Home Greek News Εκπληκτική αποκάλυψη: Δείχνουν ότι ο Σόρος ήγε και έφερε την πολιτική των ΗΠΑ προς την Αλβανία οι Χάκερ της Wikileaks!

Εκπληκτική αποκάλυψη: Δείχνουν ότι ο Σόρος ήγε και έφερε την πολιτική των ΗΠΑ προς την Αλβανία οι Χάκερ της Wikileaks!

by _
0 comment 245 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12 Αυγ 2016, 22.40 | JohnKountouris.com

Αυτό που ακολουθεί είναι η δική μου μετάφρασις ενος αποκαλυπτικότατου άρθρου απο το σάιτ americanthinker.com σχετικά με το ρόλο που έχει παίξει διαχρονικά στα Βαλκάνια ο…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ (George Soros)!!!

Στο πρώτο μας άρθρο βόμβα για αυτό το θέμα, πήραμε τις αποδείξεις μας για την επιρροή που ασκεί ο Σόρος επι των πολτικών δρομένων των χωρών των Βαλκανίων απευθίας εκ του στόματος του ίδιου του…ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!  Διβάστε το άρθρο μας με τίτλο «Παραδέχεται το ρόλο του George Soros στα Βαλκάνια ο Μπιλ Κλίντον» (πατήστε εδώ) για να καταλάβετε.  Αυτό το ζήτημα είχε ΑΜΕΣΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Screen Shot 2016-08-12 at 11.15.21 PM

Λοιπόν, ας δούμε τώρα τι ΆΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ έχουμε για το ίδιο θέμα, μια αποκάλυψη που βγήκε απευθίας απο τα εμαιλ της…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!!!…

~~~

Ποιος ήταν υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, όταν η Χίλαρι Κλίντον ήταν υπουργός Εξωτερικών??? Αυτό είναι ένα εύλογο ερώτημα να εξεταστεί υπό το φως της πιο εκπληκτικής αποκάλυψης που έχει βγεί ως τώρα από τις δουλειές που κάνει η ομάς Wikileaks εκθέτοντας τα μυστικά των εμαιλ της Κλίντον. Τι εννοώ??? Δηλ., προτείνει ο Τζορτζ Σόρος μια παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική της Αλβανίας, και περνάει κιόλας το δικό του!

Ο κ Kyle Olsen το American Mirror εντόπισε την ενοχοποιητικήν αλυσίδα e-mail (πατήστε εδώ), η οποία αρχίζει ως εξής:

Screen Shot 2016-08-12 at 10.10.08 PM

Εδώ είναι το εμαιλ του Σορος προς τον κα Κλίντον:

Screen Shot 2016-08-12 at 11.07.07 PM

«Μια σοβαρή κατάσταση έχει προκύψει στην Αλβανία η οποία χρήζει επειγούσης προσοχής στα ανώτερα επίπεδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Θα γνωρίζετε ίσως ότι μια διαδήλωση της αντιπολίτευσης στα Τίρανα την Παρασκευή οδηγήσει στο θάνατο τριών ανθρώπων και την καταστροφή περιουσιών.

»Υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την περαιτέρω αναταραχή που συνδέεται με ένα αντι-διαδήλωση που θα διοργανωθεί από το κυβερνών κόμμα, την Τετάρτη και μια εκδήλωση επακολούθηση από την αντιπολίτευση δύο ημέρες αργότερα για να θυμηθούν τα θύματα.

«Η προοπτική των δεκάδων χιλιάδων ατόμων που εισέρχονται στους δρόμους σε μια ήδη φλογισμένο πολιτικό περιβάλλον είναι ανησυχητικό για την επιστροφή της δημόσιας τάξης και thn εύθραυστη δημοκρατική διαδικασία της χώρας.»

Ο Σόρος ζητά (βλέπε πλήρες κείμενο εδώ) στη συνέχεια η «διεθνής κοινότητα» (εεε) να παρέμβει και να ασκήσει πίεση στην αλβανική κυβέρνηση να «αποτρέψει περαιτέρω διαδηλώσεις» και «να κατεβάσει τους τόνους των δημόσιων διαδηλώσεων.” Αυτός προσφέρει ακόμη και μια λίστα των τριών υποψηφίων για να πάνα στην Αλβανία ώστε να λειτουργήσουν ως μεσολαβητές.

Ο Σόρος “ρωτά” (ή μήπως «δίνει εντολή»;), και μαντέψτε τι έγινε;

Μόλις τρεις ημέρες αφού έλαβε το εμαιλ η κα Κλίντον από τον Σόρος, η ΕΕ κατέληξε να στείλει τον προτεινόμενο υποψήφιο του Σόρος, Λάιτσακ, για να μεσολαβήσει στην πολιτική αναταραχή, ανέφερε το BBC.

Ας είμαστε σαφείς εδώ: ο Soros διέταξε στις ΗΠΑ και άλλους συνεργούς τους να παρεμβούν στις εσωτερικές υποθέσεις ενός κυρίαρχου κράτους. Ο Σόρος έχει από καιρό κατηγορηθεί ότι είναι ένας μάστορας μαριονέτων που ενορχηστρώνει παγκόσμια πολιτικά και αγορές προς όφελος δικό του.

Πηγή:

http://www.americanthinker.com/blog/2016/08/stunning_revelation_wikileaks_hack_shows_that_soros_called_the_shots_on_us_policy_toward_albania.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr