Home Greek News Ο Ερντογάν ακύρωσε συναυλίες τραγουδίστριας που δεν πήγε στη συγκέντρωσή του

Ο Ερντογάν ακύρωσε συναυλίες τραγουδίστριας που δεν πήγε στη συγκέντρωσή του

by _
0 comment 153 views

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε τις συναυλίες της διάσημης τραγουδίστριας της ποπ, Σίλα Γκέντσογλου, διότι δεν συμμετείχε στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του, κατά της απόπειρας πραξικοπήματος.

«Είμαι σαφώς ενάντια στο πραξικόπημα, ωστόσο δεν θέλω να συμμετάσχω σε ένα τέτοιο σόου» είχε δηλώσει η Σίλα για τη συγκέντρωση του Ερντογάν.

Από την πλευρά του ο δήμος της Κωνσταντινούπολης σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «υπάρχουν καλλιτέχνες που περιγράφουν τη μάχη του λαού μας ως σόου και κοροϊδεύουν τη στάση και τη βούλησή του. Για αυτόν τον λόγο οι προγραμματισμένες συναυλίες μίας εξ αυτών, της Σίλα Γκέντσογλου, που ήταν προγραμματισμένη για τις 21 και 22 Σεπτεμβρίου, ακυρώνονται».

Παράλληλα ακυρώθηκαν άλλες δυο συναυλίες της δημοφιλούς τραγουδίστριας που ήταν προγραμματισμένες για τις 11 Αυγούστου στην Άγκυρα και στις 28 Σεπτεμβρίου στην επαρχία Μπούρσα.

Πηγή: hurriyetdailynews.com

 

ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΑΚΥΡΩΣΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr