Home Greek News Τσέλσι Κλίντον: «Αφού βγάλαμε απο τη μέση τον Σκαλία, μπορεί πλέον η μαμά μου να τους πάρει τα όπλα»

Τσέλσι Κλίντον: «Αφού βγάλαμε απο τη μέση τον Σκαλία, μπορεί πλέον η μαμά μου να τους πάρει τα όπλα»

by _
0 comment 293 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12 Αυγ. 2016, 19.55 | JohnKountouris.com

Σε άρθρο του σάιτ DownTrend.com στις 22 Απριλίου του 2016 με τίτλο «CHELSEA CLINTON SAYS WITH SCALIA OUT OF THE WAY, HER MOM CAN TAKE YOUR GUNS (VIDEO)», μαθαίνουμε τα εξής…ΦΡΙΚΤΑ απο τον κατηραμένον γόνον των Κλίντον, την…ΤΣΕΛΣΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, την…«ΓΛΥΚΟΥΛΑ» που νομίζαμε όλοι χρόνια ότι αυτή ήταν ένα….«ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ»!

Ας δούμε τι ακριβώς λέει αυτό το άρθρο και μετά επανερχόμεθα εις τα ιδικά μου σχόλια…

~~~

 

Κατ ‘αρχάς, η Χίλαρι Κλίντον υποσχόταν για να πάρει τα όπλα. Τώρα, ο γόνος των Κλίντον, Τσέλσι, υπερηφανεύεται ακόμη ότι μόλις γίνει η μαμά της πρόεδρος και βάλει έναν φιλελεύθερο στο Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΣΤ (κάηκαν δηλ.) τα δικαιώματα της δεύτερης τροποποίησης του Συντάγματος του κάθε πολίτη της Αμερικής!

Το «The Daily Caller» αναφέρει:

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης της εκστρατείας, η Τσέλσι Κλίντον είπε, «Δεν έχει σημασία για μένα το ότι η μαμά μου αναγνωρίζει επίσης το ρόλο του Ανώτατου Δικαστηρίου, όταν πρόκειται για τον έλεγχο των όπλων. Με τον Δικαστή Scalia (Σκαλία) στον πάγκο, ένας από τους λίγους τομείς όπου το δικαστήριο είχε στην πραγματικότητα ένα ασυνεπές ιστορικό σχετίζεται με τον έλεγχο των όπλων.»

«Μερικές φορές το δικαστήριο επικύρωσε τοπικά και πολιτειακά μέτρα ελέγχου των όπλων ότι συμμορφώνονται με τη δεύτερη τροπολογία του Συντάγματος και μερικές φορές τα καταψήφισε το ίδιο» υποστήριξε η Κλίντον.

«Έτσι, αν λάβουμε υπόψη το πρόγραμμα Moms Demand Action (οι Μητέρες απαιτούν δράση δηλ.) και την Εκστρατεία Brady και τις μεγάλες προσπάθειες που πιέζουν για έναν έξυπνο, λογικό, και εκτελεστό έλεγχο των όπλων σε ολόκληρη τη χώρα μας – αποκάλυψη [που] έχουν προσυπογράψει τη μαμά μου, και λένε ότι πιστεύουν ότι την επόμενη φορά που το δικαστήριο αποφασίζει για τον έλεγχο των όπλων, θα κάνει μια οριστική απόφαση» υποστήριξε η Κλίντον.

Πηγή: http://downtrend.com/dtvideos/chelsea-clinton-says-with-scalia-out-of-the-way-her-mom-can-take-your-guns-video

Ας δούμε τώρα το σχετικό βίντεο...

~~~

Συνεχίζουμε με τα σχόλια μου…

Λοιπόν, εν ολίγοις, η κα ΤΣΕΛΣΙ, το…«ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ» που γνωρίζαμε τόσα χρόνια και που «λατρεύαμε», λέει ότι με την απουσία του εκλιπόντος δικαστού Σκαλία, μπορεί πλέον η μαμά μου να…ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ το Ανώτατο Δικαστήριο προς τον…ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ διότι ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΕΙ Η…ΧΙΤΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!  ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΑΡΙ!

Αααα δεν με πιστεύετε???  Θα γινόταν αν σας έδειχνα το ακόλουθο βίντεο όπου…ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΟΤΙ ΘΑ…ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ???  Διαβάσαμε παραπάνω τα λόγια της κόρης της Τσέλσι όπου λέει «το ότι η μαμά μου αναγνωρίζει επίσης το ρόλο του Ανώτατου Δικαστηρίου», αλλά, στην πραγματικότητα, η μητερούλα της…ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Στο ακόλουθο βίντεο, η Χίλαρι λέει ότι το Ανώτατον Δικαστήριον είναι…ΕΝ ΑΔΙΚΩ σχετικώς προς την διερνηνείαν της δεύτερης τροπολογίας του Συντάγματος της Αμερικής που έχουν βγάλει και ότι με κάθε ευκαιρίαν θα θίγει αυτό το ζήτημα μόλις εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ!

Τώρα, ΓΙΑΤΙ αυτή η αναφορά στον Δικαστή Σκαλία που έκανε η Τσέλσι Κλίντον είναι τόσο σημαντική και…ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΙΝΙΣΣΟΤΑ το…«ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ» μας???

Αν θυμάστε, είχαμε κάνει μια εκπομοή νωρίτερα το έτος στο πρόγραμμα Κώδικα Μυστηρίων με τον κ Βασίλη Μπαντίδη στο Astra TV πάνω στο εντελώς…ΦΡΙΚΤΟ και ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ θάνατο του Δικαστή Σκαλία.

Με λίγα λόγια, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ…ΓΙΑΤΙ!!!

Για το δικό κομμάτι στην ακόλουθη εκπομπή, μεταβείτε στο τέλος της ίδιας….

https://www.youtube.com/watch?v=J_OJVJB2h8k

 

Δείτε και την δική μου εκπομπή που έκανα για το σάιτ μας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ!

https://www.youtube.com/watch?v=L_64lU1pu_M

Δείτε επίσης τα άλλα άρθρα μου για το θάνατο του Σκαλία:

Φιλέλλην υπήρξε ο Σκαλία, ο δικαστής των Α.Δ. των ΗΠΑ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr