Home Greek News Τι έκανε τότε η Χίλαρι με τον Λόρενς Ρόκφελερ και με βιβλίο για τα…ΟΥΦΟ?!

Τι έκανε τότε η Χίλαρι με τον Λόρενς Ρόκφελερ και με βιβλίο για τα…ΟΥΦΟ?!

by _
0 comment 131 views

“You are not alone.” – Michael Jackson

Screen Shot 2016-08-06 at 9.29.40 PM

  • του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 6 Αυγ. 2016, 19.35 | JohnKountouris.com

Εδώ βλέπουμε την κα. Χίλαρι Κλίντον δίπλα στον κ. Λόρενς Ροκφέλερ απο την πανίσχυρη νεαταξική οικογένεια…ΡΟΚΦΕΛΕΡ.  Αυτή η εικόνα τα λέει όλα όσον αφορά τις σχέσεις Αμερικανών Προέδρων με τους ανθρώπους που τραβάνε τα νήματα της εξουσίας του κόσμου τούτου.

Το βιβλίο που κρατάει η…ΧΙΤΛΑΡι έχει σαν τίτλο «Are we alone?» («Είμαστε μόνοι μας?») του κ Paul Davies, του γνωστού Αμερικανού φυσικού και πραγματεύεται με…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!…με…με…την Θεωρία του Κβαντικού Πεδίου και το βιβλίο του συλλογίζεται τη δυνατότητα του να έχουμε επαφή με…με…ΜΕ!…έξυπνα εξωγήινα όντα!!!  Άκου πράγματα!!!

Ήταν η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον που συνεργάστηκαν μαζί Λόρενς Ροκφέλερ να ενθαρρύνουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αποκαλύψει σε επίσημο επίπεδο την ύπαρξη της…εξωγήινης ζωής!  Αυτό έγινε γνωστή ως η Πρωτοβουλία Ροκφέλερ (The Rockefeller Initiative) στην οποία ενθάρρυνε ο Laurance Ροκφέλερ την κυβέρνηση των ΗΠΑ, την CIA και τον στρατό των ΗΠΑ για να αποκαλύψουν την αλήθεια για τα UFO.

Τώρα, ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ…ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ??? ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ.

Ο Λ. Ροκφέλερ είναι ο ΑΔΕΛΦΟΣ του πανίσχυρου Ντάιβιντ Ρόκφελλερ που είπε κάποτε ότι θα ήθελε παρα πολύ να δεί τον σχηματισμό μιας…ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.  Δείτε το ακόλουθο βίντεο όπου παραχωρεί συνέντευξη στον γνωστό Benjamin Fullford και μετα επιστρέφουμε στο θέμα μας:

-απο το κανάλι balanthsberoia

https://www.youtube.com/watch?v=WeNdUxiaAUo

Απο τις αρχές της δεκαετίας και εξής, κ ο Λ. Ροκφέλερ άρχισε να ασκεί πίεση ως διαδρομιστής επι της κυβερνήσεως του Μπίλ Κλίντον χρησιμοποιώντας κάτι που βαφτίστηκε τότε ως «Εξω-πολιτικά». Το έκανε αυτό προκειμένου να καθιερωθεί η Πρωτοβουλία Ροκφέλερ περι των ΟΥΦΟ που είχε να κάνει με τις προσπάθειες του κ Ροκφέλερ να αναγκάσει την Αμερικάνικη κυβέρνηση να απελευθερώσει στο κοινό ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με εξωγήινη ζωή και τα UFO.

Αλλά τι πάει να πει…«ΕΞΩ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ» (“Exopolitics”)???  Ο ορισμός αυτού του όρου είναι ο εξής:

Η τέχνη ή η επιστήμη της κυβέρνησης, όπως ασχολείται με τη δημιουργία ή τον επηρεασμό της πολιτικής προς την αποκάλυψη των εξωγήινων φαινόμενων και των εξωγήινν όντων.

Στο άρθρο του κ. Antonio Huneeus με τίτλο «Τhe Lawrence Rockefeller US Initiative» (δηλ., Η των ΗΠΑ Πρωτοβουλία του Λ. Ρόκφελερ), γράφει τα εξής εκπληκτικά:

Η Πρωτοβουλία Ροκφέλερ έχει τεκμηριωθεί σε εκατοντάδες σελίδες της αλληλογραφίας που κυκλοφόρησαν πριν από μερικά χρόνια από το Γραφείο της Πολιτικής της Επιστήμης και της Τεχνολογικής του Λευκού Οίκου (OSTP) στο πλαίσιο της πράξης σχετικά με την ελευθερία της πληροφόρησης.

Σύμφωνα με το σάιτ Ufoevidence.org, διαβάζουμε κάτι που ΔΕΝ μπορεί να απορριφθεί απο τους αρνητές των…«ΘΕΩΡΙΩΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ»:

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος της επιστήμης J. Antonio Huneeus θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο ειδικούς για τα UFO. Όταν ο Λόρενς S. Ροκφέλερ ανέθεσε στην κα. Μαρί Γκάλμπρέιθ και την κα. Σάντρα S. Ράιτ για την δημιουργία μιας έκθεσης σχετικά με την καλύτερα δυνατά αποδεικτικά στοιχεία για τα UFO για να τη στείλουν στα μέλη του Κογκρέσου και τα επιλεγμένα VIPs σε όλο τον κόσμο, στα μέσα της δεκαετίας του ’90, ήταν ο Huneeus που ήταν ένας από τους συν-συγγραφείς (με Don Berliner και Μ Galbraith). Η έκθεση αυτή δημοσιεύθηκε πρόσφατα ως χαρτόδετο Dell κάτω από τον τίτλο “Ενημερωτικό Έγγραφο ΟΥΦΟ – Τα καλύτερα δυνατά αποδεικτικά στοιχεία.” (¨UFO Briefing Document – The Best Available Evidence.¨)

Αποτελεί θέμα που αφορά τα δημόσια αρχεία των ΗΠΑ, ότι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η Δικαιοσύνη αρνούνται να απελευθερώσουν δημόσια έγγραφα που αφορούν τα UFO. Μιλάμε για έγγραφα που θεωρούνται κάτι παραπάνω απο…άκρως απόρρητο!!!  Δείτε το βιβλίο του Timothy Good με τίτλο «Above Top Secret: The Worldwide U.F.O. Cover-Up» που τα αναφέρει ΟΛΑ (δηλ. Πάνω απο άκρως απόρρητο: Η παγκόσμια συγκάλυψη των ΟΥΦΟ).

Προς τον κάθε εκεί έξω μοναχικό Αρνητή θεωριών συνωμοσίας που μήπως αυτή τη στιμγή αισθάνεσαι πως κανείς δεν νοιάζεται για σένα, πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει ή μήπως δεν σε…ΑΓΑΠΑ…

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ! YOU ARE NOT ALONE!

…ΑΚΟΥ ΛΙΓΟ….

https://www.youtube.com/watch?v=IxGaqD4NeqM&feature=youtu.be

Vimeo version…

https://vimeo.com/177867078

Για περισσότερα δείτε τα ακόλουθα βίντεο…

https://www.youtube.com/watch?v=UQ2CIFxmA0o

https://www.youtube.com/watch?v=LS0DNnQhB5s

-Κουντούρης Ιωάννης, Δημοσιογράφος, Συγγραφεύς και…ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ…ΜΠΛΑΑΑΑΑΑ!!! ???

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr