Home Greek News Ο λαμπρός κόσμος της μαφίας της “προσφυγιάς” σε αποκαλυπτικό άρθρο του Guardian

Ο λαμπρός κόσμος της μαφίας της “προσφυγιάς” σε αποκαλυπτικό άρθρο του Guardian

by _
0 comment 224 views

Το βρώμικο παραμύθι της “προσφυγιάς” καταρρέει, μέσα από την εξ ίσου βρώμικη καθημερινότητα των πρωταγωνιστών του…

Εφιαλτικές στιγμές έχουν ζήσει και συνεχίζουν να ζουν δεκάδες προσφυγόπουλα, που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Σε αποκαλυπτικό άρθρο του, ο Guardian αναφέρεται στο φόβο που κατακλύζει παιδάκια και έφηβους, όταν νυχτώνει και φοβούνται να βγουν από τις σκηνές τους. Τον ίδιο φόβο έχουν και οι γυναίκες, που δεν πηγαίνουν μόνες τους στην τουαλέτα…

Η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη εθελοντή, σημειώνει πως στο στρατόπεδο της Softex νεαρά κορίτσια έχουν κακοποιηθεί από συμμορίες ανδρών. Μάλιστα, μια οικογένεια από το Ιράκ αναγκάστηκε να…μετακινηθεί σε κατάλυμα έκτακτης ανάγκης έξω από το στρατόπεδο μετά από επίθεση που δέχθηκε η 7χρονη κόρη του.

«Οι γονείς ακόμα δεν πιστεύουν τι συνέβη. Ενας άνδρας από μία από τις ομάδες ”μαφίας” ζήτησε από την 7χρονη να έρθει στη σκηνή του για να παίξουν παιχνίδι στο κινητό του και στη συνέχεια έκλεισε την τέντα. Η μικρή γύρισε με σημάδια στα χέρια και στο λαιμό της. Αργότερα, το κορίτσι περιέγραψε πώς είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά. Σημάδεψε τη ζωή μίας 7χρονης», δήλωσε ο εθελοντής, που δεν ήθελε να κατονομαστεί.

Η οικογένεια, σύμφωνα με τον εθελοντή, σκέφτεται να επιστρέψει στην χώρα της, αφήνοντας πίσω της το όνειρο της Ευρώπης.

Source: Newsit

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr