Home Greek News ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ! Ετοιμάζει μαζική επιστροφή λαθρομεταναστών στην ΕΛΛΑΔΑ η Γερμανία!

ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ! Ετοιμάζει μαζική επιστροφή λαθρομεταναστών στην ΕΛΛΑΔΑ η Γερμανία!

by _
0 comment 241 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14 Αυγ. 2016, 21.31 | JohnKountouris.com

Στις 13 Νοεμ. του 2015 έγραψα (πατήστε εδώ) τα εξής για το τι είχε τότε κατα νου η Γερμανία να κάνει με τους δικούς της πρόσφυγες:

Τίτλος: Ετοιμάζει μαζική επιστροφή λαθρομεταναστών στη ΝΌΤΙΑ ΕΥΡΏΠΗ η Γερμανία!

Η Ευρώπη ετοιμάζει ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ εναντίον της Ελλάδας και ο Τσίπρας ΣΥΜΠΟΡΕΎΕΤΑΙ με όλ᾽αυτά! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Δείτε εδώ το τελευταίο ρεπορτάζ απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ…

Οκ…τώρα ας δούμε το ρεπορτάζ που έκανα τότε και μετά θέλω να διαβάσουμε το ακόλουθο πρόσφατο άρθρο απο το σάιτ kostasxan.blogspot.gr…

https://www.youtube.com/watch?v=BXF9FsFMRxU

Λοιπόν, στο παρακάτω άρθρο, μαθαίνουμε τα εξής…ΓΕΛΟΙΑ:

Ανακοινώθηκε επίσης πως ειδικό κλιμάκιο της Europol θα φτάσει στις 20 Αυγούστου στην Ελλάδα με σκοπό, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), να διεξαχθούν έρευνες στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών για ανθρώπους που ενδέχεται να έχουν σχέση με το Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

Μαθαίνουμε επίσης ότι το Europol θα παίξει ρόλο σε όλ’ αυτά σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και την ΕΥΠ!  Και…ΓΙΑΤΙ όλ’αυτά είναι γελοιά??? ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΤΟΝ ISIS, κ.τλ….Η ΔΥΣΙΣ (ΗΠΑ, ΙΣΡΗΑΛ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, Κ.ΤΛ)!!!  ΑΡΑ, ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΔΩ???  ΗΔΗ ΈΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ «ΕΡΕΥΝΑΣ» ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. … ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!  Ο…ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ… ISIS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

~~~

–Γράφει το kostasxan.blogspot.gr:

Η Γερμανία επαναπροωθεί 3.000 πρόσφυγες στην Κρήτη

Στην Κρήτη αναμένεται να μεταφερθούν το επόμενο διάστημα περισσότεροι από 3.000 μετανάστες που κρίθηκαν ως υπεράριθμοι από το Βερολίνο, όπως μετέδωσε το protothema. Στο πλαίσιο του κανονισμού Δουβλίνο 3, κάθε κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσους πρόσφυγες κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός του.

Η Γερμανία, κάνοντας χρήση του κανονισμού αυτού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «www.ekriti.gr», αποφάσισε να στείλει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη πάνω από 3.000 πρόσφυγες (σε πρώτη φάση), που κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός της.

Την απόφαση αυτή της Γερμανίας υιοθέτησε η ελληνική κυβέρνηση και ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου με επικεφαλής τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος προήδρευσε της περιβόητης σύσκεψης στο Ηράκλειο και προανήγγειλε τη μεταφορά χιλιάδων προσφύγων στην Κρήτη.

Οι πρόσφυγες θα αρχίσουν να φτάνουν αεροπορικώς στην Κρήτη, αρχικά στο Ηράκλειο και τα Χανιά, τον προσεχή Δεκέμβριο.

Screen Shot 2016-08-14 at 9.52.30 PM

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του του στο Ράδιο Κρήτη ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής κ. Νότης Μαριάς.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, το πραγματικό κόστος που έχει επιβαρυνθεί η χώρα μας από την έναρξη της εισροής προσφύγων, ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, διέθεσε μέχρι τώρα για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα 330 εκατομμύρια ευρώ, όχι όμως στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά σε Μ.Κ.Ο., εκ των οποίων τα περισσότερα σε Μ.Κ.Ο. του εξωτερικού.

Εγληματική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Κι έτσι, αργά αλλά σταθερά, οι προβλέψεις για την συμφωνία της Ευρώπης με την Τουρκία για τους λαθρομετανάστες, η Ελλάδα μετατρέπεται σε “ανοιχτή φυλακή” για τους “πρόσφυγες” που κρίνονται (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) ανεπιθύμητοι για την Ευρώπη. Όλοι έβλεπαν την σοβαρή πιθανότητα αυτής της εξέλιξης. Όλοι εκτός από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, οι οποίοι δεν διέβλεπαν κανέναν κίνδυνο από την λαθρομετανάστευση. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος χαμογελώντας δήλωνε πέρυσι τέτοια εποχή πως η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από την λαθρομετανάστευση, επειδή οι “πρόσφυγες” θέλουν να μετακινηθούν και να κατοικήσουν σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Κι ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ “λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο” (βλ. χώρες της κεντρικής Ευρώπης), οι εξελίξεις γίνονται τραγικές για την Ελλάδα, αφού όχι μόνο άρχισαν οι επιστροφές των ανεπιθύμητων (βλ. “υπεράριθμους”), αλλά αυξήθηκαν και οι ροές εισόδου από την Τουρκία, με τον κ. Μουζάλα να προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα δηλώνοντας πως “οι ροές δεν αυξήθηκαν”.

Ανακοινώθηκε επίσης πως ειδικό κλιμάκιο της Europol θα φτάσει στις 20 Αυγούστου στην Ελλάδα με σκοπό, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), να διεξαχθούν έρευνες στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών για ανθρώπους που ενδέχεται να έχουν σχέση με το Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, το εν λόγω πολυμελές κλιμάκιο της Europol θα αποτελείται από αξιωματικούς εξειδικευμένους στην ισλαμική τρομοκρατία, οι οποίοι θα ερευνήσουν από κοινού με την ΕΛ.ΑΣ. το ενδεχόμενο στα κέντρα φιλοξενίας να έχουν εισέλθει και άτομα που σκοπεύουν να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη.

Στο επίκεντρο των ερευνών θα βρεθούν τα κέντρα φιλοξενίας στην ηπειρωτική χώρα.

Από ελληνικής πλευράς στην ομάδα ερευνών θα μετάσχουν άνδρες από την Αντιτρομοκρατική και άλλες υπηρεσίες ασφαλείας, αλλά και από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ).

Είναι προφανές πως Τσίπρας και Καμμένος δεν ενδιαφέρονται ούτε για τα προβλήματα που δημιουργεί ή που θα δημιουργήσει στην Ελλάδα (αλλοίωση δημογραφικών στοιχείων, αύξηση εγκληματικότητας, προβλήματα στην ασφάλεια επί των συνόρων αλλά και στο εσωτερικό της χώρας) η πολιτική τους για την λαθρομετανάστευση και εμμένουν σε μία πολιτική που μόνο ως καταστροφική και λίαν επικίνδυνη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Άλλωστε, η “αφωνία”, η εγκληματική σιωπή και η συναίνεση της κυβέρνησης στην απόφαση της Γερμανίας, καθιστά ομολογία ενοχής ενός εγκλήματος κατά της χώρας, που έρχεται να προστεθεί στα ήδη (ουκ ολίγα) υπάρχοντα εγκλήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Πηγή:

https://kostasxan.blogspot.gr/2016/08/3000.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr