Home Greek News Το βίντεο του «τρομοκράτη» των McDonalds στο Μόναχο είναι για τα….ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

Το βίντεο του «τρομοκράτη» των McDonalds στο Μόναχο είναι για τα….ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

by _
0 comment 494 views

Με Ό,ΤΙ σημαίνει αυτό!!!

– του Ιωάν. Κουντούρη με τη βοήθεια του συνεργάτη μου
Μισαήλ Κουγιουμτζίδη απο το Μόναχο | Λος Άντζελες | 26 Ιουλ. 2016, 09.00 μ.π. | JohnKountouris.com

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ βγάνει απο τα σκουπίδια των περίφημων McDonalds στο Μόναχο όπου έγινε το «μακελειό» πριν λίγες μέρες!  Όχι, ΟΧΙ!…σας παρακαλώ τώρα!….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο κ Όσκαρ the Grouch από την Oδό Σουσαμιού!  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ!

Screen Shot 2016-07-26 at 8.34.14 AM

Σύμφωνα με την Γερμανική σελίδα Deutsche Revolution, άν κάνουμε μια απλή μεγέθυνση (ζούμ) στη σκηνή όπου ο «τρομοκράτης» βγαίνει απο τα McDonalds, θα δούμε ξεκάθαρα πως μόνο τα απο τα McDonalds ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ!  Τι εννοώ??  Σύμφωνα με τους σχεδόν πάντες -δυστυχώς- αφού τελείωσε το cheese του (το τσίσμπεργκερ δηλ.), βγήκε ο 18αχρονος «τζιχαντιστής» απο το εστιατόριο και άρχισε και ανοίγει πυρ κατα πάντων, κτλ. ΈΤΣΙ ΛΕΝΕ!  Αλλά ΠΟΙΟΣ απο εμάς έχει πραγματικά ξοδέψει λίγο χρόνο στην πλήρη εξέταση αυτού του «γεγονότος»???…έεεε???

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ??? ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ??? ΜΑ…ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ!, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΤΑ….ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ….ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!

ΕΑΝ όμως δείτε πιο προσεκτικά αυτήν την σκηνή, ιδιαίτερα με τη βοήθεια του τεχνικού εμπειρογνώμονος στο ακόλουθο βίντεο, θα δείτε πως το επίμαχο βίντεο αυτό, που έχει ως τώρα προβληθεί απο πολλά εκατομμύρια θεατές σε όλον τον κόσον, δεν είναι τίποτε άλλο εκτός απο ένα προϊον…….ΜΟΝΤΑΖ!!!!!!!!!!!!!

Οπότε τι μπορούμε να συμπεράνουμε εδώ όσον αφορά το εν λόγω βιντεάκι?  Μπορώ να μας προτείνω κάτι επ’ αυτού?: Αυτό το βίντεο είναι…ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ Ό,ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!  Δηλ., βγαίνει Ο ΙΔΙΟΣ Ο «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ» απο τα…ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!  Από τα σκουπίδια φαίνεται κάτι να εμφανίζεται και…τσουπ!…να το παληκαρι!

Ήδη έχω εκθέσει αυτήν την «επίθεση» για αυτό που είναι: ΑΠΛΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ…ΦΑΡΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ (πατήστε εδώ) ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΌΛΑ ΑΥΤΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ «ΧΤΥΠΗΠΑΤΑΚΙΩΝ» ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.??? ΕΕΕ??? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!  ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ «ΝΑΙ» ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ…ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ…ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!!!!!!!

https://www.facebook.com/AllahuAkbarFuernArsch/videos/vb.611771745644580/633634273458327/?type=3

ΔΕΙΤΕ επίσης!…

Η σημερική ζωντανή μετάδοση των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ μεσω Facebook!

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/550819035124156/

και…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ: ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr