλο «ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΛΕΣ Ο GEORGE SOROS» (πατήστε εδώ) και στο άρθρο μου «ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ GEORGE SOROS ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ…2012» που είχα γράψει το Φεβ. φέτος.

Στο σάιτ TheDuran.com διαβάζουμε απο τον κ. ALEX CHRISTOFOROU τα εξής για το ίδιο θέμα:

Ο Ούγγρος δισεκατομμυριούχος και οι ΜΚΟ του ασκούν τεράστια εξουσία, και τα έγγραφα που μοιράζεται η ομάδα χάκερ DC Leaks δείχνουν πώς ο Σόρος ανατρέπει κυβερνήσεις και υποκινεί τους εμφύλιους πολέμους, ώστε να μπορεί να βγάλει τεράστια οικονομικά κέρδη.

Αυτό πρόκειται για ένα τεράστιο αρχείο πρακτικών των ΜΚΟ του Σόρος, λευκών χαρτιών, προϋπολογισμών excel, και των σχεδίων των μέσων ενημέρωσης που περιγράφουν με λεπτομέρειες πώς ο Σόρος και οι ΜΚΟ του τρέχουν κυβερνήσεις και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πίσω απο τα παρασκήνια.

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη, με δυνατότητα αναζήτησης, αρχεία στην ιστοσελίδα DCLeaks (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Εδώ είναι μια πλήρης λίστα των του Σόρος ΜΚΟ που χειραγωγούν τις εκλογές σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, πλήρης με τους στόχους του προγράμματος, πρόσωπα επαφής και τα ποσά επιχορήγησης.

https://sli.mg/a/Rjhdx8

Screen Shot 2016-08-16 at 10.21.48 AM

Ένα απο αυτά τα επίμαχα έγγραφα των ΜΚΟ του Σόρος τα λέει ΌΛΑ με τίτλο «Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: Ο Κατάλογος των Έργων του 2014 για τις Ευρωπαικές Εκλογές», στα Αγγλικά «The Open Society Initiative for Europe (OSIFE): List of European Elections 2014 Projects.»

Δείτε επίσης το βίντεο του καναλιού DAHBOO777 για περισσότερες λεπτομέριες:

https://www.youtube.com/watch?v=7spNjgiROQI

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr