Home Greek News Από τον Ερντογάν στον Παππά…

Από τον Ερντογάν στον Παππά…

by _
0 comment 132 views

-Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2016

Σκληρό και ενδειτικό του τι πρόκειται να ακολουθήσει το σημερινό άρθρο του ΒΗΜΑτος για τον υπ. Επικρατείας Νίκο Παππά και τους χειρισμούς του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών

Στη γειτονική Τουρκία ο υπερασπιστής της δημοκρατίας Ερντογάν, ανακαλεί με μια απόφαση τις άδειες όλων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών που φέρεται να έχουν διασυνδέσεις με το θρησκευτικό κίνημα του Γκιουλέν .

Στην Ελλάδα ο υπερασπιστής της δημοκρατικής νομιμότητας κ.Παππάς,προχωρά στην υλοποίηση του δικού του οράματος την εξαφάνιση όσων σταθμών δεν ανταποκρίνονται στα δικά του ενημερωτικά πρότυπα .

Με όχημα το πολυπαιγμένο σίριαλ της διαπλοκής η ηγεσία του Σύριζα στοχοποίησε κάθε φωνή που θεωρούσε ότι δεν την βολεύει, ότι δεν υποκύπτει στις πιέσεις της. Αφού επί χρόνια χρησιμοποίησαν με κάθε δυνατό τρόπο τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα για την προπαγάνδα τους,μόλις βρέθηκαν στην εξουσία,θεώρησαν ότι αυτό δεν τους αρκεί.Ήθελαν και θέλουν μόνο πρόθυμα μέσα και δημοσιογράφους που θα εξαντλούσαν την ενημερωτική τους δύναμη στην αγιοποίηση της εξουσίας τους.

Έτσι αφού περιόρισαν με τα δικά τους αυθαίρετα και απολύτως αντιδημοκρατικά κριτήρια τις άδειες σε τέσσερις,χθές απαλλάχθηκαν από το διακηρυγμένο εχθρό τους, το Μέγκα.

Το παλαιότερο,το πιο δυναμικό τηλεοπτικό μέσο, για μια σειρά τυπικούς λόγους που προσφέρθηκαν ως άλλοθι, κόπηκε από τη συνέχεια της διαδικασίας.Αφού προσπάθησαν με διάφορες υπόγειες μεθοδεύσεις να το καθυποτάξουν και απέτυχαν,κατάφεραν ,έτσι πιστεύουν τουλάχιστον,να το οδηγήσουν σε κλείσιμο.

Screen Shot 2016-07-22 at 9.11.00 PM

Αυτοί που οργάνωναν συγκεντρώσεις και ανήγαγαν σε βασικό στοιχείο της προπαγάνδας τους το κλείσιμο της ΕΡΤ, τώρα χωρίς αιδώ,ετοιμάζονται να ρίξουν μαύρο στις οθόνες του Μέγκα. Ανέχονται χωρίς πρόβλημα υποψήφιους καναλάρχες με σκοτεινές διασυνδέσεις,αφού όπως είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός αρκεί που διαθέτουν χρήματα, αλλά δεν μπορούν να ανεχτούν ένα κανάλι ,που όσα κι αν του προσάψεις, αποτέλεσε σταθμό στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.Κάτι που αποδείχθηκε και προχθές,από την ανταπόκριση του κοινού, όταν οι δημοσιογράφοι του, παρά το ότι απεργούσαν πρωτοστάτησαν στην κάλυψη της κρίσης στην Τουρκία.

Το σχέδιο της ομάδας του Μεγάρου Μαξίμου είναι πλέον σαφές ακόμα και για όσους επιμένουν να εθελοτυφλούν. Θέλουν την ενημέρωση, έντυπη και ηλεκτρονική υποταγμένη στα κελεύσματα και τις επιδιώξεις τους. Ας γνωρίζουν όμως ότι τις περισσότερες φορές η πραγματικότητα που θέλουν να επιβάλλουν, εκδικείται.Το αντιλήφθηκε άλλωστε και ο κ.Ερντογάν που για να διασωθεί αναγκάστηκε τελικά να καταφύγει στα μέσα που πολεμούσε ….

ΤΟ ΒΗΜΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ MEGA ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ. ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΟ MEGA ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ…..ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΕΓΧΕΙ. ΕΡΤ 1-ΕΡΤ 2-ΕΡΤ 3- ΕΡΤ Web TV- ΚΡΑΤΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ-ΚΑΝΑΛΙ ΒΟΥΛΗΣ-αρκετά sites. ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ!

AΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ( ΟΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ……ΜADE IN TURKEY.

Πηγή:

https://perimajestic.blogspot.gr/2016/07/blog-post_223.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr