Home Greek News Η άλλη όψη της Ολυμπιάδας: Ατζέντα 21 και παγκόσμιος ηγέτης

Η άλλη όψη της Ολυμπιάδας: Ατζέντα 21 και παγκόσμιος ηγέτης

by _
0 comment 133 views

Η άλλη όψη της Ολυμπιάδας: Ατζέντα 21 και παγκόσμιος ηγέτης

Κυριακή, 07 Αύγουστος 2016 09:27

Ξεκινούν λοιπόν οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας και η τελετή έναρξης δεν θα μπορούσε παρά να έχει άρωμα Νέας Τάξης και Ατζέντας 21.

Στην… γιορτή συμμετείχαν 11.000 αθλητές αλλά και 60.000 θεατές αλλά και 8.000 εθελοντές.

Κεντρικό θέμα ήταν τι άλλο, το περιβάλλον και η υποτιθέμενη υπερθέρμανση με σήμα το παγκοσμιοποιητικό σύμβολο της «ειρήνης» προσαρμοσμένο στα «περιβαλλοντικά πρότυπα» και τις άσπρες βάσεις να μοιάζουν με 3 εξάρια (δύο μικρά και ένα μεγάλο ανάμεσα).

Οι 11.000 αθλητές, έλαβαν από έναν σπόρο, τον οποίο θα φυτέψουν σε έναν ειδικό σωλήνα με χώμα για να δημιουργήσουν το… δέντρο του μέλλοντος που θα δώσει ανάσα στην Γη, με υπονοούμενα για τον παγκόσμιο ηγέτη, ο οποίος θα κληθεί για να «σώσει» τις τρομοκρατημένες μάζες και το περιβάλλον.

Φυσικά υπήρξε και Ολυμπιακή ομάδα «προσφύγων», που μπήκε στο στάδιο προτελευταία, αμέσως πριν την οικοδέσποινα Βραζιλία.

Η μίξη των λαών έγινε «σήμα» της Ολυμπιάδας, διαγράφοντας το γεγονός του εποικισμού της Δύσης από οπαδούς του βάρβαρου Ισλάμ.

Screen Shot 2016-08-07 at 7.41.16 AM

Τους «πρόσφυγες» καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με την παρουσία σας σε αυτούς τους Αγώνες στέλνετε μήνυμα ελπίδας στους πρόσφυγες σε όλον τον κόσμο».

Η υποκρισία στο απόγειό της, καθώς οι «πρόσφυγες» αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους εξαιτίας της Νέας Τάξης, η οποία σκαρώνει πολέμους σε περιοχές και μετά διοργανώνει Ολυμπιάδες προωθώντας δήθεν την ειρήνη.

Μετά την είσοδο των αθλητών οι σπόροι που νωρίτερα είχαν φυτέψει στα ειδικά φιαλίδια οι αθλητές που συμμετείχαν στην παρέλαση, μετατράπηκαν σε δένδρα. Αυτά σχημάτισαν Ολυμπιακούς Κύκλους που για πρώτη φορά δεν είχαν τα γνωστά χρώματα, αλλά ήταν πράσινοι, όπως το χρώμα του κακού αλλά και της Ατζέντας 21 (πράσινη ανάπτυξη, πράσινη ενέργεια, πράσινοι φόροι).

Πηγή:

http://www.liakonews.gr/index.php/topnews/item/2195-i-alli-opsi-tis-olympiadas-atzenta-21-kai-pagkosmios-igetis

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr