Home Greek News ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ…ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ….

ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ…ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ….

by _
0 comment 101 views

ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ…ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ….

Η παγκόσμια καταλήστευση με την δικαιολογία της προστασίας του περιβάλλοντος συνεχίζεται, αγνοώντας τους ανθρώπους με πραγματικό οικολογικό αίσθημα.

Στα πλαίσια της περίφημης Ατζέντα 21 πλέον, όχι μόνο απαγορεύεται σε κάποιον να συλλέγει το νερό της βροχής, αλλά η ΔΕΥΑΜΒ σφραγίζει οριστικά πάνω από 20 κοινόχρηστες βρύσες στην Πορταριά.

Αυτό ανακοίνωσε, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Απόστολος Γαλάτης, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης.

Όπως δήλωσε, στην Πορταριά θα επιλεγούν 8- 10 πηγές, οι οποίες θα μένουν ανοιχτές όλο τον χρόνο. Οι υπόλοιπες 22 θα σφραγιστούν.

Γιατί; Ποιός είναι ο λόγος;
Σύμφωνα με τον Απ. Γαλάτη η απόφαση είναι τελεσίδικη και η διοίκηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

«Δε γίνεται στην κεντρική πλατεία να υπάρχει μία βρύση στο δρόμο, μια στην πιάτσα των ταξί και μία στην Κρίτσα. Είναι υπερβολή. Η μία από τις τρεις θα κλείσει γιατί αυτή είναι η πολιτική μας» ανέφερε.

«Σφραγίζονται» όλες οι βρύσες λοιπόν, με σκοπό αργότερα, κανείς να μην μπορεί να βρει νερό από φυσικές πηγές και όλοι να πίνουμε από τα υδραγωγεία ή τα εμφιαλωμένα νερά.

Πηγή:

http://realfreshnews.com/molis-eskase-vomva-pou-tha-anastatosi-oli-tin-elladasas-tin-metaferoumena-iste-psychremi-osi-diavasete/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr