Home Greek News Ο Κασιδιάρης κάνει «ντου» στον ΣΚΑΪ και τους αφήνει όλους κάγκελο!!!

Ο Κασιδιάρης κάνει «ντου» στον ΣΚΑΪ και τους αφήνει όλους κάγκελο!!!

by _
0 comment 207 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ: Ο Κασιδιάρης κάνει «ντου» στον «αέρα» και τους αφήνει όλους κάγκελο – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

«Εισβολή» στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς διαφωνούσε με τα όσα έλεγε εκείνη τη στιγμή η ρεπόρτερ του καναλιού.

Ο βουλευτής της ΧΑ βγήκε με το έτσι θέλω στην τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι «Σκάι στις 6», απωθώντας μάλιστα τη ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού που εκείνη την ώρα έβγαινε live από το περιστύλιο της Βουλής μεταφέροντας όσα συνέβησαν νωρίτερα σήμερα μεταξύ του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Δημήτρη Κοντομηνά και του κ. Κασιδιάρη.

«Συγνώμη, γιατί λέτε ψέματα; Δεν είδατε ότι με έβρισε πρώτος ο κ. Κοντομηνάς; Γιατί δεν το λέτε αυτό; Γιατί το κρύβετε; Με έβρισε πρώτος και εγώ του απάντησα όπως όφειλα. Κάνω μία παρέμβαση γιατί λέτε ψέματα και πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια», είπε ο κ. Κασιδιάρης σε έναν μονόλογο, ενώ δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του παρουσιαστή από το στούντιο του ΣΚΑΪ, να φορέσει ακουστικό προκειμένου να γίνει διάλογος για το θέμα.

πηγή:

http://www.crashonline.gr/απιστευτο-σκηνικο-στον-σκαϊ-ο-κασιδιά/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!!

Γερή κόντρα Κασιδιάρη-Κοντομηνά

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr