Home Greek News Υποστηρίζει την Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία ο…. O. J. Simpson!

Υποστηρίζει την Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία ο…. O. J. Simpson!

by _
0 comment 269 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13, Αυγ., 10.40 μπ | JohnKountouris.com

Αν θυμάστε, δικάστηκε ο κ O. J. Simpson (Σίμπσον) πριν 21 χρόνια τόσο για το θάνατο της γυναίκας του, Μισέλ, όσο και για το θάνατο του δήθεν εραστή της, Ρον Goldman. Και αφού ολοκληρώθηκε η δίκη αθωώθηκε πανηγυρικώς ο Σίμπσον και βγήκαν στους δρόμους όλοι οι μαύροι νομίζοντας ότι αυτός ο συμμαύρος του ήταν…«αθώος».  Δηλ., αιθάνονταν τότες ένα κοινό περί δικαίου αίσθημα.  Ήταν όμως έτσι τα πράγματα?

Θυμάμαι τη πρώτη φορά που είχα πάει στην Ελλάδα για τη πρώτη φορά το καλοκαίρι του 1998, και όταν πήρα εκεί ένα ταξί, ο ταξιτζής άρχισε να μου θέτει ερωτήσεις για την υπόθεση του O.J.!!!  Μιλάμε για 3 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της δίκης, αλλά ακόμη το συζητούσαν αυτό το πράγμα οι ΕΛΛΗΝΕΣ!

Σύμφωνα με στενό συνεργάτη μου, εδούλευε τότε ο ίδιος για το μεγάλο κανάλι Channel 5 KKLA στο Λος Άντζελες ώς εικονολήπτης και όταν τον Ο.J. τον έπαιρναν στο κατόπιν, όταν τον κυνηγούσαν, ήταν ο φίλος μου, ο κ. Ray Martin, που τράβηξε τις πρώτες εικόνες αυτού του κυνηγιού μέχρι που έφθασαν όλοι στο σπίτι του κ Σίμπσον στην οδό Bundy, εκεί στη πόλη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας.

Όταν έφτασε στο σπίτι του ο O.J. με τη βοήθεια ενος καλού φίλου του, A.C. Cowlings, βγήκε ΑΜΕΣΩΣ απο το σπίτι ο γιός του Ο.J., o Jason (Ιάσων), για να προϋπαντήσει τον πατέρα του.  Αμέσως του λέγει ο O.J. να γυρίσει αμέσως στο σπίτι!  ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ??  Και αυτή η σκηνή μας φάνηκε όλους πολύ περίεργη.

Εν ολίγοις, σύμφωνα όχι μόνο με τον καλό φίλο μου Ray, αλλά και με άλλους ανθρώπους συνδεδεμένους με το Χόλιουντ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ο O.J. που σκότωσε τη γυναίκα του, αλλά ο….ΓΙΟΣ ΤΟΥ, Ο JASON γιατί ήξερε για τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΘΕΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Κ ΡΟΝ!!!

Screen Shot 2016-08-13 at 10.50.37 AM

Υπάρχει κι ένα άλλο πολυ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του σάιτ theunredacted.com με τίτλο «A Killer in the Family» (Ένας Δολοφονος στην Οικογένεια) που εξηγεί τις δικές του θεωρίες για τη μεγάλη πιθανότητα να ήταν ο ύπαρκτος δολοφόνος της Μισέλ Ο ΓΙΟΣ του Σίμπσον κι όχι ο ίδιος ο O.J. Διαβάστε το εδώ: http://theunredacted.com/oj-simpson-a-killer-in-the-family/

Λοιπόν, τελευταίως, ο γνωστός μαύρος πολτικός και παρουσιαστής του καναλιού κ AL SHARPTON πήγε να κάνει συνέντευξη στον κ. Σίμπσον πίσω απο τα κάγκελα των φυλακών εκεί που διαμένει ο O.J. όχι για το φόνο της γυναίκας του, αλλά για ληστεία! Ο κ Al Sharpton έκανε συνέντευξη στον κ O. J. Simpson στη φυλακή Λάβλοκ στη Νεβάδα, όπου ο Simpson εκτίει έως και 33 ετών για ληστεία ενός άνδρα σε ένα ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

Όταν ερωτήθη ο Σίμπσον για το ΠΟΙΟΣ θα υποστήριζε για πρόεδρο των ΗΠΑ, είπε ξεκάθαρα:  ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ.  Είπε συγκεκριμένο ο Σίμπσον:

Αλλά με όλη τη σοβαρότητα, εγκρίνω την Χίλαρι Κλίντον, επειδή πιστεύω πραγματικά ότι έχει τα προσόντα για να οδηγήσει τη χώρα μας.

Εν κατακλείδι, αυτό που βλέπουμε εδώ είναι να υποστηρίζει ένας δολοφόνος μια άλλη….ΔΟΛΟΦΟΝΟ, μια ΔΟΛΟΦΟΝΟ που επιχείρησε να δολοφονήσει…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μου με τίτλο «ΒΟΜΒΑ: ο κύριος παράγοντας πίσω απο την Ελληνική κρίση…Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!» (πατήστε εδώ) για να καταλάβετε…

Screen Shot 2016-08-13 at 11.19.15 AM

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr