Home Greek News Τον Ερντογκάν τον είχαν στο στόχαστρο αλλά τη σκανδάλη ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΑΝ!…

Τον Ερντογκάν τον είχαν στο στόχαστρο αλλά τη σκανδάλη ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΑΝ!…

by _
0 comment 138 views

…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες, 20 Ιουλ. 2016, 22.20 | JohnKountouris.com

Σύμφωνα με αναφορές, όταν ο κ Ερντογκάν επέστρεφε απο το θέρετρο στο οποίο διέμενε για διακοπές για την Κωνσταντινούπολη το βράδυ του πραξικοπήματος, παρακολουθείτο καθ’ οδόν απο δύο τζετ F-16 με πιλότους δύο στασιαστές και τα δύο θανατηφόρα πολεμικά πλοία.

Τον παράφρωνα «σουλτάνο» τον είχαν στο στόχαστρό τους και θα μπορούσαν ανα πάσαν στιγμήν να τον…ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΜΑΝ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑΝ???  Ηταν ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ο Ερντογκάν και το μόνο που χρειάστηκε να κάμουν ήταν…ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ!

Όταν ένα πραγματικό πραξικόπημα λαμβάνει χώρα, το πρώτο πράγμα που οι αντάρτες μαχητές κάμνουν είναι να κόψουν…ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΜΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ!!!  ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

Άρα, κατ’εμέ, η μόνη λογικότατη εξήγησις για ολ’ αυτά είναι ότι το πραξικόπημα…ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.

Επίσης, ο κ. Ερντογκάν ΕΙΧΕ ΓΝΩΣIN ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ της απόπειρας αυτού του πραξικοπήματος ώρες ΠΡΙΝ το ξεκίνημα αυτού.  ΠΑΡΑΔΕΧΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ότι ήξερε τι έμελλε γενέσθαι ώρες ΠΡΙΝ την έναρξιν του ίδιου του πραξικοπήματος!

Screen Shot 2016-07-20 at 10.41.53 PM

Θεωρητικά μιλώντας, ας πούμε ότι ΔΕΝ δημιούργησε το πραξικόπημα ο Τούρκος πρόεδρος και αντέδρασε με τον τρόπο που έκαμε.  Ωστόσο, ΔΕΝ μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι ο ίδιος είχε πρόγνωσιν του πραξικοπήματος κάτι το οποίο μας προκαλεί το εξής ερώτημα:

ΑΦΟΥ ΉΞΕΡΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΙ ΕΜΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΑΓΚΥΡΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, κ.τλ.) ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ…ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, κ.τλ.??? 

Εν κατακλείδι, είτε ο Ερντογκάν ήταν πίσω απο αυτό το πραξικόπημα είτε δεν ήταν, δεν έχει σημασία γιατί, ούτως ή άλλως, άφησε Ο ΙΔΙΟΣ να γίνει το πραξικόπημα σαν ένας, τουλάχιστον, εξ ορισμού υποκινητής αυτού λόγω της απροθυμίας του πάραυτα να το εκθέσει δημοσίως προτού να….ΞΕΣΠΑΣΕΙ…!!!…

Γι’ αυτό έγραψα το ακόλουθο άρθρο…

Επίθεση False Flag της κυβέρνησης Ερντογκάν και «ο Άνθρωπος από το…ΙΣΡΑΗΛ»;;;

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr