Home Greek News Το βίντεο του «τρομοκάτη» των McDonalds στο Μόναχο το γύρισε…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ!

Το βίντεο του «τρομοκάτη» των McDonalds στο Μόναχο το γύρισε…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ!

by _
0 comment 223 views

Και στο δικό του κανάλι στο Youtube, αυτοαπεικονίζεται ως…ΔΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ!!!

 

-του Ιωάν. Κουντούρη, JohnKountouris.com | Λος Άντζελες | 23 Ιουλ. του 2016, 16.00

Δειτε το ακόλουθο βίντεο που μας καταδείχνει ότι το επίμαχο κλιπ που βλέπουμε αυτή τη στιγμή όλοι που δείχνει τον «τρομοκράτη» έξω απο τα….McDONALDS να ανοίγει «πυρ» κατα διερχομένων, κ.τλ. το γύρισε ο κ…Richard Gutjahr (πατήστε εδώ), Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ!!!

Είναι παντρεμένος με την κα. Einat Wilf που είναι μια ισραηλινή πολιτικός που υπηρέτησε ως μέλος της Κνεσέτ. Αυτή η κυρία όμως είναι και πράκτορας της…ΜΟΣΑΝΤ!

Screen Shot 2016-07-23 at 9.43.38 PM

Και όχι μόνο αυτό, ήταν Ο ΙΔΙΟΣ πράκτορας της Μόσαντ (δια μέσου της γυναικός αυτού) που έτυχε να τραβήξει το βίντεο του λεωφορείου που «παρέσυρε» πολλούς ανθρώπους στη Νικαία της Γαλλίας! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για αυτό.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο κ Gutjahr τυχαίνει να είναι και ο ΠΡΩΤΟΣ άνθρωπος στον κόσμο να κατέχει ένα…iPad! Αυτό το μάθαμε απο το κορυφαίο σάιτ MacWorld.com. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Ήταν προ-τοποθετημένος τόσο στη Νίκαια όσο και στο Μόναχο ο φωτογράφος Richard Gutjahr της…ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΟΣΑΝΤ κατα τας ημέρας καθ’άς «έλαβον χώραν» τα δύο «χτυπήματα» αυτά…!!! (πατήστε εδώ για περισσότερα)

Υπήρχαν άνθρωποι που σχόλισαν τις φώτο. του, που τράβηξε Ο ΙΔΙΟΣ απο τα δύο προαναφερόμενα «χτυπήματα» και που ανάρτησε ΕΧΘΕΣ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τουίτερ. Ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους ήταν επίσης ένας παραγωγός του… CNN! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Και όταν η συγκεκριμένη ανάρτηση με τις συνημμένες φωτο. άρχισε να κατακλύζεται απο σχόλια των φίλων του κ. Gutjahr όπως «Κ. Gutjahr, ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΓΡΑΦΙΑ (στο Μόναχο)??», όλως «περιέργως», ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. Αυτός ο κύριος ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να επιβεβαιώσει στους φίλους του στο Τουίτερ ότι ήταν Ο ΙΔΙΟΣ που τράβηξε τις φωρογραφίες αυτές και ΟΧΙ κάποιος άλλος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά προκειμένου να…ΚΡΥΨΕΙ αυτό το γεγονός, προέβη ο ΙΔΙΟΣ εις την…ΔΙΑΓΡΑΦΗΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΥΤΩΝ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ!

Screen Shot 2016-07-23 at 12.08.24 PM

Για την κρυφή μνήμη, πατήστε αυτό το λίνκ: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:m_LeFQt4fJAJ:https://twitter.com/gutjahr/status/756531872579059713

Το έκανε αυτό επειδή το πήραν χαμπάρι αρκετοί ότι αυτός έτυχε…..ναι…«ΕΤΥΧΕ»… να είναι ΠΑΡΩΝ στα χτυπήματα τόσο της Νικαίας όσο και του…ΜΟΝΑΧΟΟΟΟΟΟΟΟΥ….ΤΙ ΚΑΛΑ!!!

Τώρα, δείτε το ακόλουθο βίντεο για να καταλάβετε και έχουμε…ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

Δείτε το!

https://www.youtube.com/watch?v=xX1xR5VZreY

Και ΕΔΩ στο ακόλουθο βίντεο τα επιβεβαιώνουμε ΟΛΑ γιατί έχουμε ακόμη ένα κλιπ απο ένα μεγάλο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ κανάλι που έκανε συνέντευξη εχθες στον κ. Richard Gutjahr για το χτύπημα στο Μόναχο. Εδώ θα δείτε επίσης το βίντεο που τράβηξε ο ίδιος στη Νικαία σχετικά με το λεωφορείο που «παρέσυρε» και «σκώτωσε» πολλους.

https://www.youtube.com/watch?v=0gNAnqlLTK0

Τέλος, στο δικό του κανάλι στο Youtube, αυτοαπεικονίζεται ως…ΔΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=hnZivE6ic84

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr