Home Greek News AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ! ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ CIA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ…

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ! ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ CIA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ…

by _
0 comment 131 views

Σχόλια ενος συνεργάτη μας: ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ CIA… ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ… ΧΑΧΑΧΑ!!!

~~~

Με τον Πρόεδρο της Ρωσίας βέβαια να γνωρίζει τα πάντα και να τα εκμεταλλεύεται προς όφελος της χώρας του…

Ο πρώην αναλυτής και πληροφοριοδότης της CIA, Τζον Κυριακού ισχυρίζεται ότι ο Ταγίπ Ερντογάν αναγνωρίζει ότι πρέπει να αναβιώσει τις διπλωματικές και οικονομικές σχέσεις με τη Ρωσία για να προλάβει να προστατευθεί από την απομόνωση που θα έχει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους της Τουρκίας.

«Ο Ερντογάν συνειδητοποιεί ότι έχει ωθήσει τις σχέσεις του με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία πάρα πολύ μακριά. Δεν μπορεί να απειλεί μια χώρα και στη συνέχεια να κατηγορεί την άλλη, στην προσπάθεια να σώσει την κυβέρνηση του, χωρίς αντεγκλήσεις. Έτσι ήρθε η ώρα για την ανοικοδόμηση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

O Ερντογάν έριξε λάδι στη φωτιά στις τεταμένες σχέσεις με την Ουάσιγκτον μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, με την ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων με τη Μόσχα. Σε συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη την Τρίτη, ο πρόεδρος της Τουρκίας, συμφώνησε σε μέτρα για την ενίσχυση των οικονομικών και άλλων διμερών σχέσεων με τη Ρωσία.

Ο Κυριακού δήλωσε πως κύρια προτεραιότητα του Ερντογάν ήταν να ξαναχτίσει τους στενούς δεσμούς με τη Μόσχα,οι οποίοι πήγαν στον βρόντο μετά από την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού στον εναέριο χώρο της Συρίας το περασμένο έτος.

«Το θέμα είναι ο διάλογος και έτσι ο Ερντογάν προσπαθεί να κινηθεί και να επαναφέρει τη σχέση με τη Ρωσία πίσω στο σωστό δρόμο», εξηγεί.

Οι Τούρκοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν κατηγορήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες πως υποστήριξαν το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου. Ως αποτέλεσμα, η επίσημη δυσπιστία κατά της Ουάσιγκτον έχει αυξηθεί σε πρωτοφανή επίπεδα στην Τουρκία.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι «πρέπει να αρχίσει την ανοικοδόμηση της διμερούς σχέσης. Είτε αλήθεια ή όχι, η Άγκυρα πιστεύει ότι η Ουάσιγκτον ήταν πίσω από το πραξικόπημα», αναγνωρίζει ο Kiriakou.
Ως εκ τούτου, ο Κέρι πρέπει να αντιμετωπίσει την πρόκληση και να προσπαθήσει να πείσει τον Ερντογάν να εμπιστευθεί και πάλι την κυβέρνηση των ΗΠΑ, επεσήμανε.

«Το πρώτο πράγμα που ο Κέρι πρέπει να κάνει είναι να προσπαθήσει ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και να εκφράσει την υποστήριξη στην Τουρκία. Τα υπόλοιπα θα πάρουν χρόνο και θα τα αναλάβει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ», κατέληξε.

Πηγή:

hellasforce

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr