Home Greek News ΠΡΟΤΑΣΗ -ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

ΠΡΟΤΑΣΗ -ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

by _
0 comment 111 views

Screen Shot 2016-07-31 at 1.22.09 PM

-του Γεράσιμου Βραχιολίδη

H πληροφορία που μεταδίδεται στα blogs έχει ως εξής: Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέει αυτή την ώρα το Μέγαρο Μαξίμου σε συγκεκριμένη δημοσιογραφική κάστα, ο πολιτικός πνευματικός πατέρας του Τσίπρα, ο Αλέκος Φραμπουράρης, φαίνεται να έχει προτείνει στον πρωθυπουργό τον Μάκη Βραχιολίδη για …αντιπρόεδρο της κυβέρνησης! Ο σκοπός ένας: να…

…ομαλοποιηθεί η κριτική των ΜΜΕ προς την κυβέρνηση την ώρα των εκλογών! Κάτι που, όπως έχει εμπιστευθεί ο κ. Φλαμπουράρης στον Τσίπρα, ο Βραχιολίδης μπορεί να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ στον Πρωθυπουργό!

Σας μοιάζει εξωπραγματική η πληροφορία; Ναι, και είναι. Δεν θα μπορούσε Ποτέ ο Βραχιολίδης να έπαιζε τέτοιο προδοτικό ρόλο! Εκτός των άλλων, είναι στη μαύρη λίστα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τόση πολεμική που της κάνει!

Και ποιος θα μπορούσε να τον παίξει αυτό τον ρόλο; Η αληθινή πληροφορία την οποία διαβάζουμε στο taxalia.blogspot.gr αναφέρει τον Νίκο Χατζηνικολάου ως τον δημοσιογράφο που μπορεί να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ στον Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ ομαλή κριτική (να του στρώσει δηλαδή το χαλί), όπως έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν!

Screen Shot 2016-07-31 at 1.31.53 PM

Έτσι μπράβο! Τώρα το πράγμα αποκαθίσταται. Ο Χατζηνικολάου είναι ο δημοσιογράφος ο οποίος κάνει ανώδυνη, χλιαρή κριτική και διαχρονικά τα έχει καλά με την εκάστοτε κυβέρνηση. Πρακτικά και ουσιαστικά στρώνει το χαλί στην κυβέρνηση των προδοτών και ο ίδιος περνάει καλά. Οι κρατικές διαφημίσεις και οι διαφημίσεις τραπεζών ρέουν αδιαλείπτως στις εφημερίδες του!

Το πιάσατε λοιπόν. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Χατζηνικολάου σε ρόλο που θα θυμίζει υπερυπουργό τύπου Ρουσόπουλου την περίοδο Καραμανλή. Αναμένουμε με αγωνία την επαλήθευση των διαρροών!

Πηγή:

http://indobserver.blogspot.gr/2016/07/blog-post_711.html

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr