Home Greek News ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

by _
0 comment 130 views

Χάκαραν τον Οργανισμό Αντιπόπινγκ – Απόρρητα έγγραφα στο φως

Ο WADA (Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ) με ανακοίνωσή του παραδέχθηκε ότι χάκερς προσπάθησαν να παραβιάσουν το λογαριασμό που διατηρεί για τη Γιούλια Στεπάνοβα. Πρόκειται για τη Ρωσίδα αθλήτρια μεσαίων αποστάσεων που έδωσε στοιχεία για το ντόπινγκ στη Ρωσία.

Ο WADA χαρακτηρίζει τη μαρτυρία της “κλειδί” για την αποκάλυψη των στοιχείων που “έκαψαν” τη Ρωσία και της στοίχισαν τον αποκλεισμό πολλών αθλητών της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο οργανισμός αποκάλυψε ότι κάποιος άλλος εκτός της Στεπάνοβα, κατάφερε να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό της. “Ο WADA αμέσως κλείδωσε τον λογαριασμό για να αποφευχθεί περαιτέρω παραβίασή του και κοινοποίησε το θέμα”, αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει κλείνοντας ότι ο Οργανισμός λαμβάνει σοβαρά την ασφάλεια και το απόρρητο των δεδομένων όλων των ενδιαφερόμενων και αυτοπροστατεύεται.

Source:

http://taxalia.blogspot.com/2016/08/blog-post_685.html#more

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr