Home Greek News WIKILEAKS – Αποκάλυψη: Έστησαν τον έντιμο Σάντερς για να ευνοήσουν την Κλίντον!

WIKILEAKS – Αποκάλυψη: Έστησαν τον έντιμο Σάντερς για να ευνοήσουν την Κλίντον!

by _
0 comment 498 views

ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΝΤΕΡΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ!

Την παραίτησή της ανακοίνωσε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού κόμματος…Ντέμπι Βάσερμαν Σουλτς, λίγες ώρες πριν από την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου των Δημοκρατικών, μετά από τη διαρροή εσωτερικών email στον ιστότοπο WikiLeaks που θέτουν σε αμφισβήτηση την αμεροληψία της στη διαδικασία των προκριματικών του κόμματος.

Από τα στοιχεία των 19.000 email προκύπτει ότι η Ντέμπι Βάσερμαν Σουλτς επεδίωκε να υπονομεύσει την υποψηφιότητα του Μπέρνι Σάντερς για το χρίσμα των Δημοκρατικών, υπέρ της Χίλαρι Κλίντον.

Τα νέα αυτά έχουν προκαλέσει αναταραχή στο Δημοκρατικό Κόμμα, καθώς τα email δείχνουν ότι η Εθνική Δημοκρατική Επιτροπή, το διοικητικό όργανο του Δημοκρατικού κόμματος, ευνόησε την Χίλαρι Κλίντον κατά τη κούρσα του προκριματικών.

Με βάση τις νέες αυτές κατηγορείς ο Μπέρνι Σάντερς ζήτησε την παραίτηση της Ντέμπι Βάσερμαν Σουλτς. Η εξέλιξη αυτή πλήττει το συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος που επεδίωκε να δώσει μια εικόνα σταθερότητας, σε αντίθεση με την εικόνα που παρουσίασε το συνέδριο του Ρεπουμπλικανών.

–πλσροφοριες από ΣΚΑΪ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr