Home Greek News ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΟΣ έδωσε ΤΗΝ εντολή για την ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ του ρωσικού Su-24

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΟΣ έδωσε ΤΗΝ εντολή για την ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ του ρωσικού Su-24

by _
0 comment 118 views

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Hurriyet Daily News, την εντολή για να καταρριφθεί το ρωσικό Su-24 τον περασμένο Νοέμβριο, την έδωσε ο τότε πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Η τουρκική πολεμική αεροπορία που κατέρριψε το ρωσικό Su-24, ακολούθησε τις οδηγίες του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Αχμέτ Νταβούτογλου, σύμφωνα με την Hurriyet Daily News.

Σύμφωνα με τον Νταβούτογλου, ο ίδιος προσωπικά έδωσε εντολή στις 10 Οκτωβρίου του περασμένου έτους για να καταρρίψουν κάθε αεροπλάνο που παραβίαζε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.
Εκπληρώνοντας με την σειρά της , την διαταγή η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία κατέρριψε το Νοέμβριο, το SU-24.

Ο Νταβούτογλου διαβεβαίωσε ότι η εντολή του ίσχυε για όλα τα αεροσκάφη, όχι ειδικά για τα Ρωσικά.
Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι σήμερα δεν θα άλλαζε την απόφασή του και πήρε την πλήρη ευθύνη για τις ενέργειες της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.

Νωρίτερα, ο Τούρκος αναπληρωτής πρωθυπουργός Μεχμέτ Σιμσέκ δήλωσε ότι η Τουρκία από το Νοέμβριο του περασμένου έτους, ακόμη και πριν από το περιστατικό με το ρωσικό Su-24 βομβαρδιστικό, άλλαξε τους κανόνες της αντιμετώπισης περιστατικών του αέρα, οι αποφάσεις παίρνονταν σε επίπεδο πιλότων.

Screen Shot 2016-07-29 at 9.17.20 AM

Στις 24 Νοέμβρη του 2015 το Τουρκικό μαχητικό κατέρριψε στη Συρία, το ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24.

Στο τέλος του Ιουνίου 2016 Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σε μήνυμά του προς ο Ρώσος ηγέτης ζήτησε συγγνώμη για την κατάρριψη του αεροπλάνου.

 

Πηγή:

http://voliotaki.blogspot.gr/2016/07/su-24.html?m=1

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr