Home Greek News ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΦΙΛΙΑ» ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ!

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΦΙΛΙΑ» ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ!

by _
0 comment 94 views

Υψηλή προστασία έχουν τα τουρκικά σήριαλ που έχουν πλημμυρίσει την «ελληνική» τηλεόραση των διαπλεκόμενων ολιγαρχών, όπως προκύπτει από συνέντευξη της υπουργού Όλγας Κεφαλογιάννη στο τουρκικό κανάλι NTV.

Η Κεφαλογιάννη, μίλησε στο βραδινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού και τη γνωστή δημοσιογράφο κ. Γκιουλάϊ Οζντέμ και εκθείασε τα τουρκικά σήριαλ και τα… αγαθά τους. Να και ο σχετικός διάλογος:
NTV: Είχαμε από εσάς καλές ειδήσεις, καλά νέα. Και μιλώντας για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ξέρουμε ότι στην Ελλάδα χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούν τουρκικά σήριαλ.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ναι, είναι το τρεντ στα σήριαλ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Εγώ, δυστυχώς δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ τηλεόραση, αλλά γνωστοί και φίλοι μου λένε όλοι για τα κοινά σημεία που έχουν οι δύο κοινωνίες.

NTV: Τα σήριαλ αυτά, τα κοινά σημεία που ανακαλύπτουν οι άνθρωποι μπορεί να αλλάξουν και τις οπτικές γωνίες;

Όλγα Κεφαλογιάννη:  Ναι, είναι και κατά τη γνώμη μου πολύ σημαντικό. Τα σήριαλ βοηθούν και πολύ στη διαφήμιση της Τουρκίας.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Πηγή:

http://newchannel.gr/ολγα-κεφαλογιαννη-χρησιμα-για-την-ελλ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr