Home Greek News Όλιβερ Στόουν: Το pokemon go οδηγεί σε κοινωνία ρομπότ και παγκόσμια χούντα

Όλιβερ Στόουν: Το pokemon go οδηγεί σε κοινωνία ρομπότ και παγκόσμια χούντα

by _
0 comment 149 views

O διάσημος αμερικανός σκηνοθέτης, Όλιβερ Στόουν, χαρακτήρισε, «ως δείγμα του (λεγόμενου) καπιταλισμού που παρακολουθεί τα πάντα», την τελευταία «μόδα» παράνοιας το Pokemon Go, το οποίο όπως έχετε διαβάσει από εμάς παραδίδει όλα τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε υπηρεσίες όπως η CIA.

Πέμπτη, 28 Ιούλιος 2016 07:48

Ο Στόουν τόνισε μάλιστα πως το εν λόγω «παιχνίδι» «δεν είναι καθόλου αστείο» αλλά ένα βήμα προς μία «κοινωνία από ρομπότ».

Στον «καπιταλισμό που… παρακολουθεί τα πάντα», οι πολίτες εθελοντικά παραχωρούν πλήρη σχεδόν πρόσβαση στην ιδιωτική τους ζωή στις εταιρείες, οι οποίες φυσικά υπόκεινται στην εξουσία της παγκόσμιας ελίτ.

«Θα δείτε πραγματικά μία νέα μορφή κοινωνίας, μία κοινωνία από ρομπότ», υπογράμμισε ο Αμερικανός σκηνοθέτης και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι ο ολοκληρωτισμός».

Οι δηλώσεις του Όλιβερ Στόοουν έγιναν με αφορμή την παρουσίαση της νέας του ταινίας, η οποία έχει ως κεντρικό θέμα τον Edward Snowden και θίγει ζητήματα τεχνολογίας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Μάλιστα, κατά την παρουσίαση οι παρευρισκόμενοι έλαβαν δώρο ένα “τραυμαπλάστ” Snowden.

«Με αυτά μπορεί κανείς να καλύψει την κάμερα στην οθόνη του υπολογιστή ή του “έξυπνου” κινητού – προκειμένου να μην τον παρακολουθεί (το σύστημα)», τόνισε ο Αμερικανός.

Πηγή 1:

http://www.liakonews.gr/index.php/topnews/item/2040-oliver-stooun-to-pokemon-go-odigei-se-koinonia-rompot-kai-pagkosmia-xoynta

2: http://www.triklopodia.gr/oliver-stooun-pokemon-odigei-koinonia-rompot-pagkosmia-xounta/

Διαβάστε επίσης!…

Pokemon και…CIA!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr