Home Greek News Ομπάμα: ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ οι απλοί άνθρωποι για αυτοδιάθεση!

Ομπάμα: ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ οι απλοί άνθρωποι για αυτοδιάθεση!

by _
0 comment 110 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες

Κάποιοι λένε ότι το ακόλουθο βίντεο είναι προϊόν μοντάζ.  Αυτό θα το αφήσω στην κρίση σας.  Πάντως, τέτοια πράγματα τα έχει ξαναπεί πολλές φορές ο Ομπάμα κάνοντας έκκληση για την στήριξη αυτής της προσπάθειας για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων.  Αυτά που έχει κάνει καθ’ολη τη διάρκεια της προεδρίας του αποδειχνύουν όλα αυτά…

Σε μια ομιλία του ενώπιον ενος συνεδρίου στις Βρυξέλλες το 2014, ο «κύριος» Ομπάμιας είπε τα εξής θρασή:

«…και για τη διεθνή τάξη για την οποία έχουμε εργαστεί για πολλές γενιές για να χτιστεί.  Οι απλοί άνδρες και οι γυναίκες είναι πολύ μικρονόες για αυτοδιάθεση. Γι’ αυτό η τάξις και η πρόοδος μπορούν να έλθούν μόνο εφόσον το κάθε άτομο παραδίδει τα δικαιώματά του σε έναν παντοδύναμο κυρίαρχο.»

ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ, το ξέρω.

Αλλά αυτά που λέει εδώ ο Ομπάμα έρχεται να…ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ και ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΝΕΑΞ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ» ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟΝ Κ. ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

ΟΠΟΤΕ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ» ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΤΡΕΛΟΙ» ΚΑΙ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ», ΕΙΣΤΕ….ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=WGoEKk7BH1M&feature=youtu.be

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr