Home Greek News ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!

by _
0 comment 100 views

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ;

-απο το indobserver.blogspot.gr

Δείτε και ακούστε τον πατέρα Ιωάννη Γκλιόγκο ο οποίος με σαφήνεια καταδεικνύει ότι σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο που ψήφισε η ελληνική βουλή, το τέμενος απαγορεύεται να γίνει διότι αντιβαίνει την αντιρατσιστική νομοθεσία!!! “Το κοράνι που θα διαβάζεται εντός του….

τεμένους περιέχει ρατσιστικά κείμενα που προτρέπουν σε πράξεις βίας κατά άλλων θρησκευτικών ομάδων, κατά των χριστιανών, άρα και ημών των Ελλήνων, καθ’ ότι μας θεωρούν άπιστους. Για να κερδίσουν τον παράδεισο, σύμφωνα με τη διδασκαλία τους πρέπει να μας σφάξουν, εφαρμόζοντας τη σαρία”.

Δείτε το βίντεο και ειδικά στο επίμαχο σημείο από το 12.45” και μετά. Ακούστε με προσοχή και όσα λέγει για τη σιωπη του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ο οποίος ενώ βλέπει το κακό που έρχεται και το παράνομο της δημιουργίας τεμένους στην Αθήνα, σιωπά, δίνοντας την έγκρισή του για τη δημιουργία του στον Βοτανικό!

Λινκ:

indobserver.blogspot.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr