Home Greek News Απο το 1977 αναγνωρίζουν τη «μακεδονική γλώσσα» τα ΗΕ και η….ΕΛΛΑΔΑ! [ΕΓΓΡΑΦΑ]

Απο το 1977 αναγνωρίζουν τη «μακεδονική γλώσσα» τα ΗΕ και η….ΕΛΛΑΔΑ! [ΕΓΓΡΑΦΑ]

by _
0 comment 243 views

 

Απο το 1977 αναγνωρίζουν τη «μακεδονική γλώσσα» τα ΗΕ και η….ΕΛΛΑΔΑ! [ΕΓΓΡΑΦΑ]

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ της «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ…MONKEYDONIA, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΙ…ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ…ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.  ΑΡΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ…ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!!….

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ…ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ!!!

ΕΙΔΗΣΙΣ ΜΕΓΑΛΟΤΟΝΩΝ ΜΠΟΥΜ!!! ))))))))))))))))))))))))))))))))

Τέτοιες…«ΤΡΕΛΕΣ» και «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ» αναλύσεις/αποκαλύψεις δεν θα εύρητε ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ, οπότε…ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ για σας υπόσχομαι να περάσουμε εδώ…«ΟΜΟΡΦΑ»!!!…

~

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 01/08/2016, 20.00 | JohnKountouris.com

Απ’ ό,τι φαίνεται μας είχε προδόσει και στα…ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ο Μέγας…«ΕΘΝΑΡΧΗΣ», ή μάλλον …ΕΝΘΝΑΡΚΗΣ, και άλλοτε συμπαθών των….ΝΑΖΙ κατα τον ΔΠΠ (πατήστε εδώ)!

Το ακόλουθον αποτελεί επίσημον έγγραφον των Ηνωμένων Εθνών με τίτλον: Η Τρίτη Διάσκεψις των Ηνωμένων Εθνών δια την Τυποποίησιν Γεωγραφικών Ονομάτων, Αθήνα, 17 Αυγ έως 7 Σεπ 1977.

(Πηγή: Τομ. I. Έκθεσις του εν Αθήναις Συνεδρίου, 17 Αύγουστος έως 7 Σεπτέμβρης 1977, E.79.I.7 δημοσίευσις των Ηνωμένων Εθνών (1979), Ε / CONF.69 / 4.)

Η διάσκεψις αυτή επραγματοποιήθη ακόμη εις την ελληνικήν πρωτεύουσαν της Αθήνας, ΧΩΡΙΣ αρνησικυρία (βέτο) απο πλευράς της κυβερνήσεως ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, χωρίς τίποτα! Τόσο η γλώσσα όσο και το κυριλλικόν αλφάβητον αναφέρονται ως…ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ!!!

Λοιπόν, πάμε να ίδωμεν αναλυτικώς όλα όσα αναφέρει το επίμαχον έγγραφον τούτο. Πάνω απο την κάθε σελίδα δίδω την ιδικήν μου ανάλυσιν:

(Δια το επίσημον σάιτ του ΟΗΕ δια τα αρχικά έγγραφα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Στην σελίδα 28 του εν λόγω εγγράφου, αναφέρει το «βούλγαρον κυριλλικόν αλφάβητνο». Δείτε επίσης το παράρτημα.

Στην σελίδα 29 λέγει «Σερβο-Κροατικά και Μακεδονικά κυριλλικά αλφάβητα της Γιουγκοσλαβίας». Λίγο παρακάτω στην ίδιαν σελίδαν λέγει τα εξής:

Αναγνωρίζοντας περαιτέρω από ό, τι στη Γιουγκοσλαβία η λατινοποίησις του Σερβο-Κροατικού και του Μακεδονικού κυριλλικού αλφάβητου έχει από καιρόν χρησιμοποιηθεί εις επίσημα γεωγραφικά λεξικά και χάρτες,

[Το συνέδριον] συνιστά ότι τα συστήματα που αναφέρονται στο παράρτημα του παρόντος ψηφίσματος να υιοθετηθούν ως διεθνή συστήματα δια την λατινοποίησιν των Σερβο-Κροατικών και Μακεδονικών γεωγραφικών ονομασιών εις την Γιουγκοσλαβίαν.

ΔΕΙΤΕ τώρα την κεντρικήν στύλην της τελευταίας σελίδος και…ΦΡΙΞΤΕ!!!

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ…ΚΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

ΤΩΡΑ!…ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΈΝΑΝ ΩΡΑΙΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ…. JIMMY THE GREEK, ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΤΗΡ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ, Κ.ΤΛ….ΜΑΪΜΟΥ!!….

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!…

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/437673336438727/

 

–––––––––

Πηγή: Τομ. I. Έκθεσις του εν Αθήναις Συνεδρίου, 17 Αύγουστος έως 7 Σεπτέμβρης 1977, E.79.I.7 δημοσίευσις των Ηνωμένων Εθνών (1979), Ε / CONF.69 / 4.

Source: Vol. I. Report of the Conference, Athens, 17 August – 7 September 1977, United Nations Publication E.79.I.7 (1979), E/CONF.69/4.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr