Home Greek News “Γυαλιά καρφιά” το δημαρχείο Θεσσαλονίκης

“Γυαλιά καρφιά” το δημαρχείο Θεσσαλονίκης

by _
0 comment 117 views

“Γυαλιά καρφιά” το δημαρχείο Θεσσαλονίκης

-απο το Ξύπνα ρε

Δείτε πρώτα τις εικόνες…

Screen Shot 2016-07-21 at 4.04.39 PM

Screen Shot 2016-07-21 at 4.04.30 PM

Επίθεση από ομάδα ατόμων που συμμετείχε στο “No Border Camp”, δέχθηκαν πριν από λίγη ώρα, τo γραφείο εργασίας, το κέντρο πληροφόρησης νέων Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης, καθώς και τα γραφεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, τα οποία στεγάζονται στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, οι δράστες της επίθεσης τα έκαναν γυαλιά καρφιά, αφού έσπασαν υπολογιστές, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους όπως, “Νo Border, Open the borders, blood on your hands” και πέταξαν μπουκάλια με μπογιές.

==================
Μήνυμα που λάβαμε από τον φίλο Α.Σ.
NO BORDERS no brainers…

150 άτομα τόσο βλαμμένα που ξύπνησαν με την όρεξη να καταστρέψουν κάτι. Και απόδειξη της ηλιθιότητας τους το αποτέλεσμα. …κατέστρεψαν το γραφείο εργασίας και το γραφείο του Ι.Ο.Μ. (International Organization for Migration – Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης ) που μάλιστα το εν λόγω γραφείο βγάζει αλλοδαπούς απ τη φυλακή τους δίνει χρήματα και τους επαναπατριζει στη χώρα τους σαν κανονικούς πολίτες. …… ΤΈΤΟΙΑ ΖΩΑ κύριοι έχουμε στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο και τα καμαρώνουμε. ζώα που δεν ξέρουν καν σε τι είναι αντίθετοι και καταστρέφουν απλά ότι δεν γουστάρουν.

Δείτε το βίντεο!…

https://www.facebook.com/GreekBurger/videos/507329536127298/

 

Δικά μου σχόλια:

Αυτά τα τέρατα έπρεπε να είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έχουν κάνει ως τώρα αυτοί οι οργανισμοί στην Ελλάδα, ιδιαίτερα ο Διεθνής Οργανισμός Ελλήνων. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο μας για να καταλάβετε…

Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ …

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr