Home Greek News Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ προσλαμβάνει ιδιωτικούς κατασκόπους – πράκτορες για Κατασκοπικές μυστικές επιχειρήσεις στην Συρία!

Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ προσλαμβάνει ιδιωτικούς κατασκόπους – πράκτορες για Κατασκοπικές μυστικές επιχειρήσεις στην Συρία!

by _
0 comment 281 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ!!!…

Σχόλια συνεργάτη:

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ…;;;  ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ…;;;  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ…;;;  Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ…;;;

Τώρα ας διαβάσουμε το ακόλουθο άρθρο από το πολύ καλό ειδικό ιστολόγιο intelnews.org και μετά δείτε και τα δικά μου σχόλια επί του ίδιου θέματος γιατί έχω κάτι …ΕΠΙΛΕΚΤΟ να προσθέσω πάνω σε αυτό…

~~~

► Αρθρογράφος: Joseph Fitsanakis | 15 Αυγ. 2016 | Μετάφρασις του Ιωάν. Κουντούρη απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (www.GreekNewsOnDemand.com) | JohnKountouris.com

Το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών κυκλοφοράει λεπτομέρειες της συμφωνίας με ιδιώτη εργολάβο παροχής υπηρεσιών Μυστικής Δράσης (Κατασκοπείας), για την οποία οι ειδικοί πιστεύουν ότι περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών σε αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις που εργάζονται λαθραία στο εσωτερικό της Συρίας. Η ανακοίνωση, που έγινε στην ιστοσελίδα του Πενταγώνου, πιστεύεται ότι είναι η πρώτη δημόσια παραδοχή της χρήσης ενός ιδιώτη εργολάβου υπηρεσιών Κατασκοπείας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στη Συρία. Στο σύντομο δελτίο τύπου, το Υπουργείο Άμυνας προσδιορίζει τον ανάδοχο ως Six3 Intelligence Solutions, μια εταιρεία με έδρα το McLean της Βιρτζίνια που εξειδικεύεται με τις Πληροφορίες (Κατασκοπεία), τη χρήση βιομετρικών στοιχείων και την Ασφάλεια.

Screen Shot 2016-08-15 at 11.10.58 AM

Η Six3 Intelligence Solutions αποτελεί θυγατρική της CACI International Inc, μια από τους μεγαλύτερες εργολάβους άμυνας, ασφάλειας και πληροφοριών στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με την μεγάλη διαδικτυακή εφημερίδα The Daily Beast, η CACI αγόρασε την εταιρεία Six3 Intelligence Solutions το 2013 για 820 εκατομμύρια δολλάρια, σε ό, τι μια δήλωση της CACI στα μέσα ενημέρωσης ανέφερε ότι ήταν “το μεγαλύτερο ντήλ” στην ιστορία 50 ετών της εταιρείας. Δημόσια αρχεία δείχνουν ότι η Six3 Intelligence Solutions ικανοποιεί ήδη μια σύμβαση $30 εκατομμυρίων με το Πεντάγωνο, που περιλαμβάνουν την παροχή αχαρακτήριστων «υπηρεσιών πληροφοριών» για τα αμερικανικά στρατεύματα που έχουν σταθμεύσει στο Αφγανιστάν. Η τελευταία σύμβαση, αξίας $9,5 εκατομμυρίων, ανακοινώθηκε στις 27 Ιουλίου. Πρόκειται για μια σύμβαση χωρίς διαγωνισμό (no-bid), άλλως γνωστή ως «σύμβαση μοναδικής πηγής» (“sole source contract”), η οποία σημαίνει ότι η κυβέρνηση πιστεύει ότι μόνο μία μοναδική εταιρεία μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες που απαιτούνται. Έτσι, η διαδικασία με την οποία έχει συναφθεί η σύμβαση χωρίς διαγωνισμό είναι μη ανταγωνιστική.

Η ανακοίνωση του Πενταγώνου στις 27 του Ιουλίου αναφέρει ότι, σύμφωνα με τη σύμβαση, το έργο που γίνεται απο το προσωπικό της Six3 Intelligence Solutions «θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία, την Ιταλία και τη Συρία». Δεν υπάρχει καμία αναφορά για την ακριβή φύση της εργασίας, αν και είναι γενικά παραδεκτό ότι θα υποστηρίξει τις επιχειρήσεις των στρατιωτών των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ που έχουν σταθμεύσει σήμερα στη Συρία. Τα αμερικανικά στρατεύματα έχουν δραστηριοποιηθεί στη Συρία για τουλάχιστον ένα χρόνο. Σχεδόν 300 μέλη Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ πιστεύεται ότι λειτουργούν σήμερα στην εμπόλεμη χώρα, σε συνεργασία με στελέχη της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Η Daily Beat δήλωσε ότι επικοινώνησε με την CACI και το Υπουργείο Άμυνας για την άρτι ανακοινωθείσα σύμβαση αλλά δεν έλαβε απαντήσεις.


Δικά μου σχόλια:

Λοιπόν, ανακεφαλαιώνω…

  • Μιλάμε εδώ για μια συμφωνίας με ιδιώτη εργολάβο που περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών Κατασκοπείας – επιχειρήσεων δηλαδή Συλλογής Πληροφοριών υπό κάλυψη στις Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις που εργάζονται λαθραία στο εσωτερικό της Συρίας…
  • Πιστεύεται ότι είναι η πρώτη δημόσια παραδοχή της χρήσης ενός ιδιώτη εργολάβου επιχειρήσεων Κατασκοπείας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στη Συρία…
  • Η Six3 Intelligence Solutions ικανοποιεί ήδη μια τεράστια σύμβαση με το Πεντάγωνο, που περιλαμβάνει την παροχή αδιαβάθμητων – αχαρακτήριστων «υπηρεσιών πληροφοριών» για τα αμερικανικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν.
  • Η εν λόγω σύμβαση είναι χωρίς διαγωνισμό είναι μη ανταγωνιστική που «θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία, την Ιταλία και τη Συρία»
  • Δεν υπάρχει καμία αναφορά για την ακριβή φύση της εργασίας
  • Υπάρχουν στρατιωτιώτες των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ που έχουν ήδη σταθμεύσει σήμερα στη Συρία που δραστηριοποιούνται στη Συρία για τουλάχιστον ένα χρόνο μαζι με τη CIA
  • H CACI και το Υπουργείο Άμυνας δεν απαντάνε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων…

Άρα, τι μπορούμε να συμπαιράνουμε εδώ?…ότι…αυτά που κάνει στη Συρία αυτή η εταιτεία εν συνεργασία με τον Αμερικάνικο στρατό, τη CIA, κ.τλ., είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΠΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!

Αλλά θέλετε τη γνώμη μου για όλ’ αυτά???  Θα σας τη πω με βάση τις προηγούμενες έρευνές μου για ακριβώς το ίδιο θέμα που νομίζω ότι θα βρείτε ενδιαφέρουσα.

Screen Shot 2016-08-15 at 11.46.21 AM

Μιάς και μιλάμε για ανάδοχους της Αμερικανικής κυβερνήσεως και του Υπουρ. Αμύνης των ΗΠΑ που ΔΕΝ αναφέρουν την ακριβή φύση της εργασίας τους, ΚΟΙΤΑΞΕ τι είχα γράψει το περασμένο Νοέμ. για μια ανάδοχο εταιρεία της Αμερικανικής κυβερνήσεως που λέγεται…ISIS.  Ναι το διαβάσατε ΣΩΣΤΑ…ISIS!  Σε άρθρο μου με τίτλο «Η…«ΆΛΛΗ» ISIS τόσο των ΗΠΑ όσο και της…ΕΛΛΑΔΑΣ!» αποκαλύπτω τα εξής εκπληκτικά, να πούμε το λιγώτρο:

Η…ISIS έχει δική της ιστοσελίδα στην Αμερική και συνδέεται με την ίδια την Αμερικανική κυβέρνηση! Δεν αστιεύομαι. Αλλά προτού να προχωρήσω εδώ σε αυτό το άρθρο, οφείλω να νας πω ότι το «ISIS» σημαίνει εν προκειμένῳ «Integrated Systems Improvement Services, Inc.» (δηλ., Υπηρεσίες Βελτίωσης Ολοκληρωμένων Συστημάτων, Α.Ε.) και πρόκειται για μια ανάδοχο εταιρεία της Αμερικανικής κυβερνήσεως. Άαα!…νομίσατε ότι εννούσα την…ΙΣΙΣ (ISIS), την τρομοκρατική οργάνωση που ταράζει όλα τα έθνη με τις σφαγές που κάνει τόσο στην Συρία όσο και στο Ιράκ! Μάλλον όχι δεν το εννοούσα έτσι…ή μάλλον…ΝΑΙ…ή μάλλον…θα δούμε στη προρεία. Λοιπόν, μείνετε εδώ λίγο συγκεντωμένοι μαζι μου για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα σωστό απο την ανάλυση του περιεχομένου της εν λόγῳ ιστοσελίας.

Λοιπόν, δεν θα αναδημοσιεύω ολόκληρο το άρθρο αυτό γιατί είναι εκτενές, αλλά πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο για να το διαβάστε όλο. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ γιατί ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ….ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!….

Η…«ΆΛΛΗ» ISIS τόσο των ΗΠΑ όσο και της…ΕΛΛΑΔΑΣ!

Πηγή του άρθρου:

US Pentagon hires private intelligence contractor for Syria operations

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr