Home Greek News ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΑ ΧΥΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ…ΕΒΡΑΙΑ!!! ΟΥΑΟΥ BABY!!!

ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΑ ΧΥΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ…ΕΒΡΑΙΑ!!! ΟΥΑΟΥ BABY!!!

by _
0 comment 230 views

ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Και ΑΚΟΥ «υποστήριξη για ένα παλαιστινιακό κράτος»! ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠερΟΥΣΤιων του «θεού»!  Και η ακόλουθη αποκάλυψη προήλθε εκ της Εβραϊκής εφημερίδος The Forward που έχει την τάση στο να αποκαλύπτει τις ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΡΙΖΕΣ μεγάλων προσώπων, όπως ο ίδιος ο…ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ! (πατήστε εδώ για αποδείξεις)

Όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, η Κλίντον πήγε να επισκεφθεί το Μαυσωλείο του…Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ!!! Πατήστε ΕΔΩ για το σχετικό άρθρο.

Screen Shot 2016-08-11 at 12.23.42 PM

Η αποκάλυψη αυτή έχει να κάνει με τον ΔΕΥΤΕΡΟ σύζυγο της γιαγιάς της Χϊλαρι, ενώ η μητέρα της Χίλαρι είχε γεννηθεί πριν. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε ούτως ή άλλως κάποιους Εβραίους από να υιοθετήσουν την Χίλαρι ως ένα από τα δικά τους παιδιά.

Πάντως, ΔΕΝ έχει σημασία για το εάν κάποιος έχει «εβραϊκές» ρίζες ή όχι, διότι άμα είσαι ΔΙΚΟΣ-Η τους, ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ! Εξ ού η έννοια καθ’εαυτή του να είναι κάποιος…ΜΑΣΟΝΟΣ, διότι η Μασονία δεν είναι τίποτε άλλο εκτός απο μια δέσμευση ενος, ας πούμε, ΕΛΛΗΝΑ, να γίνει και…ΕΒΡΑΙΟΣ.  Η Μασονία δεν είναι τίποτε άλλο εκτός απο ένα κρυφό, σατανικό σύστημα με βάση τον….ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΝ!

Διαβάστε το άρθρο «Το σχέδιο των Εβραίων Μασόνων για τον έλεγχο του κόσμου» (πατήστε ΕΔΩ) και εκεί θα τα μάθετε ΟΛΑ! Π.χ.:

Μιλώντας στην κηδεία του δολοφονημένου Ισραηλινού πρωθυπουργού Γιτζάκ Ράμπιν, ο τότε Αμερικάνος πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, φορώντας ένα εβραϊκό yarmulke, αναφέρθηκε στον Rabin ως “ο πρεσβύτερος αδελφός μας” (“Our elder brother”). Φυσικά, αναφερόταν στην Αδελφότητα της Στοάς.

Screen Shot 2016-08-11 at 12.32.47 PM

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «O χάκερ “Guccifer”: όπου κι αν έψαξα στα εμαιλ Κλίντον, όλο…ΕΒΡΑΙΟΥΣ έβρισκα» (πατήστε εδώ)

Δείτε τη μιρκή εισαγωγή που έφτιαξα πριν απο λίγο στο Facebook για φίλους, κτλ. και μετά διαβάστε το παρακάτω άρθρο του CBS News που μας μετέφρασα στα Ελληνικά…

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/556491764556883/?l=6144018126474607338

~~~

-απο το CBSNEWS.COM STAFF, CBSNEWS.COM STAFF, AP | August 6, 1999, 10:59 AM

-Μετάφρασις του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 11 Αυγ. 2016 | 11.46μπ  | JohnKountouris.com

Στη Νέα Υόρκη, όπου ένας από κάθε οκτώ ψηφοφόρων είναι εβραϊκής καταγωγής, σίγουρα δεν θα βλάψει ότι η πρώτη κυρία Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον μπορεί να επισημάνει το Εβραϊκό κλαδί πάνω στο γενεαλογικό δέντρο της οικογένειας της.

Η κα Κλίντον, η οποία είναι μεθοδιστήτρια, «έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την παιδική ηλικία» του δεύτερου συζύγου της γιαγιάς της, Max Rosenberg, ένας Εβραίος που γεννήθηκε στη Ρωσία είπε ο Χάουαρντ Wolfson, ένας εκπρόσωπος της διερευνητικής επιτροπής της Γερουσίας της πρώτης κυρίας.

Ο Wolfson δήλωσε την Πέμπτη ότι δεν «αναμένουμε ότι θα έχει εκλογικό αντίκτυπο, και εμείς δεν το βλέπουμε αυτό σε αυτό το πλαίσιο.»

Η μητρική γιαγιά κας Κλίντον, Della, παντρεύτηκε τον κ Ρόζενμπεργκ το 1933, επτά χρόνια αφού αυτή και ο παππούς της κας Κλίντον, ο κ Edwin Howell, χώρισαν, σύμφωνα με την εβδομαδιαία Εβραϊκό εφημερίδα, The Forward.

Υπέβαλαν τότε αίτηση για τον Max να υιοθετήσει τα παιδιά της Della, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της κας Κλίντον, Dorothy (Ντόροθι), αλλά η προσπάθεια απέτυχε. Ο Max Ρόζενμπεργκ πέθανε στο Λος Άντζελες το 1984.

 Εξόργισε εν δυνάμει Εβραίους ψηφοφόρους πέρυσι η κας Κλίντον εκφράζοντας υποστήριξη για ένα παλαιστινιακό κράτος, αλλά είπε πρόσφατα σε Εβραίους ηγέτες ότι θεωρεί την Ιερουσαλήμ ως «την αιώνια και αδιαίρετη πρωτεύουσα» του Ισραήλ.

Είπε επίσης ότι ευνοεί τη μετακίνηση της Πρεσβείας των ΗΠΑ για το Ισραήλ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ την Ιερουσαλήμ ως την πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Πηγή:

http://www.cbsnews.com/news/hillary-has-jewish-roots/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr