ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ: “93 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ”!

ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ: “93 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ”! ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ!!! ΑΥΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΟΝ: ΛΥΚΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟ!!!

-απο το indobserver.blogspot.gr

https://www.youtube.com/watch?v=ApjM6VgIURY

Πάνος Καμμένος! Από πού να αρχίσεις και πού να σταματήσεις με αυτό τον προδότη; Δείτε τον πώς κατήγγειλε τις τράπεζες προεκλογικά! Λέει …

εν ολίγοις: Πήραν 93 δις ευρώ και αντί να τα δώσουν στον λαό για στεγαστικά δάνεια και για τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως υποχρεούνταν νομοθετικά, τα…άρπαξαν για την πάρτη τους!

Αυτός που υποσχόταν δικαιοσύνη υπέρ του λαού από την απάτη του τραπεζικού συστήματος, τα έκανε γαργάρα και τελικά πήρε δάνειο 86 δις ευρώ, προχώρησε σε ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών φορτώνοντας επιπλέον χρέη των τραπεζών στον λαό, έκοψε μισθούς και συντάξεις για τα χρέη των τραπεζών και τώρα χαρίζει τα σπίτια και τις περιουσίες του λαού στις τράπεζες, επειδή ο κοσμάκης αδυνατί να πληρώσει τα χρέη των τραπεζών!

Μιλάμε για μεγάλο απατεώνα!! Αυτόν ψηφίσατε. Δοξάστε τον!

πηγή βίντεο: http://diaforos.blogspot.gr/2012/09/video-93000000000.html

Διαβάστε επίσης το άρθρο «(συλλεκτικό video) Καμμένος: 93.000.000.000€ λήστεψαν οι Τράπεζες», ΠΑΤΩΝΓΑΣ ΕΔΩ

Αν δεν έχετε διαβάσει και το δικό μας άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα «ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ 89 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕLΑ», ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Πηγή του άρθρου:

http://indobserver.blogspot.gr/2016/08/93.html