Home Greek News Γιατί ο Τζόν Κένεντι ο νεότερος ονόμασε το περιοδικό του…”George” (Τζόρτζ);;;

Γιατί ο Τζόν Κένεντι ο νεότερος ονόμασε το περιοδικό του…”George” (Τζόρτζ);;;

by _
0 comment 209 views

Γιατί ο Τζόν Κένεντι ο νεότερος ονόμασε το περιοδικό του…”George” (Τζόρτζ);;;

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 4 Αυγ. 2016, 20.51 | JohnKountouris.com

Οι πάντες τότε έλεγαν «Γιατί αυτό το παιδί ασχολείται με ένα ανόητο περιοδικό ενώ θα μπορούσε πολύ καλά να κερδίσει μεγάλη έδρα στην Γερουσία (των ΗΠΑ) νικώντας την κα Χίλαρι Κλίντον στις επόμενες εκλογές?!» Ήταν το 1999 και μιλάμε εδώ για τον κ. Τζόν Κένεντι, τον νεώτερον, τον υιόν του μακαρίτη Προέδρου των ΗΠΑ κ Τζόν Κένεντι που εδολοφονήθη στις 22 Νοεμ. του 1963.

Ο Τζόν Κένεντι Τζούνιορ είχε τότε μια χρυσή ευκαιρία όχι μόνο να μπεί στο Κογκρέσο αλλά, εν τέλει, να γίνει και…ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!  Αυτό δεν το επεδίωξε όμως ο Κένεντι. ΓΙΑΤΙ???  Όλος ό κόσμος ήταν «ερωτευμένος» μαζι του τότες!  Όλες οι γυναίκες τον θέλανε για εραστή!  Δεν υπήρχε ούτε ένα πρόσωπο στο Κογκρέσο που να τον μισούσε τον Κένεντι.  ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ τον αγαπούσαν και τον σεβόταν, εκτός απο…ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ που τον Τζούνιορ όχι μόνο τον μισούσαν αλλά ήθελαν και αυτόν να τον βγάλουν…ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ…ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ…

Για ποιούς μιλάω???  ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΕΔΩ??? Έχω ένα…ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ…

«GEORGE«….«ΤΖΟΡΤΖ» ήταν το όνομα του περιοδικού του Τζόν Κένεντι που είχε βγάλει για τη πρώτη φορά το 1999 και, όλως περιέργως, σκοτώνεται ο ίδιος μετα απο λίγο καιρό σε ένα αεροπλανικό δυστήχημα.  ΓΙΑΤΙ όμως είχε επιλέξει τέτοια όνομα για το περιοδικό του???

O Τζον Κένεντι Τζούνιορ δυσπισούσε το αποτέλεσμα  της Επιτροπής Γουόρεν για τον θάνατο του πατέρα του. Υποστήριζε την ταινία του Όλβερ Στόουν JFK, και πάντοτε έλεγε πως υπήρχαν σκοτεινές κυβερνητικές δυνάμεις που ήταν ΠΙΣΩ απο τον θάνατο του πατέρα του.

Διαβάστε το χθεσινό μου άρθρο με τίτλο «ΣΥΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ…Η ΕΛΛΑΔΑ!!!» (πατήστε εδώ) για να καταλάβετε.

ΤΖΟΡΤΖ….

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr