Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ: H Toυρκία ευχαρίστησε την Ρωσία για την προειδοποίηση και αποτροπή του πραξικοπήματος – Γη και ύδωρ θα δώσει ο Ρ.Τ.Ερντογάν στον Β.Πούτιν

ΕΚΤΑΚΤΟ: H Toυρκία ευχαρίστησε την Ρωσία για την προειδοποίηση και αποτροπή του πραξικοπήματος – Γη και ύδωρ θα δώσει ο Ρ.Τ.Ερντογάν στον Β.Πούτιν

by _
0 comment 128 views

Σχόλιο Ζαχαρίας: Το άρθρο το αφιερώνω στους 503 “φίλους” που με διέγραψαν όταν την Δευτέρα στις 01.23 τα ξημερώματα ανέβασα αυτήν την πληροφορία… Τώρα φαντάζομαι ότι μερικοί Ρωσολάγνοι παθαίνουν απανωτά εγκεφαλικά… Εγώ πάλι ευχαριστώ για άλλη μια φορά τους φίλους και αναγνώστες που με στηρίζουν, την Βασούλα (vasoula 2908) και τον STRANGER (katohika.gr) για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις συνωμοσιολογικές και “αναρχικές” πληροφορίες που μου εμπιστεύονται άνθρωποι σε καίριες θέσεις!

O Toύρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μ.Τσαβούσογλου, ευχαρίστησε την Ρωσία για την προειδοποίηση της απόπειρας πραξικοπήματος λέγοντας ότι «η Μόσχα μας παρείχε υποστήριξη χωρίς όρους».

Ο Τσαβούσογλου μάλιστα ευχαρίστησε προσωπικά τον πρόεδρο της Ρωσίας, Β.Πούτιν, και όλους τους Ρώσους αξιωματούχους για την υποστήριξη τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν πολλές διαρροές σχετικά με βοήθεια της Ρωσίας κατά την διάρκεια του πραξικοπήματος.

Το ιρανικό πρακτορείο Fars και το ρωσικό Sputnik είχαν αναφέρει πληροφορίες σχετικά με την βοήθεια που παρείχαν ρωσικές μυστικές υπηρεσίες στον Ρ.Τ.Ερντογάν.

Το Κρεμλίνο πάντως πιστό στην πάγια τακτική είχε απορρίψει αυτές τις πληροφορίες.

Τώρα όμως ο Μ.Τσαβούσογλου έρχεται για να το επιβεβαιώσει.

Συνεπώς κανένα Τούρκος στρατιώτης δεν είχε αναφέρει πληροφορίες στην ΜΙΤ όπως εντέχνως παρουσίαζαν οι Τούρκοι στην αρχή. Η ΜΙΤ είχε αποκτήσει πληροφορίες κατευθείαν από την νεοσύστατη MGB.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν αναμένεται να εξαργυρώσει την σωτηρία του δίνοντας γη και ύδωρ στον πρόεδρο της Ρωσίας.

Ο Μ.Τσαβούσογλου επιβεβαίωσε ότι η συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν θα γίνει στις 9 Αυγούστου και ότι θα συζητηθούν πολύ σημαντικά ζητήματα.

_________________

Πηγές:
pentapostagma.gr
thesecretrealtruth

http://www.e-koutsobola.gr/2016/07/h-to.html

_________________

Διαβάστε επίσης!

Το ίδρυμα Ροκφέλερ πίσω απο τον Ψυχρό Πόλεμο με τον Κίσινγκερ!

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝ’ΕΔΩ !!!

Πούτιν: «Παγκοσμίου φήμης πολιτικός ο Κίσιγκερ

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝ’ΕΔΩ !!!

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝ’ΕΔΩ !!!

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝ’ΕΔΩ !!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr