Home Greek News ΣΥΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ…Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΣΥΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ…Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

by _
0 comment 294 views

ΣΥΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟ-ΜΠΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ…Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «Επίθεση False Flag της κυβέρνησης Ερντογκάν και «ο Άνθρωπος από το…ΙΣΡΑΗΛ»;;;» για να καταλάβετε πλήρως τα ύπαρκτα αίτια πίσω απο τον θάνατο του πρώην Προέδρου Τζόν Κένεντι

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 3 Αυγ. 2016, 21.00

Στα επίσηματα απομνημονεύματα της κας Μπάρμπρα Μπούς, που δημοσιεύθηκαν το 1994, γράφει ότι είχε γράψει ένα γράμμα προς τα μέλη της οικογένειάς της αμέσως μετά το θάνατο του Προέδρου Τζόν Κένεντι στις 22 Νοεμ. του 1963.  Σε ένα μέρος αυτού του γράμματος, λέει πως μόλις γευμάτισε με την φίλη της μιαν κα Ντόρις Ulmer (Ντόρις Όλμερ).  Αναφέρει επίσης ότι ο σύζυγος της Ντόρις ήταν πολυ «ευγενικός προς τον Γιώργο [τον Τζόρτζ Μπούς] όταν ήταν στην Ελλάδα

Τώρα, ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο κ Όλμερ? Και πότε ήταν εκείνη την εποχή στην Ελλάδα ο κ Τζόρτζ Μπούς? Πρόκειται για τον κ. Αλ Όλμερ που ήταν ένας…σταθμάρχης της CIA υπεύθυνος για την αφαίρεση ηγετών από τις χώρες τους όταν δεν υπάκουγαν στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.  Το 1963 ζούσε στο εξωτερικο ο κ Όλμερ αλλά, όλως τυχαίως, ευρέθηκε ο ίδιος στο…ΝΤΑΛΑΣ του ΤΕΞΑΣ την εβδομάδα της δολοφονίας του…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ.

Τώρα, γιατί είναι τόσο σημαντικό για μας αυτό το γράμμα της κας Μπούς? Είναι για τους εξής λόγους:

1 – Μέρχι σήμερα, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ο γερο-Μπούς ότι ήταν καν πράκτωρ της CIA τη δεκαετία του ’60.  Και, όλως περιέργως, γίνεται ο ίδιος επικεφαλής της CIA το 1976, ενώ όλοι έλεγαν τότε ότι δεν είχε ΚΑΜΙΑ προϋπηρεσία στη ίδια την κρατική υπηρεσία αυτή.  Ήταν ο πρώτος πολιτικός να γίνει ο διευθυντής της CIA.

2 – Η πραγματικότητα όμως είναι αλλιώς, γιατί έχουμε πλεόν ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι ο Μπούς ΉΤΑΝ ΠΡΑΚΤΩΡ της CIA όχι μόνο τη δεκαετία του ’70 αλλά και του…΄60!  θα σας πω…

  • (α) – Το προαναφερθέν γράμμα της κας Μπούς αποδειχνεί περίτρανα ότι ο Τζόρτζ Μπούς είχε σχέσεις με τη CIA μέσω του Σταθμάρχη Όλμερ και τούτο αναδεικνύεται μέσω της αναφοράς της κας Μπούς ότι ήταν κι οι δύο άνδρες ΜΑΖΙ στη…ΕΛΛΑΔΑ κατα τη διάρκεια ενος ταξιδιού τους εκεί. Αλλά ΤΙ ΑΒΡΙΒΩΣ έκαμνε τότε στην Ελλάδα ο Μπούς? Μιλάμε πάλι για τις αρχές της δεκαετίας του ’60.
  • (β) Σε ένα αποχαρακτηρισμένα μυστικό υπόμνημα του FBI με ημερ. 29 Νοεμ. 1963 (7 μέρες μετά το θάνατο του Κένεντι), γράφει ο ίδιος ο κ …J Έντγκαρ Χούβερ ότι την επομένην της δολοφονίας του Κένεντι έγινε μια αλληλοενημέρωση ανάμεσα σε στελέχη του FBI όσον αφορά τη δολοφονία του Κένεντι καθώς και τους εξόριστους απο τη Κούβα.  Επίσης, αναφέρει ο Χούβερ ότι ήσαν εν εξελίξει επαφές μεταξύ της CIA, του FBI και της DIA.  Αναφέρει επίσης τους…ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ αυτών των υπηρεσιών που σχετίζονται με τη δολοφονία του Κένεντι. Όταν αναφέρεται στη CIA, λέγει ξεκάθαρα ότι ο εκπρόσωπoς δεν ήταν άλλος απο τον ίδιο τον….ΤΖΟΡΤΖ ΤΟΝ…ΜΠΟΥΣ! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!  Δείτε τώρα το μυστηκό σημείωμα.

Όταν ερωτήθηκε ο Μπούς απο έναν δημοσιογράφο πριν απο πολλά χρόνια για το ΠΟΎ ακριβώς βρισκόταν την ημέρα της δολοφονίας, όλως περιέργως, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙ. Ενώ έχω και ένα ΆΛΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ στα χέρια μου που αποδειχνύει πλήρως πού ακριβώς ήταν ο Μπούς εκείνη την ημεράν την τραγικήν.  Ήταν στη πόλη Τάιλερ του Τέξας. Στις 1.45 το απόγευμα της 22ης Νοεμ. του 1963, δηλ., την ημέρα της δολοφονίας του Κένεντι, τα κεντρικά γραφεία του FBI στη πόλη Χιούστον δέχονται ένα τηλεφώνημα απο έναν ονόματι George H. Walker Bush (Τζόρτζ Μπούς).  Η δολοφονία έλαβε χώρα στο Ντάλας στις 12.30 και μετά απο μια ώρα και 15 λεπτά, τηλεφωνάει ο Μπούς στο FBI για να τους πει ότι είχε πληροφορίες για τον δολοφόνο του…Κένεντι….αχαχαχαχ!  ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ Κ ΜΠΟΥΣ??? Και τους είπε κιόλας ότι ήταν κι ιδιοκτήτης μιας μεγάλης πετρελαικής εταιρίας που λεγόνταν Zapata Offshore.  Αυτή η εταιρεία άνηκε τότε στον ίδιον τον…ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ!  Αυτό το στοιχείο αναφέρεται και στο παραπάνω υπόμνημα του FBI που έγραψε ο Χούβερ!  Δηλ., ο Χούβερ είπε ότι ο Τζόρτζ Μπούς ήταν και ιδιοκτήτης μιας πετρελαικής εταιρείας!

Επίσης, την νύχτα της 21ης Νοεμ. του 1963, ο κ Μπούς ΗΤΑΝ στο Ντάλας και διέμενε στο ξενοδοχείο Sheraton Hotel. Μίλησε εκείνη τη βραδιά στην Αμερικανική Ένωση των Aμερικανικών Εργοληπτών Γεωτρήσεων Πετρελαίου (the American Association of American Oil-Drilling Contractors).  Το ίδιο βράδυ, τον είδε τον Μπούς πολύς κόσμος στο σπίτι του κ Clint Murchison κατα τη διάρκεια της συνεδρίασης επικύρωσης (της ίδιας ένωσης για κάποιο λόγο) απ’ όπου έπαιρνε και τις διαταγές του ο Μπούς για την αυριανή…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ!!! Ο Clint Murchison ο πρεσβύτερος (11η, Απριλίου 1895 – 20 Ιούν, 1969) ήταν ένας μεγάλος μεγιστάνας του πετρελαίου απο το Τέξας και πολιτικός ανήρ. Στην ίδια συνεδρίαση για την παραπάνω ένωση, εκάναν όλοι και το “Στην υγειά μας!” μεταξύ τους προκειμένου να προβούν στη δολοφονία του Τζόν Κένεντι την επομένην!

Το βιβλίο «Texas in the Morning» (Το Τέξας το πρωϊ) εκθέτει το ύπαρκτο σενάριο.

Ο Μπούς συνεχίζει μέχρι σήμερα να ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να θυμηθεί πού ήταν στις 22 Νοεμ. του 1963, ενώ αν ρωτούσατε ένα άτομο που ζούσε εκείνη την εποχή και είδε ιδίοις όμμασιν αυτές τις φρικές σκηνές της δολοφονίας του Κένεντι, θα σας ανέφερε την ώρα, τον τόπο καθώς και την ζωντανή του μνήνη του γεγονότος. Ο πατέρας μου τα θυμάται ΟΛΑ και μου είπε κάποτε όλες τις λεπτομέριες της εμπειρίας του για εκείνη την ημέραν.

Βέβαια, έχουν τον κ. Russ Baker να ευχαριστήσουμε για αυτές τις αποκαλύψεις που μας έχει παράσχει μέσα απο το βιβλίο του «Family of Secrets: The Bush Dynasty» (Η οικογένεια των μυστικών: η δυναστεία Μπούς).

Αν ο κα Μπούς δεν ανέφερε αυτό ταξίδι του συζύγου της στην…ΕΛΛΑΔΑ μαζί με έναν σταθμάρη της CIA που ακούει στο όνομα του Αλ Όλμερ, δεν θα είχαμε άλλη μια μεγάλη απόδειξη του γεγονότος ότι όντως ΗΤΑΝ τότε στη CIA ο Μπούς και αυτό σημαίνει ότι ΨΕΥΔΕΤΑΙ ο ίδιος τόσο για τη καριέρα του στη CIA όσο και για τον ρόλο του στην δολοφονία του…ΚΕΝΕΝΤΙ!!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΥΜΠΑΙΡΑΝΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ….ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΚΩΤΕΙΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΤΟΝ…ΥΠΑΙΤΙΟ…

Άαααα! Έχουμε και ΦΩΤΟ. του κ Μπούς που δείχνουν τον ίδιον να είναι ΠΑΡΩΝ στο…ΝΤΑΛΑΣ την ημέρα της δολοφονίας του…ΚΕΝΕΝΤΙ!

 

Σας αφήνω με ένα βίντεο που γυρίστηκε απο το κανάλι MSNBC το 2008 που δείχνει τον γερο-Μπους να εκφωνεί ομιλία στη κηδεία του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ κ Τζέραλντ Φόρντ. Όταν ο Μπους αρχίζει να μιλάει για τη δολοφονία του Κένεντι, αρχίζει να….ΓΕΛΑΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!…

Δείτε επίσης!

https://www.youtube.com/watch?v=Wap7YX1OeUs

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr