Home Greek News Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ Κ. ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!….

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ Κ. ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!….

by _
0 comment 125 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 28 Ιουλ. 2016 | JohnKountouris.com

Σύμφωνα με τον κ. Αναστάσιο Θεοδωρίδη τα πράγματα, τα…ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ στη ρωσία…ΑΠΑΤΟΥΝ.  Λέει συγκεκριμένα τα εξής σε μια ανάρτηση του στο Φάις στις 26 Ιουλ. 2016:

«ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!»

Τι εννοεί ο κ. Θεοδωρίδης???  Ρίξετε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα της καινούριας ταυτότητος του κάθε Ρώσου πολίτου να καταλάβετε…

Screen Shot 2016-07-28 at 10.45.44 AM

Σύμφωνα με άρθρο του σάιτ  pentapostagma.gr με τίτλον «Η Ρωσία καθιέρωσε ήδη την Γενική Κάρτα του Πολίτη. Πόσο κοντά είναι το χάραγμα;», διαβάζουμε τα εξής…ΦΡΙΚΤΑ:

«Η Ρωσία, η οποία πρέπει να φαίνεται ότι είναι το ισχυρότερο ορθόδοξο κράτος στον πλανήτη, έχει καθιερώσει ήδη την Ηλεκτρονική…»…

…….ΚΑΡΤΑ…ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕ….ΤΣΙΠΆΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙ ΜΕΣΑ!!!  

Αλλά ας συνεχίσουμε με το ίδιο άρθρο και μετά θα δείτε τα δικά μου σχόλια επ’ αυτού:

Η Ρωσία, η οποία πρέπει να φαίνεται ότι είναι το ισχυρότερο ορθόδοξο κράτος στον πλανήτη, έχει καθιερώσει ήδη την Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη. Οι Ρώσοι πολίτες που την κατέχουν, μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για όλες τους τις εργασίες και συναλλαγές σε κρατικές υπηρεσίες, τράπεζες, αστυνομία, νοσοκομεία, κλπ. Γι αυτό η συγκεκριμένη κάρτα γενικής χρήσεως ονομάζεται Καθολική Ηλεκτρονική Κάρτα {Универса́льная электро́нная ка́рта (УЭК)}. Χρησιμοποιούν την λέξη “universalnaya”. Ίσως δεν είναι τυχαία η χρήση της λέξεως αυτής, γιατί σημαίνει και «παγκόσμια». Ζούμε σε εποχή παγκοσμιοποίησης.

Η κάρτα του Ρώσου Πολίτη άρχισε να δίδεται στους Ρώσους από τον Ιανουάριο του 2013, αλλά δεν είναι υποχρεωτική, προς το παρόν, η παραλαβή της από τους πολίτες σύμφωνα με το άρθρο 22 του Νόμου 210-FZ, ο οποίος αφορά τα της ρωσικής κάρτας του πολίτου. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο η παραλαβή των καρτών από τους πολίτες δεν είναι υποχρεωτική και ο καθένας μπορεί να αρνηθεί να του εκδοθεί κάρτα УЭК διατηρώντας όμως τα δικαιώματά του απέναντι στο κράτος και μπορεί να συνεχίζει να απολαμβάνει υπηρεσίες και δικαιώματα παρουσιάζοντας συμβατικά έγγραφα σε χαρτί. Επισημαίνει επίσης, ότι για να παραλάβει κάποιος την κάρτα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του.

Η κάρτα μπορεί να μην είναι υποχρεωτική για τους πολίτες, αλλά εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι μπορούν οι πολίτες σιγά-σιγά να εξωθηθούν, έμμεσα ή άμεσα, στην παραλαβή της με πολλούς τρόπους. Από την στιγμή που έχει επίσημα καθιερωθεί νομικά, πολύ εύκολα μπορεί να επιβληθεί σε όλους.

Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/07/η-ρωσία-καθιέρωσε-ήδη-την-γενική-κάρτα.html

Συνήθως, όταν η διάταξις της Νέας Τάξεως Πραγμάτων θέλει να υλοποιήσει κάποιο σχέδιόν της, το κάμνουν σιγά-σιγά για να μην νομίσει κανείς ότι η απόλυτη…ΤΥΡΑΝΝΙΑ έρχεται σπευδώς ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ στη χώρα του.  ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ???  Το ίδιο κάμνουν και ΕΔΩ στις ΗΠΑ εδώ και χρόνια.  ΠΟΤΕ δεν μας πέρασαν κάποια παρα πολυ ύπουλη ατζέντα χώρις να εφαρμόσουν πρώτα τους κατάλληλους μηχανισμούς…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΥΣΙΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ.

Π.χ., το 1933, οπότε «επτώχευσεν» -έτσι λένε!- όλη η Αμερική, ο κ. Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ όχι μόνο εκύρηξεν όλην την Αμερικήν «πτωχεύσασαν» αλλά προέβη και εις μιαν καινούριαν διάταξιν, ΔΟΛΙΑΝ, και με την οποίαν θα ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ όλον τον Αμερικανικόν λαόν εις έναν απόλυτον λαθραίως βαθμον!

Διαβάζουμε απο το βιβλίον του Αμερικανού δικαστή Dale με τιτλο «The Great American Adventure» τα εξής σοκαριστικά:

Στις 9 Μαρτίου 1933, σε μια Απόφαση των δύο κλάδων του Αμερικανικού Κογκρέσου (της Βουλής και της Γερουσίας), αριθ. 192-10, από το 73ο Κογκρέσο των ΗΠΑ, ψηφίστηκε ο νόμος περι έκτακτης ανάγκης για τις Τράπεζες. Ο νόμος αυτός κήρυξε το Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών ως «Πτωχεύσαν», κάτι το οποίο ήταν τότε αδύνατο δεδομένου ότι το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών το είχαν κρυφά κλείσει δώδεκα χρόνια πριν (το 1921) οι Γερουσιαστές του Κογκρέσου. Ο νόμος περι έκτακτης βοήθειας για τις τράπεζες πέτυχε την κατάργηση του χρυσού κανόνος της Αμερικής και υποθήκευσε όλη την περιουσία που βρίσκεται μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες προς το Διοικητικό Συμβούλιο των Διοικητών της Federal Reserve Bank (δηλ., της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των ΗΠΑ).

Ο κάθε Αμερικανός πολίτης που κατοικούσε εντός της Δημοκρατίας των πολιτειών εκπατρίστηκε, ξαφνικά και ψευδώς, από την ιδιότητά του ως Κυρίαρχος Αμερικανός και, εν εγνοία και χωρίς τη συγκατάθεσή του, έγιναν η χρηματοοικονομική ασφάλεια για το δημόσιο χρέος οι κόποι, η ψυχή, τα παιδιά, η περιουσία και ο ιδρώς του, η οποία είχε στη συνέχεια μετατραπεί σε ένα μεγάλο δημόσιο καταπίστευμα (τράστ), το οποίο είχε συνταχθεί στην μορφή ενος αρχαίου ρωμαϊκού τράστ.

Και ΠΟΥ -παρακαλώ!- έχουμε ξανακούσει εμείς οι Έλληνες αυτήν την έννοια του «επτωχεύσαμε»??? Αααα μάλιστα!…τώρα θυμάμαι!!!…

Screen Shot 2016-07-28 at 12.57.40 PM

Αλλά έχουν γραφτεί διαχρονικά παρα πολλά βιβλία και εκθέσεις για αυτό το θέμα απο δικηγόρους, δικαστές, γερουσιαστάς ώστε να υπάρχει μια πληθόρα αποδείξεις για όλα αυτά που σας λέγω εδώ. Για περισσότερα επ’ αυτού, διαβάστε το άρθρο μου «Εγένετο το δίκαιον της χώρας νόμος…των Εβραίων!» (πατήστε εδώ) γιατί συνδέω αυτό το θέμα και με την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Δείτε επίσης: https://anticorruptionsociety.com/the-bankruptcy-of-america-1933/

Για ΌΛΗ την αλήθεια για σημερινό «μας» «έννομη τάξη», διαβάστε το παρακάτω άρθρο μου!…

Screen Shot 2016-07-28 at 1.24.13 PM

Αλλά το έκαμε σιγά-σιγά το σχέδιο αυτό ο Ρούσβελτ. Δηλ., ΔΕΝ τους τρόμαξε απότομα εξ αρχής με ένα τυραννικό -ας πούμε- σχέδιο απαιτώντας απο τον κάθε Αμερικανό πολίτη να παραδόσει πάραυτα τα δικαιώματά του στην κυβέρνηση. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ! Το έκανε σαν μια απλή…ΠΡΟΤΑΣΗ προς την κάθε πολιτεία της Αμερικής. Και η ΠΡΩΤΗ πολιτεία που συμπαραταχθηκε με αυτό το καινούριο σύστημα διακυβέρνησης ήταν το Κολοράντο εκεί που εγεννήθηκα εγώ το 1977! Δηλ., ο τότε κυβερνήτης του Κολοράντο είπε στους πολίτας του ότι «καλό» θα ήταν όλοι να αρχίσουν να χρησιμοποιούν ένα σύστημα, που πρότεινε τότε η Ομοσπονδιακή κυβέρνησις των ΗΠΑ, ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ (για τα αυτοκίνητα, τους γάμους, τις επιχειρήσεις, τα…ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ κ.τλ.) με την οποία να….ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ….«ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ»!  ΤΙ ΚΑΛΑ! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!  ΚΑΙ, ΟΛΩΣ «ΤΥΧΑΙΩΣ», ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΌΛΟΝ ΤΟΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΔΥΤΙΚΟΝ ΚΟΣΜΟΝ!  ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΣΑΝ…ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΘΝΗ!

Και αν νομίζετε ότι αυτά είναι «μπούρδες»…εμ…μην ξεχνάς συμπατριώτη μου Έλληνα απο την Ελλάδα ότι η ίδια η Αμερική επηρεάζει τη χώρα και τη κυβέρνηση σου εδώ και…ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!  ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΕΝΦΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ??? ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΡΕ!!!…ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΙΣΧΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.  ΓΙ’ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!- ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΟΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!

Έπρεπε να κερδίσει το μυαλό και την καρδία του κάθε πολίτη ο Ρούσβελτ, μέσω της πλύσης εγκεφάλου, για να αποκτήσει τα ερείσματα για τα επιχειρήματά του για την υλοποίηση του δόλιου σχεδίου του προς τούτο: την υποδούλη των Αμερικακών πολιτών υπο το πρόσχημα της…«ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ». 

ΟΛΟΙ μιλάνε σημερα για…«ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ», συμπεριλαμβανομένου του κ. ΠΟΥΤΙΝ• εξ ου το ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ…«ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.»

Screen Shot 2016-07-28 at 10.50.41 AM

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!…ΌΜΩΣ…ΕΙΝΑΙ!

Τέλος, αν δεν νομίζετε ότι ο κ Πούτιν μαζί με τη κυβέρνησή του, είναι και αυτοί με την…ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ.  Αλλά ΠΟΤΕ, ιδιαίτερα για τους σημερινούς Ορθόδοξους πληθυσμούς, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΥ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ» ΗΓΕΤΗ -όπως ο Πούτιν- ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ……«ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»…

Εν ολίγοις, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ = ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ 

Οπότε….ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!!

Διαβάστε επίσης όλα τα άρθρα μου για τον κ. Πούτιν!…

Πούτιν: «Παγκοσμίου φήμης πολιτικός ο Κίσιγκερ

Πούτιν: «Παγκοσμίου φήμης πολιτικός ο Κίσιγκερ

Πούτιν: «Παγκοσμίου φήμης πολιτικός ο Κίσιγκερ

Πούτιν: «Παγκοσμίου φήμης πολιτικός ο Κίσιγκερ

Πούτιν: «Παγκοσμίου φήμης πολιτικός ο Κίσιγκερ

Πούτιν: «Παγκοσμίου φήμης πολιτικός ο Κίσιγκερ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr