Home Greek News Και φέτος στην βίλα του Mr DHI κάνει διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας……Πείτε μας ότι είναι αριστερός, πάλι!

Και φέτος στην βίλα του Mr DHI κάνει διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας……Πείτε μας ότι είναι αριστερός, πάλι!

by _
0 comment 265 views

Μάθαμε όλοι πέρσι απο το σάιτ tsipragun.blogspot.gr με ποιόν μεγάλο-ΜΑΣΟΝΟ έκανε διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας:

Δειτε με τινος το γιοτ πηγε ο Τσίπρας στη Μήλο!
Η είδηση πως ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στη Μήλο…

με ιδιωτικό γιοτ κανει τον γύρο του κόσμου αλλά κανενα μεσο δεν τολμά να αναφέρει σε ποιον ανήκει το περίφημο γιοτ!

Αλλά ας πάρουμε την ιστορια απο την αρχή!

Ενα γιοτ με σημαία Μάλτας κανει κρουαζιέρα αυτες τις μερες στο Αιγαίο. Στο γιοτ επιβαίνει η ελίτ των μασόνων της Μάλτας αλλα και πολλων μεσογειακών χωρών. Κάνει τον γύρο του Αιγαίουκαι εκανε μαλιστα και στάση στη Ροδο οπου οι επιβαίνοντες συναντήθηκαν με τους ηγετες των τεκτονικών στοών του νησιού!

Το γιοτ αυτο το σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Μήλο την ιδια στιγμή με τον Αλέξη Τσίπρα.

Και ηταν το μονο γιοτ απο οσα βρεθηκαν αυτες τις μερες στη Μήλο με τα χαρακτηριστικα που περιγραφουν οι κατοικοι του νησιού οτι ειχε το γιοτ που μετεφερε τον Αλέξη Τσίπρα στο νησί!

Και τώρα έρχεται το ιστολόγιο Αnemosantistasis.blogspot.com να μας πει ότι πάει και ΦΕΤΟΣ διακοπές ο Τσίπρας με την ΊΔΙΑ ΠΑΡΕΑ όπως πέρσι!:

Σε βίλα στο Σούνιο θα κάνουν και φέτος (όπως και πέρσι) τις οικογενειακές διακοπές τους ο Αλέξης Τσίπρας και η αγαπημένη του Μπέτυ Μπαζιάνα. Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μην απομακρυνθεί και φέτος από την Αττική και αναμένεται να χαλαρώσει με τα παιδιά του πλάι στο κύμα- σε ιδιωτική παραλία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το πρωθυπουργικό ζευγάρι θα μείνει στη lux βίλα του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Γιώτη, όπου είχαν φιλοξενηθεί και πέρσι το καλοκαίρι. Το πολυτελές σπίτι, μάλιστα, οδηγεί σε μια σχεδόν ιδιωτική παραλία, κάτι που αναμένεται να εξασφαλίσει στον Αλέξη Τσίπρα την ηρεμία που χρειάζεται.

Με το σκάφος του επιχειρηματια έκανε διακοπές και πέρσι ο ΑΛέξης Τσίπρα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος επιχειρηματίας πέρσι, και όταν το γράφαμε αυτό……..Ο Πολάκης και τα οικόσιτα του συρίζα έτρεχαν να μας διεψεύσουν, αλλά ο Mr DHI μας επιβεβαίωσε λίγες μέρες μετά!

Για τον μόνο σοσιαλισμό που μπορεί να παλεύει πλέον ο Τσίπρας και μετά την εφαρμογή Μνημονίων είναι κάποιος σοσιαλισμός σαν του Παπαντωνίου

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2016/08/mr-dhi.html#ixzz4GwIQb0oA

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr