ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

Σχόλια συνεργάτη: ΕΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ…

~~~

-απο το  hellasforce.com

Mία εξαιρετικά κακή «παράσταση» στήθηκε από γνωστούς-αγνώστους σκηνοθέτες με πρωταγωνίστρια την «χρυσή» αλλά και «χάλκινη» Ελληνίδα στην σκοποβολή Α.Κορακάκη.

Αντί να την υποδεχτούν Έλληνες πολίτες πήραν πρόσφυγες μουσουλμάνους από το κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών και τους «έστησαν» δίπλα από την Ολυμπιονίκη στέλνοντας σε όλο τον πλανήτη φωτογραφίες με μουσουλμάνους να υποδέχονται στην βορειοελλαδική πόλη της Δράμας την Ελληνίδα.

Η ίδια η Α.Κορακάκη έδειχνε σαστισμένη και χαμογελούσε αμήχανα όπως φαίνεται στη φωτογραφία ενώ κάποια στιγμή της έδωσαν ένα μικρό προσφυγόπουλο να κρατήσει στην αγκαλιά και φυσικά η κοπέλα καμία αντίρρηση να το πάρει αγκαλιά (πρόκειται για ένα αθώο μικρό παιδί).

Πρόκειται για στιγμές που προκαλούν απορία αφού το μήνυμα που στέλνουν παγκοσμίως-άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος τους- ήταν μια Ελλάδα μουσσουλμανική και βέβαια ένα κάλεσμα σε όλους τους εξ’ Ανατολών πρόδφυγες μετανάστες-παράνομους μεταάστες κατά την ΕΕ- να έρθουν στην Ελλάδα όπου περνάνε υπέροχα.

Συν τοις άλλοις περνάει και το μήνυμα ότι εκτός της Θράκης και στην Δράμα διαβιούν μουσουλμάνοι που η Τουρκία φυσικά θα επιδιώκει να εμφανίζεται ως προστάτης τους.

https://hellasforce.com/2016/08/12/μια-πολυ-κακοστημενη-παρασταση/

Διαβάστε επίσης:

Κακή «παράσταση» με ισλαμικές μαντίλες στην υποδοχή της Α.Κορακάκη!

http://www.pronews.gr/portal/20160812/sports/alla-spor/90839/prosfygopoylo-stin-agkalia-tis-hrysis-akorakaki-foto