Home Greek News Νέο “αίμα” τρομοκρατών πίσω από τα χτυπήματα σε δικαστικούς, αλλά με παλιά ηγεσία;

Νέο “αίμα” τρομοκρατών πίσω από τα χτυπήματα σε δικαστικούς, αλλά με παλιά ηγεσία;

by _
0 comment 231 views

Πονοκέφαλο προκαλεί στις Αρχές η δεύτερη στη σειρά απόστολή δέματος-βόμβα σε παγιδευμένο βιβλίο, με την ακριβώς ίδια συνδεσμολογία. Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους τις πρόσφατες απειλές Τσάκαλου (φερόμενου ηγετικού στελέχους της ΣΠΦ) και τις έμμεσες αναφορές του στην Ισιδώρα Πόγκα που στις αρχές Ιουνίου είχε λάβει ένα αντίστοιχο δέμα-βόμβα. Και η δεύτερη βόμβα εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει ταυτοποίηση από τυχόν ευρήμματα, κάτι που δείχνει ότι ίσως οι Αρχές είναι αντιμέτωπες με νέο “αίμα” πρόσφατα στρατολογημένο, αλλά οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η καθοδήγηση να γίνεται απευθείας από τις φυλακές… Υπενθυμίζεται, ότι η προηγούμενη αποστολή δέματος-βιβλίου με την ακριβώς ίδια συνδεσμολογία, είχε γίνει σε βάρος της πρόεδρου του Συμβουλίου Εφετών Ισιδώρας Πόγκα, που είχε εμπλακεί και στην υπόθεση της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Screen Shot 2016-07-30 at 7.48.43 AM

Ένα τέτοιο δέμα λοιπόν με βιβλίο έφτασε χθες στα ΕΛ.ΤΑ. του Υμηττού όπου κλήθηκε να παραλάβει δικαστικός του Πειραία που ήταν ο παραλήπτης και έχει εμπλακεί στην υπόθεση του Noor One, αλλά και στην ακύρωση της πρωτόδικης απόφασης για την Κωνσταντίνα Κούνεβα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ένας κίτρινος φάκελος τύπου Α3, στο οποίο υπήρχε μέσα ένα βιβλίο, από το οποίο ο δικαστικός αντιλήφθηκε ότι εξείχαν καλώδια, του φάνηκε ύποπτο και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Πρόσθετα, πληκτρολόγησε στο Google το όνομα του δήθεν πανεπιστημιακού καθηγητή που του το έστειλε και ανακάλυψε πως ήταν ανύπαρκτο πρόσωπο. Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), που προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη. Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός ήταν ακριβώς ίδιος με αυτόν στην περίπτωση της Ισιδώρας Πόγκα, αποτελούμενος από ναυτικές φωτοβολίδες, γεμισμένες με μπαρούτι και ξυράφια…, που αν προλάβαινε να εκραγεί είναι δεδομένο ότι θα σκορπούσε τον θάνατο, ενδεχομένως όχι μόνο στον παραλήπτη του, αλλά και σε όποιον άλλον θα τύχαινε να είναι κοντά.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι πρόσφατα, δικαστικοί, Εισαγγελείς, Εφέτες και Ανακριτές, είχαν περάσει από νέα σεμινάρια εκπαίδευσης από την Αντιτρομοκρατικής και τα ΤΕΕΜ της ΕΛ.ΑΣ, ώστε να μπορούν να αντιλαμβάνονται εγκαίρως τέτοια δέματα, κάτι που έπαιξε τον ρόλο του και στις δύο περιπτώσεις.

Πηγή:

http://www.thepressroom.gr/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr