Home Greek News ΦΡΙΚΗ! Το Υπ. Αμύνης των ΗΠΑ κάνει πειράματα σε..ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ! [ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ]

ΦΡΙΚΗ! Το Υπ. Αμύνης των ΗΠΑ κάνει πειράματα σε..ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ! [ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ]

by _
0 comment 165 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ των…ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ!

Κάνουν πειράματα πάνω στους ανθρώπους σαν τα…ΖΩΑ!!!

 

του Ιωάν. Κουντούρη με τη βοήθεια έμπιστων πηγών μέσα απο την ΕΥΠ | Λος Άντζελες | 13 Αυγ., 17.25 | JohnKountouris.com 

Στο ακόλουθο απόρρητο έγγραφο του Υπ. Αμύνης των ΗΠΑ με τίτλον «Οι διαδικασίες που διέπουν τις δραστηριότητες των συστατικών της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας που επηρεάζουν τα πρόσωπα των Ηνωμένων Πολιτειών» μαθαίνουμε τα εξής απίστευτα που ούτε οι συνωμοσιολόγοι δεν θα μπορούσαν να φαντασθούν…

Στο κεφάλαιο 13, σελ. 58, του ίδιου εγγράφου, διαβάζουμε με το στόμα ακοικτό:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 13: Πειράματα σε ανθρώπινα υποκείμενα για
σκοπούς της υπηρεσίας πληροφοριών…

Λίγο παρακάτω διαβάζουμε επίσης:

C13.1. ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Αυτή η διαδικασία ισχύει και για πειραματισμό σε ανθρώπινα υποκείμενα, αν ένας τέτοιος πειραματισμός γίνεται από ή για λογαριασμό ενος συστατικού της υπηρεσίας πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας. Η διαδικασία αυτή δεν ισχύει για πειραματισμό πάνω σε υποκείμενα ζώα.

Δεν ισχύει για πειραματισμό πάνω σε υποκείμενα ζώα???!!!  ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ…ΖΩΑ???!!!

Συνεχίζουμε…

C13.2. ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΟΡΩΝ

C13.2.1. Ο πειραματισμός στο πλαίσιο αυτό σημαίνει οποιαδήποτε δραστηριότητα έρευνας ή δοκιμών με τη συμμετοχή ανθρώπων που μπορεί να εκθέσει τέτοια θέματα με τη δυνατότητα μόνιμη ή προσωρινή βλάβη (συμπεριλαμβανομένης σωματικής ή ψυχολογικής βλάβης και ζημιάς στην φήμη των προσώπων αυτών) πέρα από τους κινδύνους τραυματισμού στους οποίους τέτοια θέματα εκτίθενται συνήθως στην καθημερινή τους ζωή.

C13.2.2. Ο πειραματισμός διεξάγεται για λογαριασμό του συστατικού νοημοσύνης του Υπουργείου Άμυνας αν γίνεται στο πλαίσιο σύμβασης στο εν λόγω συστατικό ή σε ένα άλλο συστατικό του Υπουργείου Άμυνας προς όφελος του συστατικού νοημοσύνης ή κατόπιν αιτήματος ενός τέτοιου συστατικού, ανεξάρτητα από την ύπαρξη συμβατικής σχέσης.

C13.2.3. Τα ανθρώπινα υποκείμενα σε αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνουν οποιοδήποτε πρόσωπο έστω και το εν λόγω πρόσωπο είναι ένα πρόσωπο των Ηνωμένων Πολιτειών.

C13.3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

C13.3.1. Πειράματα σε ανθρώπους που πραγματοποιούνται από ή για λογαριασμό του συστατικού νοημοσύνης του Υπουργείου Άμυνας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με την εν επιγνώσει συναίνεση του υποκειμένου, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που εκδίδονται από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, που καθορίζει τις προϋποθέσεις που εγγυώνται την καλή μεταχείριση των εν λόγω υποκειμένων.

C13.3.2. Τα συστατικά νοημοσύνης του Υπουργείου Άμυνας δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε ή να συμβληθεί για πειραματισμό σε ανθρώπους χωρίς την έγκριση του Γενικού Γραμματέα ή του αναπληρωτή γραμματέα του Υπ. Αμύνης, ή του Γραμματέα ή του Υφυπουργού ενος Στρατιωτικού Τμήματος, ανάλογα με την περίπτωση.

Σε άρθρο του σάιτ InfoWar.com με τίτλο «DARPA DEVELOPING MATRIX-LIKE BRAIN IMPLANT POWERED FROM THE SPINE», δηλ., «Αναπτύσσονται μητρο-ειδείς εμφυτεύσεις εγκεφάλου ποτ τροφοδοτείται από τη σπονδυλική στήλη η DARPA», διαβάζουμε τα εξής:

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η DARPA αναπτύσσει μια συσκευή που θα συνδέεται απευθείας με τον εγκέφαλο και θα μεταδίδει εικόνες, παρακάμπτοντας εντελώς το οπτικό σύστημα.

Υπό το πρόσχημα της ανάπτυξης ενος φλοιώδους
«μόντεμ», για να επιτραπεί σε τυφλούς να δουν, οι ερευνητές της DARPA λένε ότι μια τέτοια συσκευή μπορεί επίσης τελικά να αντικαταστήσει όλες τις εικονικές και τις επαυξημένης πραγματικότητος τεχνολογίες.

Έργα όπως το Google Glass και το Oculus Rift μπορεί να αντικατασταθούν από το πρόγραμμα DARPA, η οποία στοχεύει στη δημιουργία εικόνων υψηλής ευκρίνειας απευθείας μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Σαν στην ταινία δράσης, η Μήτρα (The Matrix), η συσκευή θα μπορούσε να τροφοδοτείται από ένα εμφυτευμένο τσίπ.

Πηγή: http://www.infowars.com/darpa-developing-matrix-like-brain-implant-powered-from-the-spine/

Screen Shot 2016-08-14 at 9.03.03 AM

Λοιπόν, επι πάρα πολλά χρόνια η Αμερικανική υπηρεσία που λέγεται «Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA)», δηλ., Η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Έργων του Υπ. Αμύνης, ασχολείτε με τέτοια πειράματα πάνω σε ανθρώπους και όλοι όσοι μιλούσαν για αυτό το πράγμα τους έβγαζαν «τρελούς». Αλλά όπως πολλοί απο εμάς γνωρίζουμε πολύ καλά, έχουν ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ τελευταίως οι «συνωμοσιολόγοι» και τούτο μάλιστα…ΠΑΝΥΓΥΡΙΚΑ!

Η DARPA είναι μια υπηρεσία του Υπουργείου ΗΠΑ Άμυνας υπεύθυνη για τη ανάπτυξη των αναδυόμενων τεχνολογιών για χρήση από το στρατό.  Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντουάιτ Αϊζενχάουερ δημιούργησε αυτό το πρόγραμμα. Μίλησε για μια τεχνολογική ελίτ που είχε τον έλεγχο του στρατιωτικού βιομηχανικού συγκροτήματος που θα δημιουργήσει ένα νέο είδος ανθρώπινου πολιτισμού.

Οι υπερ-προηγμένες τεχνολογίες στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή κερκόπορτων σε όλη την κουλτούρα της κοινωνίας για να δημιουργηθεί ένα εγκεφαλικό καταπίστευμα που δεν θα αναπτύξει αυτή τη γνώση στο ευρύ κοινό, αλλά την κράτησε για τον εαυτό του ως έναν τρόπο για να αποκτήσει απόλυτη ηγεμονική εξουσία επι της μάζας.

Πριν απο 19 χρόνια, η μαγάλη εφημερίδα The Baltimore Sun δημοσίευσε ένα άρθρο  poy πραγματεύτηκε με το πώς η DARPA τότε διεξήγε δοκιμές (πειράματα μάλλον) πάνω στο κοινό μέσω κεραίων κινητής τηλεφωνίας που εξέπεμπαν ηρεμιστικά κύματα πάνω στο κοινό.

Screen Shot 2016-08-14 at 8.58.09 AM

H DARPA ασχολείται με τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και μηχανής. Ο στόχος της DARPA είναι να “ζευγαρώσει” τον άνθρωπο με μηχανή. Ακούγεται σαν κάτι από ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας, αλλά είναι αλήθεια και όλα αυτά τα έχει δηλώσει η DARPA. Μιλούν εκεί για τη δημιουργία μιας γενιάς…σάιμποργκ μέσω του δικου τους συστήματος τεχνητής νοημοσύνης. Το βιβλίο της κας Annie Jacobsen με τίτλο The Pentagon’s Brain (Ο Εγκέφαλος του Πενταγώνου) πραγματεύεται ακριβώς με αυτό το θέμα…

Screen Shot 2016-08-13 at 4.51.30 PM

Screen Shot 2016-08-13 at 4.50.12 PM

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr