Home Greek News Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ

by _
0 comment 387 views

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ – 01.07.1995

Αυτό όμως που παρέλειψαν τότε να μας πούν είναι το γεγονός ότι η κα. Μαρί Σαντάλ είναι…ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.  Αν διαβάστε το άρθρο του κ. Ιωάν. Παπαζήση με τίτλο «ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ”ΚΡΥΒΟΥΝ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ» θα καταλάβετε.

Αλλά ΜΗΝ σας φαίνεται περίεργο αυτό το γεγονός για τη σύζυγο του Παύλου, γιατί είναι ο ίδιος ο ΠΑΥΛΟΣ….ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ μιας και ανήκει η οιγογένειά του εις τους….ΦΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!  Διαβάστε το άρθρο μου «ΟΛΗ η αλήθεια για τον…«βασιλέα» μας» για όλη την αλήθεια επ’ αυτού.

Και πριν λίγες μέρες, ευρέθηκε ο ίδιος ο Πρίγκιψ Νικόλαος με τον…ΣΥΝΕΒΡΑΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΟΥ.  Δείτε το σημερινό άρθρο στην Ελεύθερη Ώρα για περισσότερα με τιτλο: «Τι συμφωνήθηκε στη συνάντηση Πρίγκιπα Νικόλαου με Παπανδρέου».

ΑΝ ο τέως βασιλεύς των Ελλήνων «αγαπούσε» τόσο πολύ την Ελλάδα, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΈΧΕΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΝ Γ.Α.Π.???!!! ΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ!…ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ…ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ!!!…

13621791_886145694863486_928732259_o

Δειτε τώρα το ακόλουθο βίντεο…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr