Home Greek News Ασάνζ: αποδειχνύουν τα εμαιλ της Χίλαρι Κλίντον ότι πούλησε όπλα στον ISIS η ίδια!

Ασάνζ: αποδειχνύουν τα εμαιλ της Χίλαρι Κλίντον ότι πούλησε όπλα στον ISIS η ίδια!

by _
0 comment 185 views

«1.700 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη συλλογή Χίλαρι Κλίντον» αποδεικνύει ότι πούλησε όπλα στον ISIS στη Συρία λέει ο Τζούλιαν Ασάνζ!

-του ALEX CHRISTOFOROU | μετάφρασις/επιμέλεια του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com

Η τότε υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον γνώριζε ότι οι ΗΠΑ απέστελνε όπλα από τη Λιβύη στη Συρία το 2011, ένα χρόνο πριν από τις επιθέσεις της Βεγγάζης.

Το σκάνδαλο Ιράν-Κόντρας παραλίγο να καθαιρέσει τον Ρήγκαν κατα τη δεύτερη θητεία του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ήταν ουσιαστικά ο κ. Όλιβερ North και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι της κυβέρνσής του που διευκόλυναν κρυφά την πώληση όπλων στο Ιράν, το οποία αποτέλεσε αντικείμενο ενός εμπάργκο όπλων.

Οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης Ρίγκαν ήλπιζαν στο να εξασφαλιστεί η απελευθέρωση πολλών ομήρων των ΗΠΑ, και να πάρουν στη συνέχεια τα έσοδα από τις πωλήσεις όπλων στο Ιράν, για τη χρηματοδότηση των Κόντρας στη Νικαράγουα.

Σας ακούγεται γνωστό?

Στη δεύτερη θητεία του Ομπάμα, η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον εξουσιοδότησε την αποστολή των αμερικανικής κατασκευής όπλων στο Κατάρ, μια χώρα υπόχρεος στην Μουσουλμανική Αδελφότητα, και φιλική προς τους αντάρτες της Λιβύης, σε μια προσπάθεια να ανατραπεί η κυβέρνηση της Λιβύης / Καντάφι, και στη συνέχεια να αποστελούν αυτά τα όπλα στη Συρία, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η Αλ Κάιντα, και να ανατραπεί ο Άσαντ στη Συρία.

Η Κλίντον πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση των λεγόμενων «Φίλων της Συρίας» (γνωστοί και ως Αλ Κάιντα / ISIS) για να στηρίξει την υπό την ηγεσία της CIA εξέγερση για αλλαγή καθεστώτος στη Συρία.

Αρνήθηκε ενόρκως η Χίλαρι Κλίντον ότι γνώριζε για τις αποστολές όπλων κατά τη διάρκεια δημόσιων καταθέσεων στις αρχές του 2013 μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βεγγάζη.

Σε μια συνέντευξη με το Democracy Now, ο του Wikileaks Julian Assange (Ασάνζ) δηλώνει πλέον ότι 1.700 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχονται στη μνήμη cache (κρυφή μνήμη) του Κλίντον συνδέουν απευθίας την Χίλαρι με την Λιβύη σχετικά με τη Συρία, και άμεσα με την Αλ Κάιντα και τον ISIS.

 

Διαβάστε επίσης!

Screen Shot 2016-08-01 at 1.34.13 PM

 

Εδώ είναι η μεταγραφή και η αποκάλυψη του κ Assange …

ΧΟΥΆΝ GONZÁLEZ: Τζούλιαν, θέλω να αναφέρω και κάτι άλλο. Τον Μάρτιο, είχατε ξεκινήσει ένα αναζητήσιμο αρχείο για πάνω από 30.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνημμένα e-mail που είχαν αποσταλθεί από και προς το ιδιωτικό διακομιστή email της Χίλαρι Κλίντον ενώ ήταν υπουργός εξωτερικών. Οι 50.547 σελίδες εγγράφων καλύπτουν το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο 2010 έως τον Αύγουστο του 2014, 7.500 εκ του συνόλου αυτών εγγράφων τα είχε αποστείλει η ίδια η Χίλαρι Κλίντον. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διατέθηκαν με τη μορφή χιλιάδων αρχείων PDF από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, ως αποτέλεσμα του αιτήματος σχετικά με τον νόμο περι της Ελευθερίας Πληροφοριών. Γιατί το κάνατε αυτό, και ποια είναι η σημασία, από την πλευρά σας, του να είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα εύχρηστο (αναζητήσιμο) αρχείο?

ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ: Λοιπόν, έχει γίνει η επαναστατική βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας το WikiLeaks. Είναι η πιο σημαντική συλλογή πληροφοριών που δεν υπάρχει πουθενά αλλού, σε μια αναζητήσιμη, προσιτή, μνημονεύσιμη μορφή, σχετικά με το πώς συμπεριφέρονται πραγματικά οι σύγχρονοι θεσμοί. Και έχει οδηγήσει στο να ελευθερώσει ανθρώπους από τη φυλακή, όπου χρησιμοποιήθηκαν έγγραφα στις δικαστικές υποθέσεις τους• να ελέγχει την CIA για προγράμματα έκνομων μεταγωγών• να τροφοδοτεί κύκλους εκλογών περιόδων, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τον τερματισμό των, σε ορισμένες περιπτώσεις –ή συνέβαλαν στον τερματισμό κυβερνήσεων και, σε ορισμένες περιπτώσεις, καθαίρεσαν τους επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, υπουργούς Αμύνης και ούτω καθεξής. Έτσι, ξέρετε, ότι οι πολιτισμοί μας μπορούν να είναι τόσο καλοί όσο η γνώση μας για το τι πρόκειται οι ίδιοι. Δεν είναι δυνατόν να ελπίζουμε να μεταρρυθμίσουμε αυτό που δεν καταλαβαίνουμε.

Έτσι, αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον συνδέονται με τα τηλεγραφήματα που δημοσιεύσαμε για την Χίλαρι Κλίντον, δημιουργώντας μια πλούσια εικόνα για το πώς η Χίλαρι Κλίντον λειτουργεί εν ώρα καθήκοντος, αλλά, ευρύτερα, πώς λειτουργεί το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Έτσι, για παράδειγμα, η καταστροφική, η απολύτως καταστροφική παρέμβαση στη Λιβύη, η καταστροφή της κυβέρνησης του Καντάφι, η οποία οδήγησε στην κατάληψη του ISIS μεγάλων τμημάτων της χώρας, ροές όπλων μεταβαίνουσες στη Συρία, που ωθούνται από την Χίλαρι Κλίντον στα χέρια τζιχαντιστών εντός της Συρίας, συμπεριλαμβανομένου του ISIS, που βρίσκονται εκεί σε αυτά τα εμαιλ.Υπάρχουν πάνω από 1.700 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη συλλογή της Χίλαρι Κλίντον, μόνο και μόνο για τη Λιβύη, που κυκλοφορήσαμε ήδη.

Πηγή:

http://theduran.com/julian-assange-says-1700-emails-hillary-clintons-collection-proves-sold-weapons-isis-syria/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr